Ekmek kavgası!

Bir tanıdığımızın eşi ekmek fırınında işe başlamış ekmek yapılırken içine düşen böcek,fare gibi şeyleri alma şansları olmuyormuş adam o günden beri evine ekmek sokmamış dikkatli olmak lazım güvenilir temiz yerlerden yenilmeli en azından
Bir de çoğu fırında farkettim.Ekmeğin üstünü çizdikleri kalem gibi şeyi kulak arkasına takıyorlar.Her çizdiklerinde geri kulak arkasına takıyorlar.:olamaz:

Mesela menemen yapsan,sahanda yumurta yapsan da yemiyor musun?Diğer öğünlerde neyse de kahvaltı ekmeksiz çekilmiyor be:KK53:
:) Bak şimdi deynep çatalı alıyorsun, yumurtaya daldırıyorsun sonra da ağzına götürüyorsun. :kk77: İşte beyyle yeniyor. :KK53: Cidden alışınca aramıyorsun ekmeği.
4 yıldır ekmek yemiyorum, saygılar. :KK52:

Bir tanıdığımızın eşi ekmek fırınında işe başlamış ekmek yapılırken içine düşen böcek,fare gibi şeyleri alma şansları olmuyormuş adam o günden beri evine ekmek sokmamış dikkatli olmak lazım güvenilir temiz yerlerden yenilmeli en azından
Proteindir bir şey olmaz :KK70:

Bu konuyu okuyup hala ekmek yiyebilen olucak mı acaba:olamaz::kusmuk:
Ben :KK70:
Hiç umursamam valla böyle şeyleri. Burger King'le, McDonalds'la, salam sosis vb şarküteri ürünleriyle ilgili de bir sürü şey çıktı hala yiyorum :KK70:

:) Bak şimdi deynep çatalı alıyorsun, yumurtaya daldırıyorsun sonra da ağzına götürüyorsun. :kk77: İşte beyyle yeniyor. :KK53: Cidden alışınca aramıyorsun ekmeği.
4 yıldır ekmek yemiyorum, saygılar. :KK52:
Bu ekmeksiz yemek yiyenle ,şekersiz çay içenin damak tadından istiyorum :mad:.İkisi de alışınca güzel oluyor diyor,ben neden alışamıyorum :olamaz:

Canan hoca değilde yorumlar beni ekmekten soğuttu. :olamaz: Canan hoca burayı okusa bilimi vs bırakır yorumlar üzerinden konuşur. :KK43: Böcek çıktı haa.. Üfff cidden bizim eve de nadir ekmek giriyor. Glutensiz ekmek yapıyordum eşim için ama sanırım artık kendi ekmeğimi de kendim yapacağım bundan sonra:hamarat:

Canan hoca değilde yorumlar beni ekmekten soğuttu. :olamaz: Canan hoca burayı okusa bilimi vs bırakır yorumlar üzerinden konuşur. :KK43: Böcek çıktı haa.. Üfff cidden bizim eve de nadir ekmek giriyor. Glutensiz ekmek yapıyordum eşim için ama sanırım artık kendi ekmeğimi de kendim yapacağım bundan sonra:hamarat:
En güzeli aslında evde yapmak.Hem fırında ,hem tavada bazlama şeklinde .Kırsal kesimlerde kadınlar hep evde yapıyor ekmeği.Bizler üşeniyoruz :olamaz:

En güzeli aslında evde yapmak.Hem fırında ,hem tavada bazlama şeklinde .Kırsal kesimlerde kadınlar hep evde yapıyor ekmeği.Bizler üşeniyoruz :olamaz:
Aynen. Ben hatırlıyorum annem tüplü sacda yapardı. Sabah okula gitmeden bitki çayıyla beraber börek yerdim. Liseye kadar okula götürmüşlüğüm bile var:) Kırsal kesim değilde sadece, aslında var hala evde ekmek yapan mesela benim komşu. Mis gibi bazlama yapıyor. Bende evde glutensiz ekmek,bazlama,yufka yapıyorum. Uğraşınca oluyor yine mis gibi.

Çayı kahveyi de şekersiz içiyorum. :)
Şekerlisi kötü geliyor diyebilirim alışınca. Başlamak yeterli, tek tavsiyem bu.
Bu aynen ben ama zor oldu basta birakmak, ama rahat 2-3 yildir sekeri cikardim gibi hayatimdan. Hele cay daha bir cay gibi gelmeye basladi biraktiktan sonra.

Sırf şeker tadı geliyor içince di mi? Kahvenin aromasını mahvediyor.
Kahveci değilim ama çaycıyım ve cidden şeker tadı geliyor sadece. Zayıf biriyim ben ama varolan göbeğimden bu şeker sorumlu bence. Gereksiz şekilde yıllarca şekerli çay içtik.

Kahveci değilim ama çaycıyım ve cidden şeker tadı geliyor sadece. Zayıf biriyim ben ama varolan göbeğimden bu şeker sorumlu bence. Gereksiz şekilde yıllarca şekerli çay içtik.
:) Bence de ya. Şeker çikolataya yakışır ama :) Çikolata ayrı. :)

X