- 2 Aralık 2015
- 31.580
- 105.287
,kız habere inanıp ta fazla yemekilo almak ta insanı mutsuz yapıyorEkmek dediniz Can'ım sıcak taptaze ekmek istedi mayaladım hamuru hey maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,kız habere inanıp ta fazla yemekilo almak ta insanı mutsuz yapıyorEkmek dediniz Can'ım sıcak taptaze ekmek istedi mayaladım hamuru hey maşallah
52.5 canım :)Ekmeksiz bacım sen kaç kilosun
Çoğu yemek ekmeksiz yenmiyor amavalla ben kendim yemeği bırak eve bile almıyorum, tam 6 aydır eve ekmek girmedi
ay boyun kaç merak ettim valla52.5 canım :)
2.5 kilosunu atmaya çalışacağım inşallah
Çoğu yemek ekmeksiz yenmiyor ama
Ben de ben deay boyun kaç merak ettim valla
1.60 canım :)ay boyun kaç merak ettim valla
hahaaa. Bayıldım yorumunaZengin ekmek yemediği için parayla mutluluk olmuyor deniyor demek ki.
Bacım be profil resmini bi beğenmedim kendin gibi yorumlarına bakılırsa bıcır bıcır bişi koysana ramazanda olmuyor haniO zaman benim hep mutlu olmam lazım, ekmeksiz doymuyorum.
Yav nimettir falan ama feci soğudum, yani omleti çatalla yiyorum, herkes bana bakıyor dışarıda falan
:) Ya aslında başından beri bayılmıyordum ama, bunalımlı zamanlarımda tıkındıkça tıkınmama neden oluyordu.Bence üc yildir yemedigin icin mutluluk duygusunu hatirlamiyorsun. Bie lokma ye bak neler oluyor
Saka maka ben de arada birakiyorum ucundan tadinca hayatin tadini alip u dönüsü yapiyorum eski hayatima
Yorumlar harika kizlar
Kuru kız sende alıcan bi tabak kuruyu ekmek için banıp banıp götüreceksin mantıyla yenen ekmeğin tadı hele salatanın suyuna ekmek banıp banıp yemek hele kaşar ekmekten sandaviç aman be yazdıkça mutfağa koşasım geliyor:) Ya aslında başından beri bayılmıyordum ama, bunalımlı zamanlarımda tıkındıkça tıkınmama neden oluyordu.
Bir de çok kalorili zaten, 70 küsür kiloya çıkmıştım bunun yüzünden. O yüzden korku bıraktı bende. :)
Aahaha o zaman aynen böyle yapıyordum bak.Kuru kız sende alıcan bi tabak kuruyu ekmek için banıp banıp götüreceksin mantıyla yenen ekmeğin tadı hele salatanın suyuna ekmek banıp banıp yemek hele kaşar ekmekten sandaviç aman be yazdıkça mutfağa koşasım geliyor
:) Ya aslında başından beri bayılmıyordum ama, bunalımlı zamanlarımda tıkındıkça tıkınmama neden oluyordu.
Bir de çok kalorili zaten, 70 küsür kiloya çıkmıştım bunun yüzünden. O yüzden korku bıraktı bende. :)
şimdi taşlar yerine oturdu
Oluyor öyle ya, ben de depresyona girmiştim, kavanozla çikolata kucaklayıp bilgisayar başında çay kaşığı ile yerdim vs.Ben de 50 küsürdüm simdi 70 küsürüm
Oluyor öyle ya, ben de depresyona girmiştim, kavanozla çikolata kucaklayıp bilgisayar başında çay kaşığı ile yerdim vs.
Tüm gün bir şey yemeyip bir tencere sarmayı gömüyordum falan. Ama sonra dur dedim artık bir şekilde.