Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

Ben tanimiyorum bu sekilde olani..adam hakkim yeniyor yesin der mi hic?? Helal olsun der mi???

Adamin yaptigi hic dogru birsey yokmus gibi davraniliyor...sadece calmis cirpmis..kotuyu gorursunde neden iyi seyleri gormezsin??

Herneyse valla bay geldi bana bu konudan artik…dedim ya hep birlikte bekleyip gorecegiz.

Son düzenleme:

ay sen bana neden alinti yaptinki?? simdiden soyleyim uzun cumleler kurmiycam..malum beklentiniz o yonde...sabahtan beri yaziyorum yoruldum vallahi...sandikta gorelim endaminizi diyorum...

zamanında demek ki bu yakınan kesimde ne ektiyse şimdi de onu biçiyor

Kesim derken ? hangi kesim size göre ?
-Chp ,
-Solcu ,
-Mhp ,
-Dinsiz,
-Başörtüsüz
-Alevi ... vs.

Siz hangi kesimi kasdettiniz ? Açılımını yaparsanız pek bir aydınlatacaksınız beni

Kesim derken ? hangi kesim size göre ?
-Chp ,
-Solcu ,
-Mhp ,
-Dinsiz,
-Başörtüsüz
-Alevi ... vs.

Siz hangi kesimi kasdettiniz ? Açılımını yaparsanız pek bir aydınlatacaksınız beni

hepsini ele alabilirsin ciğerimin köşesi..

ayrıştırma birleştir :)) kutuplaşmanın ne alemi var

Son düzenleme:

Der valla diyorlar. Burada diyeni bile gördüm.

ay sen bana neden alinti yaptinki?? simdiden soyleyim uzun cumleler kurmiycam..malum beklentiniz o yonde...sabahtan beri yaziyorum yoruldum vallahi...sandikta gorelim endaminizi diyorum...

Daha önce ki trofaya kedi kaçmıştı , bu kezde sandığa fare girer

Bu yöneltilerimizin doğrultusunda bir cevap alamadık kusura bakmayın , siz cevap verebildiklerinizi yanıtlayabildiniz sadece ... Cevap ver diye yazmadım zaten , cevap veremeyeceğini biliyorum.

sana bi daha yazmiycam zaten cunku saygisiz birisin...demin baskasinin yazisini alintilayip atip tutuyordun giyabimda...

sadece sunu diyim isinize bu sekilde geliyor o yuzden boyle soyluyorsunuz...sabahtan beri takmissin yok trafo yok kedi, bozuk plak gibi masaAllah ayni seyleri tekrar edip duruyorsun... pefff

artık nasıl poz vermek istersen öyle verirsin :))

Muhim olan nasıl çıktıgın

ben olduğum gibiyimdir poz vermeyi pek sevmem şekerim senin mühim gördüğün benim için küçük detaydan ibaret...
' Kesim ' diyincede bazılarının gözünde pek bi havalı poz vermiş oldun farkettin mi like olsa tıklanma rekoru kırardın eminim ...

o zaman tıklada ihya olayım şekerim

bak orada begenme butonu var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…