- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
günaydın hamiş bayanlar testlerinizi ne zaman yaptınız benim adete 6 gün var yine negatif cıktı kan testi ne zaman yapıyım eşim sinir etti bugun beni daha erken n,ye panik yapıyosun bugun kalsın yapmayalım felan filan
slm canım hani doktora gidince haber vercektim sana ..... 6 haftalık hamileymişim :)) çok şükür
günaydın kızlar...sonunda 3 gün geçikmeyle benim kırmızılar geldi...umut kasım ayına kaldı
inş batı geçmeyen arkadaşların yüzü güler bu ay....
günaydın hamiş bayanlar testlerinizi ne zaman yaptınız benim adete 6 gün var yine negatif cıktı kan testi ne zaman yapıyım eşim sinir etti bugun beni daha erken n,ye panik yapıyosun bugun kalsın yapmayalım felan filan
kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldizaten umudum yoktu ama insan ister istemez üzülüyor. ama ekimde sizlerleyim yine yeni batım 30 ekim.
arkadaşlar bugun adetimin 18.günü hergün ovulasyon testi yapıyorum ve hala negatif. c çizgiisi t den daha koyu çıkıyor.5 dakka falan bekleyincede ikisi birden iyice koyulaşıyor.yani c çizgisi yine daha koyu tabi.acaba hiç pozitifi göremeyecekmiyim? böyle olanınız varmı aranızda.
geçen ayda adetime çok az kalmıştı.testler kargoyla geldi.artık bi anlamı yok ama bi tanesini bir deneyeyim dedim.yaptım pozitif çıktı.arkasından tuvalete girdimki adet olmuşum.amaan anlamadım ben bu ovulasyon testini ya
Merhaba kızlar, bende sizin gibi ekim ayından umutluyum. İnşallah bu ay olur bi şeyler.
inş canım umduğun gibi hamiş olursun.Bat kaç senin?
ben varım aşılamam 5 ekimde oldu bakalım ne olacak umarım allahım hepimize nasip eder
23'ünde, bakalım umutlanmakta istemiyorum çünkü her ay yanı şey oluyo.
Benim de bat 23 canım.İnş birlikte hamiş haberi verebiliriz hayırlısıyla...
aynen bende sabah kalktım test yaptım negatifher sabah yapıcam herhalde bagımlılık yaptı
inş canım.aşılamadan sonuç alırsın.
Sağol canım.Herşeyin hayırlısı.İnş kasım ayı hayırlı olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?