meyve en hizli bi sekilde yaga donusen gida ve cok yuksek kalori iceriyor uzak durmak lazim sebzelerden her turlu vitamini alabiliyorsunEkmeği şekeri tuzu kesersen rahatlikla verebilirsin ve önceliğin sebze meyve olursa
Ben meyveyle verdim 17 kilo 1 ayda elmaylameyve en hizli bi sekilde yaga donusen gida ve cok yuksek kalori iceriyor uzak durmak lazim sebzelerden her turlu vitamini alabiliyorsun
sonucta kalori kisitlamasi yaptiktan sonra herturlu kilo veriyorsunuz ama sebze ve salata daha lifli ve daha uzun sure tok tutuyor cunku insulini arttirmiyor daha kolayBen meyveyle verdim 17 kilo 1 ayda elmaylayanlis bilgi tabiki muz yeyin demiyorum size
Gerçekten mi?kilonuz fazlamiydi acaba?benim de 15 kilo vermem gerek.diyetinizi tam olarak nasıl yaptınız.zahmet olmazsa yazabilirmisiniz.sevgilerBen meyveyle verdim 17 kilo 1 ayda elmaylayanlis bilgi tabiki muz yeyin demiyorum size
Bennnn Bennn... Bunu yaparak 1 hafta da 4 kilo verdim :) bir haftalık uygulama yapıyorum ama şok etkisi yaratması için.Kızlar merhaba , ekmeği kesip , suyu artırarak ve günlük yürüyüş yaparak kilo veren oldu mı ? Akşam saatlerinde yemeği kesmekte iyi olur elbet. Varsa öneriniz almak isterim
Normali de bu zaten ama illaki ekmek yiyeceksen bir ince dilim tam buğdaylı ekmek tercih etmelisinKızlar merhaba , ekmeği kesip , suyu artırarak ve günlük yürüyüş yaparak kilo veren oldu mı ? Akşam saatlerinde yemeği kesmekte iyi olur elbet. Varsa öneriniz almak isterim
Ayrıca bazı alışkanlıkları değiştirerek ekmeği kesmekten daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.Hayır sadece ekmeği kesmek kilo verimi için yeterli olmaz. Diyetisyen değilim ama olay şu; diyelim ki ekmeği kestiniz ( 1 dilim tam buğday ekmeği ortalama 70 kcal ) günde diyelim ki 2 dilim ekmek yiyorsunuz ortalama 140 kcal alıyorsunuz. Üstelik kaliteli karb.
bunu kesip yediğiniz yemeklerden vücudunuz harcadığı kcaldan fazla kcal alırsanız yine kilo veremezsiniz hatta kilo alırsınız.
Mesele dengeli yemek yani. Örneğin sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 dilim süzme peynir 5 zeytin yediniz ortalama 280-300 kcal aldınız. Öğlen 150 gr tavuk bol yeşillik ( yağsız ) 1 kase ev yoğurdu 1 dilim tam buğday ekmeği yediniz ortalama 420-450 kcal aldınız. Akşam evde pişirdiğiniz yemekten yediniz atıyorum ki nohut ( 8 y. k tepeleme değil) . yanına ayran diyelim. 330-350 kcal aldınız.
Gün boyu noldu toplam ? 1100 kcal.
Vücudun iyi çalışması için ihtiyaç en az 1200 kcal. Ortalama hiç spor yapmadan yatarak vücudunuzun 1800 kcal yaktığını varsayalım ( ortalama ) günlük 600 kcal açık var. Kilo verirsiniz böylece.
Benim en etkili kilo verme yöntemimse 18:00 dan sonra yememek ve 18:00 öncesi de bu şekilde bir dengeli beslenme. Bu yöntemle hep çatır çatır kilo vermişimdir. Şu aralarda yapmak istiyorum ama akşam boğazımı tutmak aşırı zor oluyor.
Çok uzun oldu affedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?