öyle ama çok hoşuma gidio biraz daha arkada yapılırsa o kdrda dikkat çekmez gibi geliyo
cnm ama bu madelı yaparsan sprey de kullanmalısın dagınık bı modele bensıyo surdan burdan cıkr sacların yoksa saclarını topla dola dola sonra renksız bı tokayla tuttur cnm bole olmasa da benzer bence
saçlarım çok ince dolayıp topladığımda ufacık bi top kalıo
bence de masa uygula kesınlıkle ya da bıtkısel yollara basvur cnm saclarını cogaltmak ıcın
genetik benmki ne yazıkki
ben vitamn mineral aldım oral yoldan saçıma badem yağı felan sürdüm bazı bakımları yaptım ama pek değişen birşey olmadı ama ynede bakmankta fayda olabilir :)
duaenlı bı sekılde mı yaptın cnmpekı?
evet bayaa bi dönem vitamin kullandım sojnra dahftada 2 kere olmak üzere 2 ay boyunca badem yağı denedim saçımı tahrip etti sonra zinco nunn şampuanını denedim saçımı besledi ama yinede çözüm olmadı :) saçlarımla barışığım aslında kabarık olduğu için hacimli hacimli duruo toplayınca sorun oluo amaa
hmmmhacımlı duruyosa bosver o zman bakımları cnm o onemlı zaten toplarkende ustlerden falan kabart da yap o zaman sende
biraz beceriksizim pek saç felan yapamamkabartmayıda beceremiorumm bu beceriksizlikle yaşıorum :)
aynen ben de hıc ole kabartamam ama cok ımrenırım yapanlara vvala :) ben normal toplayıp cıkıyorum :))ama cogu zaman acık bırakırım
evet aynen :) resimdeki sizseniz açık hali gayett bakımlı ve hoş duruo:)
evet benım cok sagol gorusun ıcın :) dıp boyam geldı ama :) ben de aralara sarı ısık atmayı dusunuyorum aslında ya olurmu kı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?