• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ovulasyon Takip Arkadaşları Aranıyor ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugbaanne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
66
22
8
35
Merhaba arkadaşlar,1 haftadır müthiş derecede ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların deneyimlerini,cinsiyet tahminlerini okudum.Cok cesaretlendim.
Laboquik Marka Ovulasyon testimi aldım.
Hazırola geçtim.🙂
31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var,2.bebegi çok istiyoruz geç kalmışlığın verdiği bir üzüntü,stres ile bayadir deniyoruz olmuyor.Artik son çare ovulasyon testi denemeye karar verdim.Cok umutluyum.🌻
Bu yolda benim gibi olan arkadaşlar varsa,haberlesip bilgilerimizi paylaşıp yaren olmayı çok isterim.
Sıkıntılı olmasinin yanında çokta heyecanli ve güzel bir bekleyiş 🌼🌼 varmisiniz güzeller🦋
28 günde 1 adet oluyorum, yumurtlama gunume dair hiçbir fikrim yok,reglim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlayacağım💙

Ama benim daha reglim gelmedi yarın olmam gerekiyor büyük ihtimalle bende 2. Çocuğu istiyorum senin gibi 2 aydır deniyoruz ama sonuç alamadım.ovulasyon testi aldim ineternetten adetim bitince bende başlamak istiyorum

Arkadaşlar tak taraflı yumurtlama takibi nasıl yapılır bilen varmı?

Merhaba arkadaşlar,1 haftadır müthiş derecede ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların deneyimlerini,cinsiyet tahminlerini okudum.Cok cesaretlendim.
Laboquik Marka Ovulasyon testimi aldım.
Hazırola geçtim.🙂
31 yaşındayım 7 yaşında oğlum var,2.bebegi çok istiyoruz geç kalmışlığın verdiği bir üzüntü,stres ile bayadir deniyoruz olmuyor.Artik son çare ovulasyon testi denemeye karar verdim.Cok umutluyum.🌻
Bu yolda benim gibi olan arkadaşlar varsa,haberlesip bilgilerimizi paylaşıp yaren olmayı çok isterim.
Sıkıntılı olmasinin yanında çokta heyecanli ve güzel bir bekleyiş 🌼🌼 varmisiniz güzeller🦋
28 günde 1 adet oluyorum, yumurtlama gunume dair hiçbir fikrim yok,reglim bugün bitti yarın ovulasyon testine başlayacağım💙
Ovulasyon testi yaptıysanız fotograf atar mısınız benim de adetim dün bitti bugun ovulasyon testi yaptım silik cıktı ikinci cizgi sizin nasıl

Ovulasyon testi yaptıysanız fotograf atar mısınız benim de adetim dün bitti bugun ovulasyon testi yaptım silik cıktı ikinci cizgi sizin nasıl
Canım silik çıktıysa henüz başlamadı demekki ,yapmaya devam et koyulasacaktir.Benim leke geliyor halen o yüzden başlayamadim,yarın başlarım diye umuyorum

Kızlar yorumlar mısınız 14 ve 15. Günü değerlendirdim heralde 15. Gece yavaş yavaş çatlamaya başlamış dimi
IMG_20201025_073129.jpg

Kızlarrr imdatttt yumurtlama olmuş mu tecrübeli arkadaslar cevaplarınıza ihtiyacım var bugün daha koyu beklerken durum bu 😔

Eklentiler

• 7627064A-3203-4D4C-8C9D-881697247A2C.jpeg
    7627064A-3203-4D4C-8C9D-881697247A2C.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 309
Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı🤷‍♀️🙈

Eklentiler

• 56F35602-A878-4DF5-A2FD-F5455B8E1943.jpeg
    56F35602-A878-4DF5-A2FD-F5455B8E1943.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 258
  • 3ED36100-BD21-45A4-9045-87204F649C6E.jpeg
    3ED36100-BD21-45A4-9045-87204F649C6E.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 188
Kızlar ben bugün 2.kere test yaptım bu şekilde çıktı ve biraz önce lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü ikinci fotodaki 3. Test bugün öğlen yaptığım ilk fotodaki de az önce yaptığım test Yardım lütfennnn kafam çok karıştı🤷‍♀️🙈
Canım bu yumurtlama olayı okadar farklı ve kişiye göre değişen bir olay ki.
Netlerde dolaşan yumurtlama takvimleri çoğu insana uymuyor,o yüzden hamile kalamiyoruz.
Yumurta akı kıvamı akıntı ve testin catladigina işaret ediyor.Bence sen bugünleri değerlendir arkadaşım,hayırlı haberlerini bekleyelim🙂🦋

İnşallahhhh Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🏻 Ama test dedikleri gibi çok koyu değil buna rağmen çatlamış olabilir mi yoksa bana mı öyle geliyor acaba bir de adetim biteli 5 gündür oldu bu kadar çabuk olur mu acaba yumurtlama.Aylardır takvim programlarına göre deniyordum adetim düzenli diye ki ondada çok dikkat ettiğim söylenemez ilk defa bu testlerle deniyorum ama pek de bilgim yok açıkçası🤷‍♀️

Iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim bence daha var yumurtlamaniza

Back