• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmek bal ve süt

pampampam

๑ ƸӜƷ ๑ Gülümse &#3665
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
173
1
46
Ankara
Merhaba şekerler.
Ben 15 yaşındayım ve lise 1 öğrencisiyim. 47-48 kilo arasında gidip geliyorum çevremdeki arkadaşlarım hep tombiş tombiş onların fiziklerini okadar çok kıskanıyorumki.. Okul eteği giydiklerinde güzel bacakları olan kızları,dapdar kot giyip basenleri ortaya çıkan kızları gördükce içim gidiyor. Aldığım kotları sürekli dikiyorum hep bol geliyor.
Dışarı çıkmaya hazırlanırken hiçbir kıyafetin bana yakışmadığını aynada görüp dişlerimi sıka sıka ağladığım zamanlar bile oldu..
Yaz kış kotun içini doldursun diye altıma kat kat taytlar giymekten bıktım.. Taa ki akşam aç karnına ekmeğin arasına bal sürüp yanında bir bardak sütün içine şu çocukların içtiği toz nesquiklerin katılıp içildiğinde kilo yaptığını öğrenene kadar.. 3 aydır deniyorum ve 4 kilo aldım:) kızlar bir çok öneri yazmışlar ama bunuda deneyin.
Faydası olabilir aklınızda bulunsun.Sizlerle paylaşmak istedim..
Unutmayın gece yatarken tok karnına ekmek arası bal ve bir bardak nesquikli süt. Nesquik i 3 yemek kaşığı atabilirsiniz sütün içine.
İnşallah denersiniz ve size de sonuç verir :54:

Son düzenleme:
aynı ben bende çok zayıfım bacaklarım kollarım bileklerim parmaklarım vs ince görseniz kırılacak:14: ama azıcık kalınlaşsa fena olmazdı hani:66::66::66: bi de ben süt sevmiyorum

Son düzenleme:
tatlım ben öleyim o zaman.43 kiloyum 21 yaşındayım boyum da 168.kürdan gibi bişey yani.aynen senin gibi kat kat tayt giymekten bıktım usandım.şu yaz sıcağında bile yapıyorum.artık terlemekten buharlaşıcam.psikolojim bozuldu dışarı cıkmak istemiyorum.senin de dediğin gibi öyle kızları görünce moralim daha da bozuluyo.artık kilo almak için bişey de yapmıyorum ondan da bıktımm.böyle kupkuru bi hayat sürücem malesef.cok üzülüyorum coookk:43::43::43::43::43::14::14:

Lisedeyken bende çıta gibiydim..resmen sizin dediklerinii yapıyordum okuyunca güldüm o zamanki hallerime...
şu anda balık kıvamında etine dolgun ama kilolu durmayan biriyim..size anneannemin o zamanlar kilo almam için söylediği çok basit yöntemi söylemeden geçmiyim dedim..
her sabah uyanır uyanmaz bir kahve fincanı dolu dolu pekmez için arkadaşlar..aç karnına yani..
gecede uyumadan önce yarı ekmeğin arasına basınkaymaklı bal veya helvayı..üzerinede bir bardak sütü için yatın...bunu sadece 1 -2 ay deneyin görün bakalım...
sonrada bana dua edin emi:)

keklik06
canım bakalım ben senin yaşına geldiğimdede aynı bu yaşımda uyguladıklarımı yapmak zorunda kalacakmıyım :43: inşallah kalmam.

Elossacım
çok teşekkürler sabah uyandığımda midem alt üst olsada böğüklesemde bu dediğini uygulicamm:( tecrübelerine güveniyorum ve işe yarar diye umuyorum canım ..

Son düzenleme:
sen daha gelişme çağındasın canım o yüzden kalmazsın diye düşünüyorum.biraz kendini zorlasan alırsın emin ol.çalışmalara devam ett sen bari mutlu sona ulaşş:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
sen daha gelişme çağındasın canım o yüzden kalmazsın diye düşünüyorum.biraz kendini zorlasan alırsın emin ol.çalışmalara devam ett sen bari mutlu sona ulaşş:14:

iyide insan bir öğünde 2 ekmeğe yakın un ihtiyacı tüketirmi :((((((((( ama et gene yok gene yok :1:

Back