Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan, Erdoğan ve Demirtaş'ın hesaplarına 1000'er TL

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan, seçimdeki rakipleri Başbakan Erdoğan ve HDP Eşgenel Başkanı Selahaddin Demirtaş'a "centilmenlik" jesti geldi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu , Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için bağış ve yardım toplanma döneminin başlamasının Erdoğan ve Demirtaş’ın destek hesaplarına “sembolik” olarak 1000’er TL yatırarak, “Seçim kampanyası döneminin centilmence geçmesi” mesajı verdi.

Hürriyet 'ten Okan Konuralp'in haberinde İhsanoğlu’nun kendisi adına açılan destek hesabına da bağışta bulunduğu belirtildi.
http://www.radikal.com.tr/politika/...n_ve_demirtasin_hesaplarina_1000er_tl-1201718

Selahattin Demirtaş: ''Hocam zahmet etmişsiniz, teşekkür ederim, yalnız öbüründe çok var ondan, hepsini bana yatırabilirsiniz rahat olun @profdrihsanoglu''

Selahattin Demirtaş: ''Hocam zahmet etmişsiniz, teşekkür ederim, yalnız öbüründe çok var ondan, hepsini bana yatırabilirsiniz rahat olun @profdrihsanoglu''

:9::9::9::9::9: valla güzel laf şimdi doğruya doğru öbürünün ihtiyacı mı var. Bir ile mi gidecek zaten devletin arabası, helikopteri emrinde. Bir afiş mi yaptıracak eh devletin ödeneği zaten elinin altında vergilerimiz onun emrinde dönüyor. Hala başbakan olduğu için tüm kurumlar zaten ona bağlı gak dese bağış yaparlar. İşte eşitlik eşitlik bu yüzden diyorduk ama İhsanoğlu'da çok eli açık çıktı canım ama gerçekten hem dostluk mesajı vermiş hem de jest yapmış çok güzel bir şey. Bir de kendisine saksı diyen binbir tane şey sıralayan, kendisi aleni bir hükümetin başındayken, CB olunca da ne tarafın lehine kararlar vereceği daha şimdiden belliyken karşındakine tarafsız olmayacak ithamlarında bulunurken adam çıkarıyor 1000 tl veriyor helal olsun. İhtiyacı olduğundan mı tabii ki değil ama jest böyle bir şey zaten.

sembolik 1000 lira mı? ay keşke cumhurbaşkanı aday aday adayı falan olaydım ya o sembolik para olayı iyiymiş :27:

Çok hoş ya.:27::27::27:
Görmek istediğimiz hareketler,espriler,valla koptum.:27:

Hiç alışık olmadığımız şeyler bunlar:30::30:
$ddoýýjo.png

Ekmeleddin İhsanoğlu ‏@profdrihsanoglu :
Saat 19:00'da Star Haber'e, eşim Füsun Hanım ile birlikte canlı yayın konuğu olacağız ve Nazlı Çelik'in sorularını yanıtlayacağız.

Hiç alışık olmadığımız şeyler bunlar:30::30:
Eki Görüntüle 1188824

Hosuma gitti bu diyalog :)
En son boyle demokratik bir ortami 2000lerin basi ve oncesi siyaset meydanlarinda gorurduk.O her parti liderlerinin biraraya gelip insan gibi konusabildigi zamanlarda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki Cumhurbaşkanı adayı arasında geçen diyalog ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nun centilmenlik jesti adı altındaki davranışı yanlış anlaşılacak ve birtakım insanlarca yıpratma poltikası olarak kullanılacaktır.

Gönül ister ki seçimler gerçekten saygı ve centilmenlik çerçevesinde geçsin ve ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun fakat insan olarak olayları yanlı ve yanlış değerlendirip insan yıpratmayı marifet saydığımızdan ilerleyen günlerde bu yaşananların kullanılacağını düşünüyorum.

Sayın Erdoğan teşekkür edip , paranın iade edilmesi için talimat vermiş:26:
Zeytindalını kabul etmemiş mi oldu şimdi, benmi yanlış düşünüyorum?:26:
Keşke bana yollayaydı,iyiydi:27:

Back