- 26 Temmuz 2012
- 512
- 0
canım 20 olarak düzltmiştim ben amabat 21 ekim doğru olan, evet listede varım sürekli de takip halindeyim konuyu
test hk bilgisi olan arkadaşlar,
sizce yumurtlama dönemi bitti mi bende acaba:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 20 olarak düzltmiştim ben amabat 21 ekim doğru olan, evet listede varım sürekli de takip halindeyim konuyu
bat 21 ekim doğru olan, evet listede varım sürekli de takip halindeyim konuyu
batıma 1 gün kaldı ve bende hamilelik belirtisi falan yok karnım ağrıyo sanırım kırmızılar bugün yarın gelir
Birbirine yakın iki koyu çizgi oldu ise canım 24-36 saat içinde yumurta atılıyor.Bugün ve yarını değelendir bence.benimde 2. birinciye yakınkoyulukta oluştu ben biraz daha koyulaşır sandım ve bu gün iki kere yaptım baya silikleşmişti.Galiba atıldı benimki de bende bu 2 günü dğerlendirecem dünü malesef kaçırdım .
canım 20 olarak düzltmiştim ben ama
crocuscum adet sancısı gibi karnım ağrıyo.. göğüslerim herzamanki gibi şişti acıyolar.. sık idrar desen var: muhtemelen üşüttüm.. karnım şişti bir de adet olmadan önce hep göbeğim şişer ve sonra kırmızılar gelince iner.. bi de başım ağrıyo,,, yani bunlar bence hamilelik belirtisi değil canım keşke olsa.. :18:selam canım başka belirtin yok mu?
çok teşekkür ederim o zaman bugun de şansimiz var diyebiliriz, hayırlısı inşş
crocuscum adet sancısı gibi karnım ağrıyo.. göğüslerim herzamanki gibi şişti acıyolar.. sık idrar desen var: muhtemelen üşüttüm.. karnım şişti bir de adet olmadan önce hep göbeğim şişer ve sonra kırmızılar gelince iner.. bi de başım ağrıyo,,, yani bunlar bence hamilelik belirtisi değil canım keşke olsa.. :18:
bilmiyorum inan evde bir testim var şu ucuz olanlardan çok yapasım var ama adetim geçerse yaparım sanırım..Olabilme ihtimali de var ama hayırlısı inş.Peki ne zaman test yapacaksın canım
bilmiyorum inan evde bir testim var şu ucuz olanlardan çok yapasım var ama adetim geçerse yaparım sanırım..
Benide ekleyin kızlar sat 20. Ama şimdiden kasiklarda ve rahim bölgesinde ağrı var. Birde basim ağrıyor 3 gündür. Tansiyonumda cok düşük mesela dün 6-3 oldu cok basim donuyor inşallah bebis vardirrr
batıma 1 gün kaldı ve bende hamilelik belirtisi falan yok karnım ağrıyo sanırım kırmızılar bugün yarın gelir
kızlar selam, benımde bat 20 ekim, inşallah listeyi fire vermeden tamamlarız bu ay
aranızda ovulasyon testi kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi,
ben ılk defa bu ay kullandım dun adetımın 12. gunuydu ve çift çizgi belirgin bi şekillde gözüktü va tabi değerlendirdik,
bugun tekrarladım testi 2. çizgi çok silik.
sizce hala şans var mı,
yoksa geç mi kaldım
bilmiyorum inan evde bir testim var şu ucuz olanlardan çok yapasım var ama adetim geçerse yaparım sanırım..
ben bekliycem canım zaten ama siz beklemeyin sizinkileri hemen öğrenelimgeçmesini bekle bencede canım en dorusu :)))
ben bekliycem canım zaten ama siz beklemeyin sizinkileri hemen öğrenelim
Bat 20 ekimse daha tek çizgiye düşmemesi gerekiyor benimde 21 ekim ama daha ovulasyon testi bgn elime geçti bgn yapmaya başlayacağımda sen 3 saat falan sıvı almamaya dikkat et canım o etkilemiş olabilir bitmemesi gerek şu günlerde en koyu olması gerek hatta :)))
ben bekliycem canım zaten ama siz beklemeyin sizinkileri hemen öğrenelim
benceee hamilesinn