Peki içerken yanında başka birşey arıyor musun kurabiye ,kek,çikolata vs.Çayı kahveyi de şekersiz içiyorum. :)
Şekerlisi kötü geliyor diyebilirim alışınca. Başlamak yeterli, tek tavsiyem bu.
Ekmek te yerim brokoli de.Halkımızı devrim yapıp köylü işi ekmek yerine brokoli yemeli artık.
Yanında kuruyemiş falan yerim arada. :) Ama canım isterse helva, hurma, çikolata falan yerim. Kurabiye de yemem ben. :)Peki içerken yanında başka birşey arıyor musun kurabiye ,kek,çikolata vs.
Çoğu şekersiz içene bakıyorum yanında tatlı birşeyler yeme ihtiyacı hissediyor çayın ,kahvenin yanına.Ama ben yanında birşey olmasa da içerim çayımı.Eskiye oranla azalttım ama şeker miktarını.Hem büyük bardakta içip,hem de tiryaki olunca mecbur hissettim.İnşallah günün birinde senin gibi tamamen bırakırım.Denedim şekersiz içmeyi ama beceremedim.
Çayı kahveyi de şekersiz içiyorum. :)
Şekerlisi kötü geliyor diyebilirim alışınca. Başlamak yeterli, tek tavsiyem bu.
Aklıma bu geldiKahveci değilim ama çaycıyım ve cidden şeker tadı geliyor sadece. Zayıf biriyim ben ama varolan göbeğimden bu şeker sorumlu bence. Gereksiz şekilde yıllarca şekerli çay içtik.
En az 5 tanesini duydum.Şekersiz çay içtiği için bir de havalı havalı söylüyorlar ki ...Aklıma bu geldi
En az 5 tanesini duydum.Şekersiz çay içtiği için bir de havalı havalı söylüyorlar ki ...
soyleyecek tabi her babayigidin harci degilsen kurekle kucucuk bardaga sekeri doldur, bir de cay iciyorum de. Sen cayli seker iciyorsun deynep itiraf et
soyleyecek tabi her babayigidin harci degilsen kurekle kucucuk bardaga sekeri doldur, bir de cay iciyorum de. Sen cayli seker iciyorsun deynep itiraf et
Bence de her babayiğidin harcı değil Yüzüme vurmasana kıskanıyorum sizi
Küçücük bardak değil büyük bardakla içiyorum bir kere,önceleri 4 çay kaşığı koyuyordum şimdi 2 kaşık
Deniyorum şimdi de denedim ,şekersiz tatsız geldi.Bunu neresi güzel oluyor dedim 1 kaşık attım,yine beğenmedim 2.yi de attım.
Bence de her babayiğidin harcı değil Yüzüme vurmasana kıskanıyorum sizi
Küçücük bardak değil büyük bardakla içiyorum bir kere,önceleri 4 çay kaşığı koyuyordum şimdi 2 kaşık
Deniyorum şimdi de denedim ,şekersiz tatsız geldi.Bunu neresi güzel oluyor dedim 1 kaşık attım,yine beğenmedim 2.yi de attım.
Hahahaha:))) bardagi kucult, yanina hurma tarzi bir seyler ye, yavas yavas alisirsin. Ama bence azaltmissin bayagi, ha gayret
Aha bir tane daha geldi şekersiz içen .Ülkede şeker kalmadı senin yüzündençay dediğin şekersiz içilir
15 yıldur şekersiz içiyorum çayımı,ülke ekonomisine katkım olsun dimi
Ben ne zaman şeker kuyruğu var dedim kiSeker kuyrugu var diye sikayet ediyordu bir de, sen boyle sekere abanirsan, memleket ne yapsin, koca ulkeyi sekersizlige mahkum etmissin, bir de sikayet ediyorsun deynepkesin sizinkiler de o seker kuyruklarinin asil muessibleri:)))
Aha bir tane daha geldi şekersiz içen .
Sen çayı şekersiz iç,tatlıları götür ,ne anladık bu işten.
Esas benim tatlıya ,çikolataya düşkünlüğüm yok.Bu yüzden olabilir mi acaba?Şeker ihtiyacını çaydan karşılamış oluyorum diye canım istemiyor olabilir mi?
(Not:Bu smileyi görünce de AKP geliyor aklıma )
Uzun sureymis cidden, belli zaten ulkeyi dusundugun:) krize falan girersek deynep'i kup seker gibi aramizda bolusturebilirz, malum depolamistir bayagi:)