- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 318
bizde herşey ters valla kızlar ya.eylülde düğün düşünüyoruz 2012 de onda hem fikiriz ama söz nişanı kasım diye tutturdu aşkım bende nişandan sonra 10 ay bekleyemem diyorum.oda ya bunu senin istemen gerekirken ben istiyorum daha ne istiyosun diyo aslında biraz korkuyorum galiba kolay şeyler değil sonuçta.birde gurbet olcak özlem bi taraftan offf
sende kasımda söze ikna et mayıs gbi nişan yaparsınız
bizde arayı çok tutmamak için böle düşündük kasım gibi isteme söz mayıs gibi nişan sonra yıl sonu yada duruma göre 2013 şubat mart düğün allahın izniyle
söz nişan ikisini birlikte yapıcaz canım ayrıyeten nişan istemiyorum gerek yok ya.2012 eylülüne düğün yapcaz nasılsa. ama çok zormuş bu işler acayip stres oluyorum
biz farklı şehirlerde olduğumuz için nişanda düğün gibi olucak :26: 2 düğün yapmayalım dedik.
allah kolaylık verir canım sen rahat tut içini herşey bi anda olup biticek anlamıcaksın bile
uzun süre nişanlı kalmaktan korkuyorum bu kez de..sanki 3-5 ayın içinde söz nişan düğün olup bitiverse..ben şimdiden düşün düşün uykularım kaçmaya başladı..iş yerinde esniyorum sürekli :) kızlar sizde de var değil mi bu telaş, yoksa ben mi abartıyorum
bizde farklı şehirlerdeyiz maalesef canım yaa.ailesi çorumda kendisi balıkesirde ben ankarada.ankarada kına gecesi yaparız düğün gibi birde çorumda düğün yapcaz mecbur.saol canım inş herşey çok rahat olur
uzun süre nişanlı kalmaktan korkuyorum bu kez de..sanki 3-5 ayın içinde söz nişan düğün olup bitiverse..ben şimdiden düşün düşün uykularım kaçmaya başladı..iş yerinde esniyorum sürekli :) kızlar sizde de var değil mi bu telaş, yoksa ben mi abartıyorum
evet bu konuyu önlere getirmenin zamanı geldi sanırım=)
Bende bu aylarda istencem kısmetse =)
bu topic yukarlara taşınmalı artıkbenimde aralık da olucak sözüm bi aksilik çıkmazsa... inşallah bir an önce sevdiklerimize kavuşuruz
inşallah canım...bizimde askerliğimiz var 5 ay cıkinşallah canım
bizim düğünümüz 2013 e kaldı o kesin artık.anneme bunu sölediğimde o kadar yıl neden bekliceksiniz askerden gelsin öle söz olsun diyo buda 2013 olmuş oluyo
ama askerden önce azimliyiz yapıcaz sözümüzüen en geç ocakta sözlüyüz
inşallah canım...bizimde askerliğimiz var 5 ay cıkaskerden önce sözlenelim dedik büyük bi ihtimal bende 2013 gelinlerinden olucam...allah hayırlısıyla sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin aileler hemen olsun bitsin istiyo nişanla düğün arasını pek uzatmamaya çalışıyo bu bizde de var :18: ama mecbur bizimde uzucak güzelim düğün yapmak ev kurmak kolay değil ama dimi
dün ellerim titredi resmen.sevdiceğimle msnde konuştuk ve bana harika şeyler söledi.hafta sonu ailelerimizle konuşucaz tanışma söz gün belirlicez
kayınvalideciğim zaten beni şimdiden çok seviyo görüşmememize rağmen resimlerimizi gösterip yakın akrabalarına gelinim diye tanıtıyomuş.görümcem bize hediye almış falan
dedi konuşalım hafta sonu ailelerimizle daha uzatmayalım yetti artık
kızlar dün gece uyuyamadım akşam yemeği bile yiyemedim o derece yaaaaa
ayyy canım çok güzel çok sevindim sanırım sen benden önce sözleniceksin tanışma isteme falan derken aralığa kadar uzucak bizim iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?