Elektrikli Mutfak Aletleri Ekmek Yapma Makinası alacağım tavsiye edebileceğiniz markalar nelerdir arkadaşlar?

berilbora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
13
0
Merhabalar,
Ekmek yapma makinası almak istiyorum fakat hangi marka makina daha iyidir seçim yapamadım.
Sizlerin kullandığı ve tavsiye edebileceği makinalar hangileridir?
Essenso ve beko kullananlar var mı arkadaşlar?

bende almak istiyorum ama emin değilim arastırdım simbo 2 yıl kullanımdan sonra içindeki pişirme aparatı çiziliyo denildi beko daha ii olduğu söylendi ama kararsız kaldım reçel ve kek yapanda varmış olmuşken bunlarda olsun diyorum dedim ya kararsızım yaa:KK56:

ben sinbo kullaniyorum yaklasik bir yildir. hic bir problem cikarmadi. tabii bazen bilmedigin tarifleri ilk kez denerken husrana ugruyorsun ama bu makineden degil tariften kaynaklaniyor. ekmegin yani sira pizza hamuru yapmak icin de kullaniyorum. henuz kek ve recel denemedim.

Ekmek sanati diye bir site var orada butun ekmek yapma makinelerinin incelemelerini gorebilirsiniz bende moulinex home bread var ekmekleri guzel yapiyor recel ve kekte yapiyor ama ekmeklerin uzerlerini guzel pisirmiyor . Bu arada arcelik aldik annemlerede cift haznelilerden ama ikidir ekmek yapamamislar birinde hamur kalmis digerinde cokme olmus ben gidip deneyecegim sonucu yazarim almak isteyen arkadaslar icin ayrica...

Ekmek yapma makinesi cok guzel birsey ben sahsen bir suru cesit ekmek yaptim ozellikle sabahlari ekmek kokusuna kalkmak harika artik rejimdeyim bu sebepten iskence olmaya basladi ama sizlere tavsiye ederim.

hepsi burada.comdan arçelik çift hazneli ekmek yapma makinesi aldım çok memnunum..ununu bimden yada diasa marketten alıyorum çokta lezzetli oluyo ekmekler

Beko var bende de ilk başlarda tariflerden mi makinadan mı bi sıkıntı yaşadım ama servisten sonra düzeldi.arada bir de kullanıyo olsam memnunum:)

ekmek yapma makinası çok güzel bir buluş...çok memnunum çok güzel ekmekler yapıyorum...hiçte zorluk çekmedim ilk ünden beri yaptığım bütün ekmekler nefis oldu markası arçelik....

kızlar bunlar güzel de sanırım ekmek yapma süresi biraz uzun oluyor değil mi? ben de almayı düşünüyorum, araştırcam biraz bakalım.

Benim ekmek yapma makinem sinbo 4705. Harika ekmek yapıyor şimdiye kadar hiç hüsran yaşamadım her gün değişik bir ekmek yapıyorum zeytinli, kaşarlı, salçalı, yoğurtlu, tahıllı. Hepsi çok güzel kabarıyor pişiyor. Un olarak Söke undan çok memnunum. Sökenin tam buğday, tahıllı, kepekli unları da var. Süre olarak genelde 3 saatte pişiyor.

İlk ekmek makinası çıkaran marka art ekmek makinası..Tartışmasız bu konuda en iyilerden.

Yıllardır ailem ve çevrem kullanıyor, şimdilerde ben kullanıyorum hiç sorun yaşamadık..

Tavsiye ediyorum.

King'in aşağıdaki modelini kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır, ben de çok memnunum. Söke'nin unları hemen her markette var.

bugün internette gezinirken mutfak fırsatı diye bir siteye rastladım. orada ekmek yapma makinesi vardı ve gayet ucuz geldi bana. bakmanızı tavsiye ederim.

Bende evde arçelik kullanıyorum. Kullanmaya başladıktan sonra hiç ekmek almadık.. İçine ceviz ve çörek otu atıyorum süper oluyor..
Dip not : Peygamber efendimiz 14 asır önce şöyle buyurmuştu: “Şu kara tanede (çörek otu) ölümden başka her derde deva vardır.”

ben esse ekmek yapma amk. kullanıyorum çok araştırdıktan sonra buna karar verip aldım yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çift karıştırıcılı çok memnunum özellikle mayalı hamur yapmak artık sorun olmaktan çıktı 1,5 saatlik hamur programıyla hazır oluyor mesela sabah kalkacağınız saatte bitmek üzere saatini ayarlayıp kalkınca mayalı birşeyler yapabilirsiniz

pardon ben almadım,bu modeli beğendiğimden bahsetmiştim eşim doğum günümde almış :KK39:

kek ve reçel de yapılıyor reçeli denemedim ama kek denedim malzemeleri koy o karıştırsın,pişirsin,sen de ye :nazar:

ben de düşünüyorum almaya ama hangi marka model alayım karar veremedim hemen hemen herkes memnun aldığı markadan walla işim çok zor :S
tefal teflonda en iyi olduğu için onu düşünüyorum.bi de merak ettiğim kilo aldırmasın bu ekmekler sıcak sıcak ohh miss:KK70:

X