Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan, Erdoğan ve Demirtaş'ın hesaplarına 1000'er TL

Hanımlar,
polemik olmasın lütfen, yahu konu ne yorumlarınız ne? Boşverin elektriksiz köye beyaz eşyayı, makarnayı, konuya yorumunuz varsa alalım:34:

Polemiğe girmek niyetinde değilim ben de müdürüm,zamanında tartıştığım bir üyeyle mümkün mertebe konuşmaya çalışıyorum ama beceremiyoruz galiba.

Ben sana sert mi yorum yazmışım,yoo.Sizli bizli konuşan,muhalefete konuyu getiren ben değilim.Mesajları alıntıladım.Sinirlenme,sakin ol.İki laf edelim dedik,mahallede kavga etmiyoruz.

son mesajından bahsediyorum,bi olayı anlada öyle konuşalım
evet mahallede kavga etmiyoruz,ama şuan sitede kavga ediyoruz :1:
hasbinallah ! evet iki laf etmeyi bende severim
ama mune uyardı daha fazla devam edemicem :34:

son mesajından bahsediyorum,bi olayı anlada öyle konuşalım
evet mahallede kavga etmiyoruz,ama şuan sitede kavga ediyoruz :1:
hasbinallah ! evet iki laf etmeyi bende severim
ama mune uyardı daha fazla devam edemicem :34:

Olayın ne olduğunu benden daha iyi biliyosun ama işin ucunda Mune var.:34: Selametle...:3:

Polemiğe girmek niyetinde değilim ben de müdürüm,zamanında tartıştığım bir üyeyle mümkün mertebe konuşmaya çalışıyorum ama beceremiyoruz galiba.

polemik için yazmıyorum,yanlış anlaşılmalar olabilir
sen link verdim,görmüyormusun deyince,bide atarlanma lafına sinir oldum
atarlanma diye küçük çocuklara söylüyorlar,o lafıda burda duydum
kaldıki ben çocuk değilim,mümkün mertebe elimden geldiğince herkesle konuşmaya çalışıyorum
bu tarz kelimeler kullanılmadığı müddetçe...

Olayın ne olduğunu benden daha iyi biliyosun ama işin ucunda Mune var.:34: Selametle...:3:

hangi olaydan bahsediyorsun? açıklarmısın.
beyaz eşyadanmı bahsediyordun neyi biliyormuşum
inanmadığım bişey hakkında yorum yapmam
göndermişse göndermiş kime ne yahu :)
o halde bırak muneyi gel konuşalım,benim için sorun yok :34:

sevdalinka mesaj atmışsın sana mesaj gönderemiyorum arkadaş olmak gerekiyormuş
kusura bakma o topiğe gelmem ben :34: oraya davet etmişsin fakat geyikte de siyaset yasak diye biliyorum
ya burdan yada özelden konuşabilirdim ancak,oda olmuyor zaten.

Son düzenleme:
hersey bir yanada sloganlar super: ekmek icin ekmeleddin (: nedir bu ya??? eskiden olsa insanlar inanirdida boyle seylere artik kimse bu slogandan etkilenmez herhalde...

Turkiyemin basina ne oldugu belirsiz biri gelirse cok uzulurum, ama halkimiza inancim sonsuz...hakkimizda hayirlisi...

varya adamın sırtına öyle bir yük yüklediler ki tüm halkı kucaklayacam diye saçma sapan modlara giriyor......türkçe meal okuyo onu bile beceremiyo güya islami kesim oyu alacak.....hadi canım hadi bu ülke böyle çok yapmacık adam gördü...

haklısın aslında sen de. halbuki rt erdoğan çok net.

"afedersiniz alevi"

"geziciler çapulcu"

"cemaat paralel"

"benim medyam benim bakanım benim rezam benim egemen bağışım" diyor.

islami kesim neden ekmel beye oy versin "bakara makara" diye ayetlerle dalga geçerek, her cuma bir ayet patlatarak ele geçirmiş egemen bağış'la kol kola gezen erdoğan duruken. dii mi?

rte net sevdiği sevmediği belli.

bak dün mitingte israile atarlanıoyor akşamına da alişanla falan gülerek selfie çektiriyordu. adam net gündüz filistini seviyor gece ülkenin nadide sanatçılarını. :)))))))))))))

varya adamın sırtına öyle bir yük yüklediler ki tüm halkı kucaklayacam diye saçma sapan modlara giriyor......türkçe meal okuyo onu bile beceremiyo güya islami kesim oyu alacak.....hadi canım hadi bu ülke böyle çok yapmacık adam gördü....başörtüsü yasaklansın diye totosunu yırtan kılıçtaroğlu seçim kampanyasında sakallı dedelere eşarplı kadınlara yer verdi....millet çakmıyo sanıyorlar....:9:

Ya şaka gbi cok mu arayip sectiler ihsanoglunu acaba cok merak ediyorm. Türkce meali okurken kagida gömülüyo hayir ordan bile yanlis okuyo :) cok gülüyorm hallerine. Yaazik :)

Ya şaka gbi cok mu arayip sectiler ihsanoglunu acaba cok merak ediyorm. Türkce meali okurken kagida gömülüyo hayir ordan bile yanlis okuyo :) cok gülüyorm hallerine. Yaazik :)

aralarından çıkara çıkara onu çıkardılar o da ellerinde patlayacak zaar:9:

Back