bende çok sevindim bende
canım hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimizede tarih önemli değil valla ya
ben tereddütteyim biraz aslında.şu yönden.bizim istediğimiz gibi hepsi bir arada olmıcak büyük ihtimal.önce biz ayrı ayrı tanışıcaz aradan 1 hafta falan geçer aileler tanışır.sonra isteme söz bir arada olur:26: bayrama kadar olurmu bilmiyorum bunların hepsi.anneme güvenemiyorum bende :44:
bu anne faktörü bende de var ne acelen diyo bikaç kez gitsin gelsinler diyo sürekli diyostres canım aslında söz gününe kadar benim bayramdan sonra olucak tanışma olayları önce anneler tanışıcak sonraa ailece tanışıcaklar sonra iadeyi ziyaret biz gideriz evlerine sonra isteme en son söz bunlarda 15 günü bulur sizin nasıl olucak tatlım :26:
benim annem artık evlen yaşın geldi diyo.hatta biz 4.5 yıldır birlikteyiz aileler biliyo babam falanda.sevdiceğim askerliğini yapmadı daha.annemin sölediği şu okul bittikten sonra evlenseydinz keşke 2 yıllık evli olurdunuz
bi arkadaşımın abisi nişanlanıcak onun anlattıkalrını anneme anlattım dedim 4lü burma istemiş kız nişana (3.500tl civarı 1 adeti) senin içinde isticem ben diyo.dedim ben zaten sevmiyom ne isticen ben takıcam dedim.artık şakamı ciddimi tam kestiremedim
biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden gelim gidim sorun olucak.her iki tarafında arabası olmadığı için ulaşım sorun bize.o yüzden dedik önce aşkım gelir annem babamla tanışır.sonra ben gider tanışırım.sonra ailece gelir onlar tanışmadan 1 hafta sonrada istemeye gelirler.gerçi ailesi beni çok seviyo görümcelerim kayınvalideciğim falan resimlerimizi gösterip akrabalara gelinim diyomuş
ne kadar güzel canım o zaman stres yapıcak bişi yok herşey hallolur sevdiceğinle konuşup gün belirleyin diyerlerini sonra düşünürsünüz..yanlız biz sözde bu kadar panik oluyorsak nişanı-düğünü düşünemiyorum
valla öle canım yakk ya üye olmadan bu kadar ayrıntı olcağını bilmiyodum.çok şey var yaaaaaa :26:
en yakın arkadşımda yok yanımda bide evin tek kızıyım bütün alışveriş bana kaldı.allahtan ne nerde uygun falan diye araştırma yapıyom şimdiden
aslında söz olsa herşey daha kolay olucak bizim için
tatlım bende seninle aynı durumdayım 1 evin 1 kızıyımne olcak ne alıncak hiçbi fikrim yok artık büyükleri dinlicez
haftasonu kolları sıvıcam ve söz listesi hazırlıcam canımiki tarafın adetleri aynı netten bakarım modellere ver elini mahmutpaşa sonra
annemde onun aileside sizin istekleriniz daha önemli diyo öle adet bu illa şunlar olcakta yok iki tarafta o konuda rahatız oh oh
çok güzel tatlım takip ediyorum seni listeni benimle de paylaşırsan çok mutlu olurumsöz tarihiniz belli mi
daha tanışma tarihi belli değil canımama zaten ailelerin haberi olduğu için kasım yada aralık kesin olur.bende en azından ne lazım ne değil onlara bakarım bu arada
süper seninle aynı zamanlar sözlenicez tatlım benimde bayramdan sonra sevgilimin annesi tanışmaya gelicek kasım sonu aralık gibi sözlenicezinşallah
süper seninle aynı zamanlar sözlenicez tatlım benimde bayramdan sonra sevgilimin annesi tanışmaya gelicek kasım sonu aralık gibi sözlenicezinşallah
hayatın bütün zorluklarına rağmen bu yıl sonunda sözümüz olacak inşallah.isteme ve söz aynı zamanda istiyoruz.yüzümü güldüren tek gerçeğime kavuşmak için az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?