Kız İsteme ekim kasım aralık ta istenecek kızlar topiği varda benmi göremedim :(

bizde herşey ters valla kızlar ya.eylülde düğün düşünüyoruz 2012 de onda hem fikiriz ama söz nişanı kasım diye tutturdu aşkım bende nişandan sonra 10 ay bekleyemem diyorum.oda ya bunu senin istemen gerekirken ben istiyorum daha ne istiyosun diyo aslında biraz korkuyorum galiba kolay şeyler değil sonuçta.birde gurbet olcak özlem bi taraftan offf

sende kasımda söze ikna et mayıs gbi nişan yaparsınız
bizde arayı çok tutmamak için böle düşündük kasım gibi isteme söz mayıs gibi nişan sonra yıl sonu yada duruma göre 2013 şubat mart düğün allahın izniyle

söz nişan ikisini birlikte yapıcaz canım ayrıyeten nişan istemiyorum gerek yok ya.2012 eylülüne düğün yapcaz nasılsa. ama çok zormuş bu işler acayip stres oluyorum

söz nişan ikisini birlikte yapıcaz canım ayrıyeten nişan istemiyorum gerek yok ya.2012 eylülüne düğün yapcaz nasılsa. ama çok zormuş bu işler acayip stres oluyorum

biz farklı şehirlerde olduğumuz için nişanda düğün gibi olucak :26: 2 düğün yapmayalım dedik.
allah kolaylık verir canım sen rahat tut içini herşey bi anda olup biticek anlamıcaksın bile

biz farklı şehirlerde olduğumuz için nişanda düğün gibi olucak :26: 2 düğün yapmayalım dedik.
allah kolaylık verir canım sen rahat tut içini herşey bi anda olup biticek anlamıcaksın bile

bizde farklı şehirlerdeyiz maalesef canım yaa.ailesi çorumda kendisi balıkesirde ben ankarada.ankarada kına gecesi yaparız düğün gibi birde çorumda düğün yapcaz mecbur.saol canım inş herşey çok rahat olur

uzun süre nişanlı kalmaktan korkuyorum bu kez de..sanki 3-5 ayın içinde söz nişan düğün olup bitiverse..ben şimdiden düşün düşün uykularım kaçmaya başladı..iş yerinde esniyorum sürekli :) kızlar sizde de var değil mi bu telaş, yoksa ben mi abartıyorum

yok canım bende senin gibiyim maalesef.çok düşünüyorum ve düşündükçede stres oluyorum aşkım diyo sana ne oluyo düğünü ben yapıcam, ne güzel işte evleniyosun sevdiğin insanla diyo ama öyle olmuyo işte.dediğin gibi hemen olup bitiverse yaww

bizde nişanla düğün arsını fazla tutmak istemiyoruz.nişanı burda düğün gibi yapıcaz inşallah yeri bile belli
nikah burda olur akşamındada erkek tarafında düğün olur diye düşündük.gelemeyenler zaten kınaya gelirler aradan çıkar.bizde düğünde kararsızız.düğün salonumu olsa yoksa yemeklimi yapsak diye

ah ah keşke oluverse
bizim birlikteliğimiz 5 seneye yaklaşıyo.artık bi söz gerek bize askerden önceden nişan dedik hayırlısıyla dönünce 1 ay içinde düğün
o yüzden benim düğün 2013 kışına kalabilr kızlar.valla yaz kış farketmez evlenelim istiyos bi an önce

evet bu konuyu önlere getirmenin zamanı geldi sanırım=)
Bende bu aylarda istencem kısmetse =)

evet bu konuyu önlere getirmenin zamanı geldi sanırım=)
Bende bu aylarda istencem kısmetse =)

darısı başımıza o zaman tatlım bizde istiyoruz ama şu an duruldu bizde o telaş.işe giremediğim için sıkıntı yapıyorum kendime offfff offfffff
3 gün sonra buluşcaz bakalım neler konuşulcak 3 ay kaldı şunun şurasında yaaaaa yılın bitmesine :18:

kızlar bizimde haftaya aileler tanışacak eylül ortaları gibide kısmetse söz olacak şimdiden heyecen bastı. :18::18:

bizimkide kasımda bayramda olacak gıbı ama bakalım daha tam karar veremedım acele de etmek ıstemıyorum. sevgılım askerde uff o olmadan karar vermek daha zor oluyor. ben onun aılesı ıle tanıstım o da bızımkılerle tanıstı cok uzatmadn soz olsun dıe dusunuorum. sonrada bazen vazgecıorum bekleyelım dıorum. yaza da nısanı dusunuorum ama uff

dün sevdiceğimle konuştuk kasımdan sonra olma ihtimali çok yüksek
şu an yüklü bi miktar borca girmek zorunda kaldı.bu hafta ailesiyle konuşucak.onlarda sözümüzün olmasından yana manevi yandan iyiyiz ama maddiyatta sıkışığız biraz eğer ayarlanabilirse bu sene sonuna kadar olucak sözümüz
ben kasımda istiyorum ısrarla.ekimde doğum günüm aralıkta yıldönümümüz aynı zamanlarda olmasınki her ay bana hediye alabilesin dedim ondan kasım tercihim herşeyin hayırlısı inşallah ya ama bi an önce olsun kavuşalım

bu topic yukarlara taşınmalı artık benimde aralık da olucak sözüm bi aksilik çıkmazsa... inşallah bir an önce sevdiklerimize kavuşuruz

bu topic yukarlara taşınmalı artık benimde aralık da olucak sözüm bi aksilik çıkmazsa... inşallah bir an önce sevdiklerimize kavuşuruz

inşallah canım
bizim düğünümüz 2013 e kaldı o kesin artık.anneme bunu sölediğimde o kadar yıl neden bekliceksiniz askerden gelsin öle söz olsun diyo buda 2013 olmuş oluyo
ama askerden önce azimliyiz yapıcaz sözümüzü en en geç ocakta sözlüyüz

inşallah canım...bizimde askerliğimiz var 5 ay cık askerden önce sözlenelim dedik büyük bi ihtimal bende 2013 gelinlerinden olucam...allah hayırlısıyla sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin aileler hemen olsun bitsin istiyo nişanla düğün arasını pek uzatmamaya çalışıyo bu bizde de var :18: ama mecbur bizimde uzucak güzelim düğün yapmak ev kurmak kolay değil ama dimi

amin canım inşallah
bana kalsa öyle şatafata bile gerek yok.sadece bir arada olalım aynı çatı altında yaşayalım yeter.5. seneye doğru ilerliyoruz artık dahada zor geliyo bide farklı şehirlerdeyiz.sevdiceğimde eksiksiz bi düğün olsun ilerde içimde ukte kalmasın diye uğraşıyo.herşeyin en güzelini yapıcaz diyo.onun içinde paraya gerek var.offfff offfff.iş bulmam lazım ya

dün ellerim titredi resmen.sevdiceğimle msnde konuştuk ve bana harika şeyler söledi.hafta sonu ailelerimizle konuşucaz tanışma söz gün belirlicez
kayınvalideciğim zaten beni şimdiden çok seviyo görüşmememize rağmen resimlerimizi gösterip yakın akrabalarına gelinim diye tanıtıyomuş.görümcem bize hediye almış falan
dedi konuşalım hafta sonu ailelerimizle daha uzatmayalım yetti artık
kızlar dün gece uyuyamadım akşam yemeği bile yiyemedim o derece yaaaaa

ayyy canım çok güzel çok sevindim sanırım sen benden önce sözleniceksin tanışma isteme falan derken aralığa kadar uzucak bizim iş

ayyy canım çok güzel çok sevindim sanırım sen benden önce sözleniceksin tanışma isteme falan derken aralığa kadar uzucak bizim iş

bende çok sevindim bende
canım hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimizede tarih önemli değil valla ya
ben tereddütteyim biraz aslında.şu yönden.bizim istediğimiz gibi hepsi bir arada olmıcak büyük ihtimal.önce biz ayrı ayrı tanışıcaz aradan 1 hafta falan geçer aileler tanışır.sonra isteme söz bir arada olur:26: bayrama kadar olurmu bilmiyorum bunların hepsi.anneme güvenemiyorum bende :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…