• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde tüp bebek yapanlar birbirimize moral desteği olsun

Buse eren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
22
12
38
33
Arkadaşlar ben Buse 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim Manisa Celal bayer de tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferin 5. Günü 3. Gün 1 kalite embriyo transfer edildi 21 Ekim sonuç günüm çok çok heyecanlı ve meraklıyım sizler ne durumdasınız haydi buyrun sohpete🙏🙏🙈😍

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana ❤️ Ben eylül de transfer olmuştum anam ben yazık ki negatif sonuç aldım şimdi tekrar dondurulmuşlarla devam ediyorum yoluma hayırlısı bakalım

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana ❤ Ben eylül de transfer olmuştum anam ben yazık ki negatif sonuç aldım şimdi tekrar dondurulmuşlarla devam ediyorum yoluma hayırlısı bakalım
Peki nasıl bir süreç geçirdin canım yattın mı sürekli

Arkadaşlar ben Buse 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim Manisa Celal bayer de tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferin 5. Günü 3. Gün 1 kalite embriyo transfer edildi 21 Ekim sonuç günüm çok çok heyecanlı ve meraklıyım sizler ne durumdasınız haydi buyrun sohpete🙏🙏🙈😍
Bende 18 Ekim sonuç🥰

Arkadaşım benimde bugün üçüncü günüm, her geçen gün biraz daha heyecan yapıyorum. Bana kalitelerini söylemediler ama iki bebiş koydular. Benimkiler taze transfer, sizinkiler taze mi dondurulmuş mu?

Arkadaşım benimde bugün üçüncü günüm, her geçen gün biraz daha heyecan yapıyorum. Bana kalitelerini söylemediler ama iki bebiş koydular. Benimkiler taze transfer, sizinkiler taze mi dondurulmuş mu?
Benimkisi taze başkada yok zaten 6 tane oldu 4 ü gelişimi durdu 2 kaldı 2 tane transfer edildi diğeri dondurulmadı bile bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısı olsun bizler içinnnn

1 ekimde transfer oldum 5.gun dondurulmus embriyosu.kimyasal ile sonuclandi 92,32 ile düstü değer.

1 ekimde transfer oldum 5.gun dondurulmus embriyosu.kimyasal ile sonuclandi 92,32 ile düstü değer.
Hayırlısı böyleymiş demek ki üzülmeden edemiyor insan ama sonra tekrar ayağa kalkıp yeniden başlıyorsun doktorum demişti ki tüp bebek tedavisinde olan anne adayları özel insanlar onlar çok güçlü ben tüm hastalarımla gurur duyuyorum bu hayattaki en özel insanlar olarak görüyorum bıkmadan yılmadan mücadele eden insanları görüyorum demişti çok doğru

• Beğen
Reactions: H M
Hayırlısı böyleymiş demek ki üzülmeden edemiyor insan ama sonra tekrar ayağa kalkıp yeniden başlıyorsun doktorum demişti ki tüp bebek tedavisinde olan anne adayları özel insanlar onlar çok güçlü ben tüm hastalarımla gurur duyuyorum bu hayattaki en özel insanlar olarak görüyorum bıkmadan yılmadan mücadele eden insanları görüyorum demişti çok doğru
Tabiki oyle.. elhamdulillah
Yine toparlanip denicem ama deģer zor dusuyor.. sifirlanmasi zaman alicak

Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar sonuclar nasil cikti ben 29 ekimde transfer oldum 5. Gun dondurulmus embriyo malesef ilk eylulde tutmadi..bu 2. Ci belirti hic yok normal mi sizce ?

Back