Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan, Erdoğan ve Demirtaş'ın hesaplarına 1000'er TL

Erdogan parayi iade etmesin bana yollasin :27:

Ekmeleddin Ihsanoglunu twitterda da takip ediyorum. Egosuz komplekssiz ve esprili bir insan. Gonlumu kazandi benim.

Bence aslında şu mesajda yatıyor olabilir altında; İhsanoğlu diğer ikisinin mal varlıklarını az gösterdiklerini düşünmüştür, "Ahh canım biraz destek benden size" anlamında ironi yapmış olabilir... ama sanmam yaaa, öyle tarzdan uzak birine benziyor.

İki Cumhurbaşkanı adayı arasında geçen diyalog ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nun centilmenlik jesti adı altındaki davranışı yanlış anlaşılacak ve birtakım insanlarca yıpratma poltikası olarak kullanılacaktır.

Gönül ister ki seçimler gerçekten saygı ve centilmenlik çerçevesinde geçsin ve ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun fakat insan olarak olayları yanlı ve yanlış değerlendirip insan yıpratmayı marifet saydığımızdan ilerleyen günlerde bu yaşananların kullanılacağını düşünüyorum.

Evet ablacım maalesef bende öyle düşünüyorum Demirtaş yapmaz dünkü konuşmasını izledim gayet nazikçe teşekkür etti ve hoşuna gittiğini de belirtti twitter dan da espri yapmış hatta ama Erdoğan bunu farklı yerlere illa çekecektir meydanlarda. Bize gönderme yapıyor mal varlığımdan dem vuruyor para göndererek hakaret ettiğini sanıyor filan diyecek. Oysa CB seçimleri normalde bağışlarla yürüdüğü için bunu yapması gayet doğal Erdoğan'ın tabi ki ihtiyacı yok ona ne hacet zaten herşey başbakan sıfatını koruduğu için emrinde bir şehirden bir şehire gitmesi için makam arabaları, helikopterleri hepsi hatta tüm kurumlar oan bağış yapmak için yarışıyordur çıkar meselesi zaten sadece sırf bu yüzden bile bu seçimler eşit şartlarda geçmiyor maalesef bir yanda dünya paralar harcanıp yapılan vizyon toplantıları abartılar, ama halkın içine girmeme, bir yanda kendini kendi olanaklarıyla anlatmaya çalışan kendi olanaklarıyla il il gezip halkla tokalaşan bir insan. Bu sadece bir jesttir ama ters tepecek ne yazık ki :31:

1000 tl yi beğenmemiştir. 10 milyon dolar olsaydı atlardı üzerine :27:

Dün Demirtaş diyordu ki onun ihtiyacı yok koyacak yer bulamaz o yüzden geri iade etmiştir :9: tamam hadi seçim kampanyası için kabul etme fakir fukaraya ver be adam işe yarasın bari dimi. Seçim için ihtiyacı olmadığı açık ve net zaten..

Son düzenleme:
Demirtaş ihsanoglundan daha güzel konusuyo hoş sevmesemde demirtaşı, şaka gibi ya ihsanoglunu aday çikarmalari. Adamin yüzünde mimik yok ezberden konusmaya calisiyor resmen:))

Dün Demirtaş diyordu ki onun ihtiyacı yok koyacak yer bulamaz o yüzden geri iade etmiştir :9: tamam hadi seçim kampanyası için kabul etme fakir fukaraya ver be adam işe yarasın bari dimi. Seçim için ihtiyacı olmadığı açık ve net zaten..

o zaman da yandaşlarına para dağıtıyor diye söylenirsiniz. en iyisini yaptı bence ama yinede dilleriniz durmuyor .

o zaman da yandaşlarına para dağıtıyor diye söylenirsiniz. en iyisini yaptı bence ama yinede dilleriniz durmuyor .

Neden öyle diyelim ki zaten açıklayacak ben bu parayı istemiyorum ama geri verip saygısızlıkta yapmak istemem diyecek çünkü bu gerçekten aleni saygısızlık ihtiyacı olduğu için değil ki şu seçim ortamında dostluk mesajı vermek için, sürtüşmeler olmasın diye jest olsun diye gönderilmiş ve bunu geri vermektense mübarek günde ihtiyacı olana aktarmak isterim diyecek. Doğru ama Erdoğan jestten dostluk mesajından ne anlar. Kendisi İhsanoğlu hakkında iftiralar atsın, kendisi aleni olarak Cumhurbaşkanı adayı olmasına rağmen bir partinin başbakanlığı sıfatını sürdürmeye devam etsin ve açıkça o makama geldiğinde de hangi tarafın kararlarını onayacağı açık seçik ortada olsun ama karşısındaki insana tarafsız olmayacaktır desin tabi kendisi çok olacak ya. Mübarek günde hakaret edip karşıma saksı koydular desin filan seçim üslubunu iyice yerlere düşürsün ama karşısındaki adam da onun gibi cevap vermek yerine bir el uzatmış jest yapmış ama anlayana. Bir teşekkürünü bile duymadık ekranlardan ama doğru ihtiyacı yok ki seçim kampanyalarında devletin her imkanı emrinde. Makam arabası, helikopteri, zaten tüm kurumlar kendine bağlı yağdırıyorlar yağcılık olsun diye paraya ihtiyacı mı var. Yanlışa yanlışka karşılık vermek sizin lügatınız da var nitekim başka konuda da dokunulmazlığı olan birini koysalardı karşısına o zaman başbakanın suçu ne demiştiniz ama zaten başbakanın yaptığı yanlış ve kanuna aykırı karşısındaki insan neden öyle biri olsun ki helal olsun İhsanoğlu'na kendi çabalarıyla herkes karşısındayken herkes başbakana yalakalık peşindeyken o tek başına kendini en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyor.

Bu adam iyice ezber bozuyor çok farklı bir insan.Siyaset tarihinde pek denk gelinemeyecek yapıda.Olumlu anlamda..
Dün uykusuzun kendisini ti'ye alan kapagını paylaştı.
Bugün ekşisözlükten yazarlarla buluştu.
Keşke oy kullanabılseydım keşke..

Şirinlik abidesi ihsanoglu:)
hayir komik olan zaten Başbakan'a para teklif etmesi. Yazik seçime kadar ne yapsamda türk halkinin kalbine taht kursam derdinde. Hangi ülkede secim yarisinda Basbakana para teklif edilmis. Cumhurbaskani adayi keske biraz diger ülkelerde arastirsa!

hayir komik olan zaten Başbakan'a para teklif etmesi. Yazik seçime kadar ne yapsamda türk halkinin kalbine taht kursam derdinde. Hangi ülkede secim yarisinda Basbakana para teklif edilmis. Cumhurbaskani adayi keske biraz diger ülkelerde arastirsa!

Hangi ülkede seçimlerden evvel elektriksiz köylere çamaşır makineleri dağıtılmış ? :27: Ahhh keşke araştırılsa da laf sokuyorum sanılırken böyle vahim durumlar yaşanmasa...:21:

Sembolik bin tl yi geçin de birisi kendi propogandası için devletin bütün imkanlarını kullanıyor nerede hak nerede adalet? ver is dı adalet?:27:

Hangi ülkede seçimlerden evvel elektriksiz köylere çamaşır makineleri dağıtılmış ? :27: Ahhh keşke araştırılsa da laf sokuyorum sanılırken böyle vahim durumlar yaşanmasa...:21:

Onu unuttu o unuttu resetlendi kafalar yoksa boyle talihsiz bir yorum yapmazdi : ))

Evett zehra senndeyizz :))

oraya çamaşır makinası gönderildi diye,bu örneği veremez mi?

Verir tabiki ama ben olsam vermem öyle bir örnek.Komik duruma düşerim çünkü.Ti'ye aldığı olayın desteklediği kişi tarafından seçimlerdir sıklıkla başvurulması söylediğiyle tam ters köşe bir durum.

Verir tabiki ama ben olsam vermem öyle bir örnek.Komik duruma düşerim çünkü.Ti'ye aldığı olayın desteklediği kişi tarafından seçimlerdir sıklıkla başvurulması söylediğiyle tam ters köşe bir durum.

niye öyle diyorsun sonsuza dek o köy elektriksizmi kalacak
elektrik gelince takır takır kullanırlar makinayı :)
bu makine olayı gerçekmi,uzun zamanadır var bu olay.

Tabi ya eninde sonunda gidecek elektrik hatta bizler ödeyeceğiz.O ayrıntıyı kaçırmayalım :)
Bu makına olayı gerçek.2009 yerel seçiminde diye hatırlıyorum.Yanlışım varsa düzeltsin bilen.Ben öyle hatırlıyorum.
Ya ebedi İzmirin en lüks semti Alsancakta İzmirin en varlıklı insanların oturduğu Gül Sokağa kömür istiflediler seçim öncesi bırak gerisini :1:

İki Cumhurbaşkanı adayı arasında geçen diyalog ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nun centilmenlik jesti adı altındaki davranışı yanlış anlaşılacak ve birtakım insanlarca yıpratma poltikası olarak kullanılacaktır.

Gönül ister ki seçimler gerçekten saygı ve centilmenlik çerçevesinde geçsin ve ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun fakat insan olarak olayları yanlı ve yanlış değerlendirip insan yıpratmayı marifet saydığımızdan ilerleyen günlerde bu yaşananların kullanılacağını düşünüyorum.

Önünde saygıyla eğiliyorum Mune:42:

Çok öngörülü bir kadınsın sen...:42:

Ilk yazdığında tamda anlam verememiştim, şuan çok iyi anladım seni.

Türk Mileti'nin kalbinde taht kursam gibi bir sıkıntısı yok. Evindekini komşuyla paylaşan Anadolu kültürünün yansıması.

Zaten başımıza ne geldiyse taklitçilikten gelmedi mi? Avrupa'da şöyleymiş.... Bize ne Avrupa'dan bize ne Asya'dan. Biz Türk Milleti'nin kimseyi taklite ihtiyacı yok.

oraya çamaşır makinası gönderildi diye,bu örneği veremez mi?

Evet.

''AKP, en son 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi özellikle Bölge illerinde gıda maddelerinin dışında dağıttığı buzdolaplarıyla gündem olmuştu. Buzdolaplarının su ve elektriği olmayan Dersim ve Batman'ın bazı köylerine dağıtılması da tartışma konusu olmuştu.''

alıntıdır.http://www.yuksekovahaber.com/haber/bak-postaci-geliyor,-akpden-makarna-getiriyor-52867.htm

Son düzenleme:
Back