Ekmekte 'mutluluk hormonu' bulundu

valla arkadaşlar aslında bu mutluluk hormonu denen şey bağımlılığa işaret ediyor yani aslında ekmek ve şekere bağımlı olmanın alkol, esrar bağımlılığından farkı yokmuş çünkü beyinde aynı yere etki ediyormuş

ekmek dostunuz değildir

Ama kiraz dostumuzdur dimi chess 

ekmeğin içini bilmiyorum da ice tea de kesin bir zımbırtı var, soğuk soğuk

reklamlar bitti

Ette mutluluk hormonu var mı acaba?Onun hakkında da bilgin var mı?Gerçi ekmeksiz ette pek yenmez ama

Ette mutluluk hormonu var mı acaba?Onun hakkında da bilgin var mı?Gerçi ekmeksiz ette pek yenmez ama

yok canım sanmıyorum, ama aslına bakarsan b12 ve demir eksikliğinin depresyon yaptığı düşünülürse en azından eksikliği olmamalı
ama iyi ki direk mutlu etmiyo, çünkü pahalı bir mutluluk olurdu

yok canım sanmıyorum, ama aslına bakarsan b12 ve demir eksikliğinin depresyon yaptığı düşünülürse en azından eksikliği olmamalı
ama iyi ki direk mutlu etmiyo, çünkü pahalı bir mutluluk olurdu
Olsun fakir mutluluğu ekmekte,zengin mutluluğu ette bulurdu,yoksa zengin ben fakirin mutlu olduğu şeyi yemem,itibarıma yakışmaz derdi.

ekmek değil ama dün yatmadan önce makarna canım çekti ne zamandır yememiştim, valla misler gibi uyudum makarnayı hüplettikten sonra

ben ne dukanlar yaptım ekmekten soğumadım
hadi akşam yemeği neyse ama sabah kahvaltısı ekmeksiz ıhh yapamadım omleti ekmeksiz düşünemiyorum

Melatonin uyku hormonu değil mi ya? Ayrıca libidoda azalma yapıyor diye biliyorum. Melatonin kullanmıştım bir dönem doktor tavsiyesiyle. Hiç de iyi değildim o dönem.

3 yıldır ekmek yemiyorum gayet mutluyum? Hadi bunu da açıklayın ekmekçiler
Ya bir acılı kuru fasulye, bir menemen, bir sucuklu yumurta ekmeksiz yavan gider mi? Şöyle elinin 5 parmağını birden ekmeği tutacak şekle sokup o eli sahana sokup ekmeği bir tur döndürmeden yenen yemek ağlar resmen, yemek dediğin suyuna ekmek banınca, yumurta dediğin sarısına ekmekle dalınca güzeldir

Sen benle aynı sofraya otur mantıya dahi ekmekle girişken bulursun kendini, tecrübeyle sabittir

Valla akşam yemeği menüm 1 muz, 1 tabak çorba, 5 köfteydi Munecik :) Hiç ekmek yemedim.
Saydıklarını da ekmeksiz yerim
Mantı da yemem, makarna da yemem.

Valla akşam yemeği menüm 1 muz, 1 tabak çorba, 5 köfteydi Munecik :) Hiç ekmek yemedim.
Saydıklarını da ekmeksiz yerim
Mantı da yemem, makarna da yemem.
Ben o saydıklarında çok yaşamam ekmeksiz doyamam, istersem bir kase yoğurt yiyeyim illa ekmek olacak yaşasın ekmekkkk yaşasın hamur işiiiiii

Ben o saydıklarında çok yaşamam ekmeksiz doyamam, istersem bir kase yoğurt yiyeyim illa ekmek olacak yaşasın ekmekkkk yaşasın hamur işiiiiii
Valla bazen vazgeçmek çok tuhaf geliyor bana, nasıl olduysa vazgeçmişim işte.
Şimdi olsa yapamazdım herhalde.
Onun haricinde mesela kahve bağımlılığım var, bazen o kadar abartıyorum ki çarpıntıya titremeye kadar varıyor olay, bırakamam yine de. O yüzden seni anlıyorum :)

Benimde çay tiryakiliğim var, içmeyince baş ağrısı yapıyor, nasıl bir bağımlıysam artık sinirden deliye dönmüşsen bir bardak çay içtiğimde pamuk helva kıvamına geliyorum
Kahve içemiyorum hele çay içip sonrasında kahve içmişsem bende de çarpıntı yapıyor.

Ben bir kere 2 kupa kahvenin ardına, 1 fincan da Türk kahvesi yuvarladım Sonuç panik atak krizi oldu
Bir de bırakmam gereken manasız bir şey var ama marketten 3 paket daha aldım ya. Formun mısır patlakları var ya Bıraksan bir oturuşta 1 paketi gömerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…