• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklem ağrıları :(

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaşlar çarşamba günü doktora gidicem ama yine de size de sormak istedim.Cok stresli bir insanim yani anksiyete sorunum var bu sıralar da günlük hayatimda stresli uyku düzenim aşırı bozuk.Eklemlerimde kramplar oluyor ayak tabanımda,avuc iclerimde dizlerime bileklerimde falan bir de arada yüzümün bir tarafinda uyuşma oluyor.Ellerimde pul pul dökülmede olmuş kuruma gibi.Stresten böyle belirtiler yasayan oldu mu hic?

Gece rahat uyuyamıyor olabilirsiniz stres her şeyin başı pis stres

Çok stresli bir insanım,bunun dozu arttığında kalbime ağrı giriyor,cildim bi anda kuruyor,pul pul dökülüyor yani stres vücudu tepetaklak ediyor rahat olmak lazım ama nerdee..

evet ben yaşamıştım.
anksiyetem olmuştu yıllar önce.
koluma ağırlık çökerdi. boynum tutulurdu.
kaşınırdım. kemiklerim çok ağrırdı. özellikle de ellerim ve kollarım.
ağız kuruluğu olurdu. daha nice şey.
hepsi stresten. vücut kasılıyor çünkü stres yapınca.
çok doğal.

evet ben yaşamıştım.
anksiyetem olmuştu yıllar önce.
koluma ağırlık çökerdi. boynum tutulurdu.
kaşınırdım. kemiklerim çok ağrırdı. özellikle de ellerim ve kollarım.
ağız kuruluğu olurdu. daha nice şey.
hepsi stresten. vücut kasılıyor çünkü stres yapınca.
çok doğal.
Bu anlattiklarim ciddi bisey gibi mi sizce bana hep ciddiymis gibi geliyo iyice stres oluyorum kötü oluyorum

anksiyete geçince bu belirtiler de kayboluyor.
geçmiş konulara baktım da hep aynı meseleden konu açmışsınız.
ilaç da kullanmıyorsunuz. aynı soruları soruyorsunuz hep falan. böyle bir yere varamazsınız ki.
bir ilerleme kaydetmek için çaba harcasanız keşke.
o olmaz bu olmaz demeyin.
Allah yardımcınız olsun ne diyelim.

anksiyete geçince bu belirtiler de kayboluyor.
geçmiş konulara baktım da hep aynı meseleden konu açmışsınız.
ilaç da kullanmıyorsunuz. aynı soruları soruyorsunuz hep falan. böyle bir yere varamazsınız ki.
bir ilerleme kaydetmek için çaba harcasanız keşke.
o olmaz bu olmaz demeyin.
Allah yardımcınız olsun ne diyelim.
Doktora gidicem ama özel bir yere gitmek istiyorum annem hasta diye ona maddi olarak baya harciyoruz o yüzden gidemiyorum bu sıralar yoksa gitmek istemedigimden degil

Arkadaşlar çarşamba günü doktora gidicem ama yine de size de sormak istedim.Cok stresli bir insanim yani anksiyete sorunum var bu sıralar da günlük hayatimda stresli uyku düzenim aşırı bozuk.Eklemlerimde kramplar oluyor ayak tabanımda,avuc iclerimde dizlerime bileklerimde falan bir de arada yüzümün bir tarafinda uyuşma oluyor.Ellerimde pul pul dökülmede olmuş kuruma gibi.Stresten böyle belirtiler yasayan oldu mu hic?
Evet ben varım tam bir yıl boyunca gitmediğim hastane kalmadı tabi artık bırak uykuyu gece ağlıyordum en son kas romatizması dendi çok şükür şimdi azaldı ama çekmeyen bilemez belim bacaklarım boynum resmen kırılıyordu en çok da stres arttrıyor

Evet ben varım tam bir yıl boyunca gitmediğim hastane kalmadı tabi artık bırak uykuyu gece ağlıyordum en son kas romatizması dendi çok şükür şimdi azaldı ama çekmeyen bilemez belim bacaklarım boynum resmen kırılıyordu en çok da stres arttrıyor
Ben de ondan şüphelendim ama benim kas degilde daha cok eklem yerlerim ağrıyor ondan bilemedim artik doktora göstericem

Denize gitme imkanın varsa git cok iyi geliyor :) ve viks sürüyorum ben o da iyi geliyor. Bende bacaklarımın eklem yerleri agrıyor

Ya kizlar benimde sizi var dag bacagimda.bazen dizimden alti komple.kardiologa gttim bisede ckmadi sag ayak uzerinde ilimli lenfodem ckti.sisti ayagim.suan hala sis gibi ya mayistan beri ayagimdan hzuurum yok ya

Back