Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kan testi yaptırdım bugün değerim 50.40 çıktı hamileyim:)) Allahım hepinize sağlıkla nasip etsin inşallah :)))))))
kızlar kan testi yaptırdım bugün değerim 50.40 çıktı hamileyim:)) Allahım hepinize sağlıkla nasip etsin inşallah :)))))))
Canım gözün aydın, çok sevindim
maşallahh canım darısı başımıza tez zamanda
kızlar inanamıyorummm hamileyim sanırım p.tesi 0.6 cıkan degerim bugün itibariyle 21 olmuş adetime 4 gün var inşallah bi yanlışlık yokturr
benimde kırmızılar geldi kızlar ama umutsuzluğa yer yok çünkü stres çok kötü etkiliyor.inşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmez bizde tadarız o güzel duyguyu....
cnm maalesef dice de ben decnm nerdesn yaww....kırmızılarımız geldi kaybolduk...arada giriyom sen yoksun olmuyo:)))
neler yapıysn lütfen ses gelsin senden...
dice dice dice o da yok:))) son durum ne sende kız haber ver inş sen hamilesindir yüzümüz güler....
tüm hamile kalan arkadaşları kutluyorum..eminim hepsi sevinçden uçuyorlrdır...hepimize nasip etsin Allah....
kızlar inanamıyorummm hamileyim sanırım p.tesi 0.6 cıkan degerim bugün itibariyle 21 olmuş adetime 4 gün var inşallah bi yanlışlık yokturr
inan çok sevindim şu an sanki bn hamileyimmm.maşallah sana inşallah değerlerin güzelce yükselir tatlım:)))
inşallah canım hersey gönlünce olur