Ekmekte 'mutluluk hormonu' bulundu

O zaman benim hep mutlu olmam lazım, ekmeksiz doymuyorum.
Bacım be profil resmini bi beğenmedim kendin gibi yorumlarına bakılırsa bıcır bıcır bişi koysana ramazanda olmuyor hani:halay::halay:

Son düzenleme:
Yav nimettir falan ama feci soğudum, yani omleti çatalla yiyorum, herkes bana bakıyor dışarıda falan :KK70:

Bence üc yildir yemedigin icin mutluluk duygusunu hatirlamiyorsun. Bie lokma ye bak neler oluyor :KK70:

Saka maka ben de arada birakiyorum ucundan tadinca hayatin tadini alip u dönüsü yapiyorum eski hayatima :KK70:

Yorumlar harika kizlar

Bence üc yildir yemedigin icin mutluluk duygusunu hatirlamiyorsun. Bie lokma ye bak neler oluyor :KK70:

Saka maka ben de arada birakiyorum ucundan tadinca hayatin tadini alip u dönüsü yapiyorum eski hayatima :KK70:

Yorumlar harika kizlar
:) Ya aslında başından beri bayılmıyordum ama, bunalımlı zamanlarımda tıkındıkça tıkınmama neden oluyordu.
Bir de çok kalorili zaten, 70 küsür kiloya çıkmıştım bunun yüzünden. O yüzden korku bıraktı bende. :)

:) Ya aslında başından beri bayılmıyordum ama, bunalımlı zamanlarımda tıkındıkça tıkınmama neden oluyordu.
Bir de çok kalorili zaten, 70 küsür kiloya çıkmıştım bunun yüzünden. O yüzden korku bıraktı bende. :)
Kuru kız sende alıcan bi tabak kuruyu ekmek için banıp banıp götüreceksin mantıyla yenen ekmeğin tadı hele salatanın suyuna ekmek banıp banıp yemek hele kaşar ekmekten sandaviç aman be yazdıkça mutfağa koşasım geliyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK31:

Kuru kız sende alıcan bi tabak kuruyu ekmek için banıp banıp götüreceksin mantıyla yenen ekmeğin tadı hele salatanın suyuna ekmek banıp banıp yemek hele kaşar ekmekten sandaviç aman be yazdıkça mutfağa koşasım geliyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK31:
Aahaha o zaman aynen böyle yapıyordum bak.
Hatta yanına beyaz peynir dilimlerdim, ne alakaysa artık. :KK53: Biraz da turşu sonra 1 tam ekmeği gömerdim. :işsiz:

Oluyor öyle ya, ben de depresyona girmiştim, kavanozla çikolata kucaklayıp bilgisayar başında çay kaşığı ile yerdim vs.
Tüm gün bir şey yemeyip bir tencere sarmayı gömüyordum falan. Ama sonra dur dedim artık bir şekilde.

Ben de öyle aldim sonra ruh halim düzeldi ben kaldim. Simdi saglikli ama cok besleniyorum. Sporla vermem lazim. Konu geyige dogru gidiyor. Mune abla gelmesin simdi :-)

X