- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 30
- Konu Sahibi parilti007
-
Bende şuan hiç belirti yok sabah akşam ignemi vuruluyorum , dua ediyorum inşallaj tutunur benimle olur , bu süreç beklemek çok zor Rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamandaBence belirti hissetmek zor bir durum regli belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer ayrımını yapmak zor bence aldığımız ilaçlar bile belirti sandığımız şeyleri etkiliyor olabilir zaten çok erken bir durum olduğu için belirti hissetmek zor olur diye düşünüyorum anca belki transferden 1 hafta sonra artık belli başlı hissedilebilir mi? Onu da bilmiyorum bence belirti yok diye hemen moralini bozma canım emin ol ki bebişin seninle
Stres yapma canım ne gelirse başımıza stresten geliyor sakin ol hayırlısıysa olsun de hepBende şuan hiç belirti yok sabah akşam ignemi vuruluyorum , dua ediyorum inşallaj tutunur benimle olur , bu süreç beklemek çok zor Rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda
Evet canım hayırlısı ile , dua ediyorum bolbol stres yapmıyorum ama sadece çevre faktörü hani kafamın içinde olumsuz olursa söylemek zor olacak , senelerdir bekliyorum bunların düşüncesi zor benim içinStres yapma canım ne gelirse başımıza stresten geliyor sakin ol hayırlısıysa olsun de hep
En önemlisi sensin boşver çevren ne derse desin kimseyi ilgilendirmez bunca uğraş veren kişi sensin sonuçta kimseye söz düşmezEvet canım hayırlısı ile , dua ediyorum bolbol stres yapmıyorum ama sadece çevre faktörü hani kafamın içinde olumsuz olursa söylemek zor olacak , senelerdir bekliyorum bunların düşüncesi zor benim için
Canım naptın oldu mu transferin geldim ben eve hiç yatmadım direkt eve gönderdilerCanım hiç bilgim yok doğal siklus mu östrojen destekli mi yarin transferimiz inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz bizimle kalırçok heyecanlıyım sen neler kullanıyorsun?
Canım bende saat 14 gibi oldum 30 dk sadece yattım hiç kaldırmadılar sonra wc ye gidebilirsiniz dediler sonra pruloton diye bir iğne oluyorum 5 günde 1 olunuyor hazır gitmişken onu yaptılar yani 10 dk transfer sürdü tek embriyo zaten sonra 1 saate çıkmıştım hastaneden senin nasıl geçtiCanım naptın oldu mu transferin geldim ben eve hiç yatmadım direkt eve gönderdiler
Ben geç oldum çok kalabalıktı ama işlem kısa sürdü tabi de rahatsızlık hissi vardı çok. Hemen kaldırdılar tuvalete gidebilirsin dediler giyindim sonra çıktım eve geldim normal hayatına geri dön ekstra hiçbir şey yok dedi doktorum progestan fitilde zorlandım şişmiş hep işlemden dolayı neyse düzelir heralde:)) belirtin olursa yaz sonra hayırlı olsun canımCanım bende saat 14 gibi oldum 30 dk sadece yattım hiç kaldırmadılar sonra wc ye gidebilirsiniz dediler sonra pruloton diye bir iğne oluyorum 5 günde 1 olunuyor hazır gitmişken onu yaptılar yani 10 dk transfer sürdü tek embriyo zaten sonra 1 saate çıkmıştım hastaneden senin nasıl geçti
Evet fitil beni de zorladı bi ama artık katlanacağız canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin içimizi ferah tutalım güzel haberlerle buluşalım aminnnBen geç oldum çok kalabalıktı ama işlem kısa sürdü tabi de rahatsızlık hissi vardı çok. Hemen kaldırdılar tuvalete gidebilirsin dediler giyindim sonra çıktım eve geldim normal hayatına geri dön ekstra hiçbir şey yok dedi doktorum progestan fitilde zorlandım şişmiş hep işlemden dolayı neyse düzelir heralde:)) belirtin olursa yaz sonra hayırlı olsun canım
Canım tarlusal ben kullanmadım bilemedimSelam kızlar bende tüp bebeğe başlayalı 5 gün oldu 225 Gonel f kullanıyorm. Birde doktor tarlusal verdi varmı tarlusal kullanan
Anladım canım transfer oldun muCanım tarlusal ben kullanmadım bilemedim
Çok erken daha yapma hele bide 3. Gün embriyosuysaKızlar transferin 3. Günü erken gebelik testi yapan var mı aranızda
Canım ben yaptım çıkmadı bence yapma morali bozuluyor insanın çünkü çok erken henüzKızlar transferin 3. Günü erken gebelik testi yapan var mı aranızda
Evet canım dün transfer oldum 5. Gün embriyosuAnladım canım transfer oldun mu
Bence de yapma daha embriyonun yerleşip yerleşmediği transferden 2 gün içinde gerçekleşiyor onun idrara yansıması 3. Günde nasıl gerçekleşsin bekle canım içini ferah tutKızlar transferin 3. Günü erken gebelik testi yapan var mı aranızda
5. Embriyosu 30-40 dk içinde ikinci çizgi hayalet şeklinde belirdi ama asla ümitlenmiyorumÇok erken daha yapma hele bide 3. Gün embriyosuysa
Bende yaptım ama 40 dk sonra 2. Çizgi gibi bir şey vardı ama kuruma çizgisidir diye hiç ğmitlenmiyorumCanım ben yaptım çıkmadı bence yapma morali bozuluyor insanın çünkü çok erken henüz
Hiçbelirtim yok beni cok cok endişelendiriyorBence de yapma daha embriyonun yerleşip yerleşmediği transferden 2 gün içinde gerçekleşiyor onun idrara yansıması 3. Günde nasıl gerçekleşsin bekle canım içini ferah tut
Benimde hiç belirtim yok kuzum cumartesi günü oldu transferim ama hiç belirtisi olmayıp hamile kalan çok psikolojik olarak rahat bırak kendini belirti arama kuzumHiçbelirtim yok beni cok cok endişelendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?