ohhhh süperhayırlı uğurlu olsun canım bizlerede dua et :)
Kaç günde bir adet oluyorsun eğer 28 günde bi ise 12. gün doktora git ultrasonda yumurtanın durumuna baksın acaba yeterince gelişmeme veya çatlamama gibi bir durum olabilir mi bilemiyorum.ben ovulasyon testimi eczaneden almıştım ama o dediği markada aynı işe yarıyordur birçok bayan kullanıyor çünkü.Sen dediğim gibi 12. gün git ve yumurtanın durumuna baktır kaç mm falan doktor sana bilgi verir ve sen yine ovulasyon ile takip et yinede.Benim 12. gün 16. mm tahminen 15. gün çatladı 14. gün kopkoyu çıktı bu arada ben akşam testi yaptım ve çok az sıvı tüketirim onun içinde koyu çıkmış olabilir.
günaydın kızlarr yeni bi gün yeni umutlar güzel haberlerle dolsun inşalllahhhh dün gece rüyamda dördüm test yapmışım kanda ve pozitifhamileyimm eşimede söylüyorum bi görseniz mutluluktan uçuyoruz sonraki gün yine test yapıyorum negatif hamile degilmişim megerse bi üzülüyorumki sormayın hemende aklımdan acaba ne zaman klomene başlayayım diye geçiriyorum ama rüyada olsa çok çok güzeldi başı tabiki inşallah gerçektede yaşamak nasip olur tüm hamişlerimizi kutluyorum bizim iş kasıma kaldı hayırlısı olsun herkes için. bi konuda fikrinize ihtiyacım var benim eşim hafta sonları yani cuma c.tesi pazar kampta oluyor anlıcagınız 3 gün ilişki yok her yumurtlama günlerime denk geldi geçen ay 1 gün spermler kaç saat canlı kalıyo 3 gün yapamadan hamile kalabilir miyim ben
kızlar noolur biri bana cevap versin. bata 4 kaldı bugün hcg yaptırdım 5.21 çıktı dr gebelik olası ama kesin bişey söyleyemem cuma tekrarlayalım testi dedi. aynı yada benzer durumda olan var mı sevinemedim de üzülemedim de kaldım böyle. sizce?
günaydın kızlarr yeni bi gün yeni umutlar güzel haberlerle dolsun inşalllahhhh dün gece rüyamda dördüm test yapmışım kanda ve pozitifhamileyimm eşimede söylüyorum bi görseniz mutluluktan uçuyoruz sonraki gün yine test yapıyorum negatif hamile degilmişim megerse bi üzülüyorumki sormayın hemende aklımdan acaba ne zaman klomene başlayayım diye geçiriyorum ama rüyada olsa çok çok güzeldi başı tabiki inşallah gerçektede yaşamak nasip olur tüm hamişlerimizi kutluyorum bizim iş kasıma kaldı hayırlısı olsun herkes için. bi konuda fikrinize ihtiyacım var benim eşim hafta sonları yani cuma c.tesi pazar kampta oluyor anlıcagınız 3 gün ilişki yok her yumurtlama günlerime denk geldi geçen ay 1 gün spermler kaç saat canlı kalıyo 3 gün yapamadan hamile kalabilir miyim ben
canim normal sartlarda 2-3 gun canli kalir ama bazen 5 hatta 7 gune kafar cikabilir ama ortalamasi 2-3 gundur...
esin ne is yapiyor merak etim, futbolcu falan mi? sporcu ise daha sagliklidir spermler...
bnmde geldı kırmızılRR..Hemde çoookk erken..doktor aspirin wermıstı kımyasal gecırdıgım ıcın..onceden 28-30 arası olan süre 25'ındı..nie böyle oldu..oldugumuz yer dogu..merkeze 3 saat...artık sıkıldımmmmmmmmmmmmmm.............yoruldum....... kolmeni doktora gıtmeden kendı kendıme baslasam mı dıorum..yok onu mu yapsam bunu mu yapsammmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!! yeterrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
kızlar inanamıyorummm hamileyim sanırımp.tesi 0.6 cıkan degerim bugün itibariyle 21 olmuş adetime 4 gün var inşallah bi yanlışlık yokturr
kızlar inanamıyorummm hamileyim sanırımp.tesi 0.6 cıkan degerim bugün itibariyle 21 olmuş adetime 4 gün var inşallah bi yanlışlık yokturr
cnm kaç yaşındasın yumurtalıkrezervleri azalınca süre kısalırmış inşallah öyle bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?