Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan, Erdoğan ve Demirtaş'ın hesaplarına 1000'er TL

Tabi ya eninde sonunda gidecek elektrik hatta bizler ödeyeceğiz.O ayrıntıyı kaçırmayalım :)
Bu makına olayı gerçek.2009 yerel seçiminde diye hatırlıyorum.Yanlışım varsa düzeltsin bilen.Ben öyle hatırlıyorum.
Ya ebedi İzmirin en lüks semti Alsancakta İzmirin en varlıklı insanların oturduğu Gül Sokağa kömür istiflediler seçim öncesi bırak gerisini :1:

yani sanki hükümet izin veriyor kaçak elektrik kullanımına
doğudaki insanlarla baş etmesi zor
geçen elektrik kesildi diye belediyeyi yağmaladılar
arada yardımlar yapılabılır,ne var bunda.

yani sanki hükümet izin veriyor kaçak elektrik kullanımına
doğudaki insanlarla baş etmesi zor
geçen elektrik kesildi diye belediyeyi yağmaladılar
arada yardımlar yapılabılır,ne var bunda.

Arada mi secim oncesi mi :)

Secim oncesi sirin gozukme cabalari mi yoksa bunlar ? Yine ayni noktaya donuyoruz farkinda misin:)

varya adamın sırtına öyle bir yük yüklediler ki tüm halkı kucaklayacam diye saçma sapan modlara giriyor......türkçe meal okuyo onu bile beceremiyo güya islami kesim oyu alacak.....hadi canım hadi bu ülke böyle çok yapmacık adam gördü....başörtüsü yasaklansın diye totosunu yırtan kılıçtaroğlu seçim kampanyasında sakallı dedelere eşarplı kadınlara yer verdi....millet çakmıyo sanıyorlar....:9:

işte bunu her parti yapıyor
siyaset işte :)

Yok işte orda duralım.Bu başlıkta bahsedilen sembolik bir şey.Ne Demirtaşın Ne Erdoğanın İhsanoglunun 1000 lira bağısına el açacak durumları yok.Tamamen sembolik bir teşvik.Halka yapılan bir seçim yatırımı değil.Yani o açıdan halka dağıtılan çamaşır makınasını,kömürü burdakı durumla bir tutmayalım.O siyaset iştenin farklı halleri :)

İlk aday gösterildiğinde baya tepkili yaklaşmıştım. Ama araştırdım ve böyle bir adam olamaz. Ana dil seviyesinde ingilizce arapça orta düzeyde fransızca ve farsçası varmış. Bu dillerden bir çok çeviri yapmış ve bir çok kitap yazmış. İngilizce bir röportajını izledim. Mükemmel. Oturaklı bir aile babası. Aynı zamanda 3 oğlu ve gelinide muhteşem kültürlü insanlar. Deist biri olmama rağmen oy kullansaydım kendisine veya Demirtaş'a verirdim. Demirtaş'ın eşinin öğretmen olması beni çok çekti. Dün Demirtaş'ın bağlama çalıp türkü söylediği bir video izledim. Tam anlamıyla türküyü hissediyorsunuz. Böyle kişiler siyaset yapmalı.

Yok işte orda duralım.Bu başlıkta bahsedilen sembolik bir şey.Ne Demirtaşın Ne Erdoğanın İhsanoglunun 1000 lira bağısına el açacak durumları yok.Tamamen sembolik bir teşvik.Halka yapılan bir seçim yatırımı değil.Yani o açıdan halka dağıtılan çamaşır makınasını,kömürü burdakı durumla bir tutmayalım.O siyaset iştenin farklı halleri :)

mesaj tekrarı...............

Son düzenleme:

bu olaydan bahsetmedim zaten,nasıl alaka kurdun anlamadım :)
seçim öncesi her parti halka yardım eder ya ondan bahsettim
ben bu konuya değinmedim bile
bu konuya gelince gereksiz bi bağış olmuş :)
çok paranız varsa kendinize saklayınız beyefendi
ayrıyaten şunuda belirteyim akpnin seçim öncesi yardımların
ben çevremde ne gördüm ne duydum,hep muhalefetlerden duydum bunu
bunada inanmıyorum zaten...

varya adamın sırtına öyle bir yük yüklediler ki tüm halkı kucaklayacam diye saçma sapan modlara giriyor......türkçe meal okuyo onu bile beceremiyo güya islami kesim oyu alacak.....hadi canım hadi bu ülke böyle çok yapmacık adam gördü....başörtüsü yasaklansın diye totosunu yırtan kılıçtaroğlu seçim kampanyasında sakallı dedelere eşarplı kadınlara yer verdi....millet çakmıyo sanıyorlar....:9:

evet ya şu kılıçdaroğlu şu chp yok mu :1:

Muhalefetle ne alakası var ? Koyduğum linki görmedin mi ?

doğuya bazı yardımlar gidebilir,ama bunu sanki Türkiye'nin her bölgesinde yapılıyor gibi gösteriyorlar
makarnaymış,kömürmüş,iyiki bi beyaz eşya gitti eee devamı varmı peki?
yeterki elinize bi koz geçsin.

aynen canım bende görmedim....bi de çeyrek olayı var:60:

doğuya bazı yardımlar gidebilir,ama bunu sanki Türkiye'nin her bölgesinde yapılıyor gibi gösteriyorlar

Niye atarlanıyorsun ki ? Gerçek mi dedin kaynak gösterdik. Elektriksiz köydeki beyaz eşyaları bu kadar savunmanın anlamı ne onu anlamaya çalışıyorum.Koz meselesinde her partili aynı,siz biz lafı bana dokunmaz,zira ben hepsine eşit mesafedeyim.

Niye atarlanıyorsun ki ? Gerçek mi dedin kaynak gösterdik. Elektriksiz köydeki beyaz eşyaları bu kadar savunmanın anlamı ne onu anlamaya çalışıyorum.Koz meselesinde her partili aynı,siz biz lafı bana dokunmaz,zira ben hepsine eşit mesafedeyim.

şu atarlanma lafına hastayım,lafını bilde konuş istersen!
sen bana sert üslupla yazarsan,bende aynısını yazarım.
ya sanane elektriksiz köye adam makine yollamış :)
seneye de elektrik gelir kurar makinasını oh mis
sana mı sracaktı beyaz eşya yollarken :)

Hanımlar,
polemik olmasın lütfen, yahu konu ne yorumlarınız ne? Boşverin elektriksiz köye beyaz eşyayı, makarnayı, konuya yorumunuz varsa alalım:34:

valla doğrusun mune :)
hep chelzy 'nin yüzünden yardımlar gidiyor falan dedi
konu dağıldı gitti :)

niye öyle diyorsun sonsuza dek o köy elektriksizmi kalacak
elektrik gelince takır takır kullanırlar makinayı :)
bu makine olayı gerçekmi,uzun zamanadır var bu olay.

Evet.

''AKP, en son 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi özellikle Bölge illerinde gıda maddelerinin dışında dağıttığı buzdolaplarıyla gündem olmuştu. Buzdolaplarının su ve elektriği olmayan Dersim ve Batman'ın bazı köylerine dağıtılması da tartışma konusu olmuştu.''

alıntıdır.http://www.yuksekovahaber.com/haber/bak-postaci-geliyor,-akpden-makarna-getiriyor-52867.htm

evet ya şu kılıçdaroğlu şu chp yok mu :1:

şu atarlanma lafına hastayım,lafını bilde konuş istersen!
sen bana sert üslupla yazarsan,bende aynısını yazarım.
ya sanane elektriksiz köye adam makine yollamış :)
seneye de elektrik gelir kurar makinasını oh mis
sana mı sracaktı beyaz eşya yollarken :)

Ben sana sert mi yorum yazmışım,yoo.Sizli bizli konuşan,muhalefete konuyu getiren ben değilim.Mesajları alıntıladım.Sinirlenme,sakin ol.İki laf edelim dedik,mahallede kavga etmiyoruz.

Back