Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekimde tüp bebek yapanlar birbirimize moral desteği olsun
- Konu Sahibi Buse eren
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Peki nasıl bir süreç geçirdin canım yattın mı sürekliİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana ❤ Ben eylül de transfer olmuştum anam ben yazık ki negatif sonuç aldım şimdi tekrar dondurulmuşlarla devam ediyorum yoluma hayırlısı bakalım
- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
EVet bir hafta rapor aldım çalışıyorum. Bir hafta neredeyse hiç kalkmadım diyebilirim yatmakla tutmasının hiç ilgisi yok yatarak tutsa benim ki tutardıPeki nasıl bir süreç geçirdin canım yattın mı sürekli
Bende 18 Ekim sonuçArkadaşlar ben Buse 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim Manisa Celal bayer de tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferin 5. Günü 3. Gün 1 kalite embriyo transfer edildi 21 Ekim sonuç günüm çok çok heyecanlı ve meraklıyım sizler ne durumdasınız haydi buyrun sohpete
- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
Arkadaşım benimde bugün üçüncü günüm, her geçen gün biraz daha heyecan yapıyorum. Bana kalitelerini söylemediler ama iki bebiş koydular. Benimkiler taze transfer, sizinkiler taze mi dondurulmuş mu?Arkadaşlar ben Buse 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim Manisa Celal bayer de tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferin 5. Günü 3. Gün 1 kalite embriyo transfer edildi 21 Ekim sonuç günüm çok çok heyecanlı ve meraklıyım sizler ne durumdasınız haydi buyrun sohpete
Benimkisi taze başkada yok zaten 6 tane oldu 4 ü gelişimi durdu 2 kaldı 2 tane transfer edildi diğeri dondurulmadı bile bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısı olsun bizler içinnnnArkadaşım benimde bugün üçüncü günüm, her geçen gün biraz daha heyecan yapıyorum. Bana kalitelerini söylemediler ama iki bebiş koydular. Benimkiler taze transfer, sizinkiler taze mi dondurulmuş mu?
Canım sonuç ne olduBende 18 Ekim sonuç
- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Hayırlısı böyleymiş demek ki üzülmeden edemiyor insan ama sonra tekrar ayağa kalkıp yeniden başlıyorsun doktorum demişti ki tüp bebek tedavisinde olan anne adayları özel insanlar onlar çok güçlü ben tüm hastalarımla gurur duyuyorum bu hayattaki en özel insanlar olarak görüyorum bıkmadan yılmadan mücadele eden insanları görüyorum demişti çok doğru1 ekimde transfer oldum 5.gun dondurulmus embriyosu.kimyasal ile sonuclandi 92,32 ile düstü değer.
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.356
- 598
Tabiki oyle.. elhamdulillahHayırlısı böyleymiş demek ki üzülmeden edemiyor insan ama sonra tekrar ayağa kalkıp yeniden başlıyorsun doktorum demişti ki tüp bebek tedavisinde olan anne adayları özel insanlar onlar çok güçlü ben tüm hastalarımla gurur duyuyorum bu hayattaki en özel insanlar olarak görüyorum bıkmadan yılmadan mücadele eden insanları görüyorum demişti çok doğru
Yine toparlanip denicem ama deģer zor dusuyor.. sifirlanmasi zaman alicak
- 28 Ağustos 2015
- 49
- 15
- 38
- 35
Merhaba,
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.
Son düzenleyen: Moderatör:
- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Olsun geç olsun güç olmasın tek ki sonucu mutluluk olsunTabiki oyle.. elhamdulillah
Yine toparlanip denicem ama deģer zor dusuyor.. sifirlanmasi zaman alicak