• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek makinası

DilekYazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
985
0
96
41
Ankara
Herkese merhaba ben ekmek makinası almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? İnternetten araştırdığıma göre simbo 4805in iyi olduğunu söyleyenler var ama sizin yorumlarınızı da almak isitedim.

arkadaşım sorunu anca gördüm eğer almadıysan sana MOLıNEX i tavsiye ederim bende var kalıbı yağlamana gerek yok ters çevirince ekmek kendiliğinden düşüyor.yerimseniben

Sinbo almada ne alırsan al berbat bi marka..Bir kere mikserini aldım 2 kere kullanamadan bozuldu..Kimden duyduysam sinboyu kötüledi sakın sakın alma...

Kullanıyoruz diyeceğim ama kullanamıyoruz malesef içi hamur oluyor,önce mükemmel kabarıp sonra ortası çöküyor ,kabus gibi bir hafta boyunca denedik ehh nimet tabi atılmıyorda yemeğe çalış filan belki biz kullanamadık ama memnun kalmadık açıkçası,Kansorojen içeren fırın ekmeklerine döndük yine...:1no2:

evet arkadaşlar benim de annem de istiyo ama çok elektrik yakıyomuş doğrumu 3 saatte falan ancak pişiyomuş

bende de war sinbo
ck memnunum sıcacık mıss gıbı yapıo
kekıne bayılıyoruz hazır kek gıbı oluo

bende simbo kullanıyorum çok memnunum ve benim çevremde ekmek makinası alanlar sadece simbodan memnunlar... çok fazla elektrik tüketmiyor. biz çok keyifle yiyoruz

biz de 4-5 yıldır sinboyu kullanıyoruz, ve çok memnunuz, bi sorun yaşamadık, elektik faturası falan da gayet normal gelio

harbi bn ekmek makinasını görnce ne kder gereksz bi alet demiştim bu kadr çok fanatiği olduğunu duyunca sasırdım yani

hiç de gereksiz değil :) o kadar lezzetli olyo ki o ekmekler, hem de içine sine sine yiyosun, içinde ne var ne yok nasıl yapıldı kim elledi diye düşünmeden :emir_bebek:

bn düşünmüyodum almayı ama bu kadr insanın bi bildiği vardır bnm neym eksk bnde alcam işte:D

ben aldım ilk 4 - 5 gün kullandım sonra hevesim gitti.eğer istikrarlı bir insansan al ekmek çok güzel pişiyor..ama vakit darlığı falan çekiyosan almamak gerekli...1 senedir makinenin yüzünü görmedim..markasını bile unuttum..alırsan cevizli ekmek yap leziz oluyor...çalışıyorsan da akşamdan kur, sabaha sıcak taze ekmeğin hazır..o güzel kokuyla uyanıyo insan...ayrıca 3 saatte pişiriyor ama 3 saat sürekli çalışmıyor ki..arada mayalanması için duruyor..sonra tekrar yoğuruyor, yine duruyor..fırın gibi aman aman bi elektrik harcamıyor yani..

bende bi akrabamda gördüm ve yedim çok güzel oluyor gerçekten.onların markası kenwood tu çokta memnundular.bende ileride almayı düşünüyorum.

ben 1.5 yıldır dışarıdan ekmek almıyorum.kendim yapıyorum.çok güzel ve saglıklı birşey.ama sinboyu tavsiye etmem.annemlede var kullanıyorlar ama benim yaptıgım ekmekler gibi olmuyor.her yolu denediler.sinbonun ekmeklerinin içi dökülüyor.şöyle yemege bandıra bandıra yiyemiyorsun.
ben ise türkiye de sadece kipa da satılan TESCO diye bir marka kullanıyorum.
öyle güzel ekmek yapıyor ki en ünlü markalardan bile güzel...
eşim işyerine götürdüğünde ekmege bayılmışlar.üstelik özellikleride piyasada ki en pahalılrla aynı.fiyatı yarı yarıya.
eşimle malzemeleri ı elektrik parasını hesapladık.dışardan ekmek almaya göre yarı yarıya ucuza geliyor.
3 saat boyunca elektrik yakmıyor çünkü en son pişirirken elektrik yakıyor.
eger bu markayı bulamazsan sinbo hariç başka marka dene.kenwod güzel diye duymuştum.

Son düzenleme:
Back