Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımsizede hayırlı olsun
babamda erkek arkadaşımı en başından beri biliyor.zaten baya oldu bizim o yüzden sorun olmaz.bende sölemedim gerçi babama annem biliyo.annemde zaten karışmıyo.babana sen söle diyo.ama çok şükür babam melek gibi anlar beni canım babam![]()
bizimde kısmetse kasımda isteme ve söz bir arada olucak. babam erkek arkadaşımın olduğunu zaten anlamış nerden anladıysa artıkanneme sormuş evet var demiş bende anneme artık babamada söyleyelim biz konuştuk tarih falan belirledik aileler tanışsınlar dedim aile meclisi toplandı annem babama dilek sana bişey söyliycek die başladı bende anlattım herşeyi nasıl ne zaman tanıştığımı ne zamandır birlikte olduğumuzu... sorular sordu bende cevapladım. ben normalde çok panik ve heyecanlı biriyimdir ama o an hiç ummadığım kadar sakin ve rahattım
bayramdan sonra aileler tanışıcak inşallah herşey yolunda gider
![]()
bizimde kısmetse kasımda isteme ve söz bir arada olucak. babam erkek arkadaşımın olduğunu zaten anlamış nerden anladıysa artıkanneme sormuş evet var demiş bende anneme artık babamada söyleyelim biz konuştuk tarih falan belirledik aileler tanışsınlar dedim aile meclisi toplandı annem babama dilek sana bişey söyliycek die başladı bende anlattım herşeyi nasıl ne zaman tanıştığımı ne zamandır birlikte olduğumuzu... sorular sordu bende cevapladım. ben normalde çok panik ve heyecanlı biriyimdir ama o an hiç ummadığım kadar sakin ve rahattım
bayramdan sonra aileler tanışıcak inşallah herşey yolunda gider
![]()
inşalah herşeyin hayırlısı ve en güzeli olsun hepimiz için
forumda gezerken söz keseki söz havlusu olduğunu duydum bizde bunlar yok acaba yapsakmı :18:
ben herşeyim kendim yapıyım istiyorum.karar verdik şekerlermizi ve davetiyelerimizi bile kendimiz yapıcaz.ben aratırdım.daha uyguna oluyo ve ister internet ister kendi hayal gücümüzle harikalar yaratabiliyoruz.aşkıma bunu söledim.benim hanım çok pratik 10 parmağında 10 marifet var canım dedi![]()
ayy ne güzel olmuş canım allah tamamını erdirsin inşş mutlulukla huzurla
inşş bende senin kadar sakinn bi şekilde söyleyebilirim aslında babam biliyor tanışıyor ama yinede telaş işte benim ki
annemin karışmaması kötü oldu işte bende kendi kendime nası halletcem bakalım
sevgilime bile dedim gel beraber söyleyelim diye de olmaz senin söylemen lazım dedi tabi ki de![]()
doğru söylemişi sevgilimsonuçta yaşın erken değilse söylemende korkulcak çekinilecek bi şey yok bence.dünyanın kanunu bu bi zaman sonra hepimz yuva kurucaz
![]()
25 yaşındayım canım çalışıyorum zaten üni yi bitireli iki sene oldu iki senedir çalışıyorum yani ben zamanı artık diye düşünüyorum
ama annem hala erken diyo evliliğin yaşı mı var diyo ooff anne offf =)
onun için babama da söylemeye çekiniyoruö gerçi zannetmem babam öyle birşey demez ama stres işte yine de
valla canım bizde erkeklere havlu kadınlara tülbent verirler mendili bende ilk defa duydum ama ben de forumda gezinirken gördüm
çok tatlı olmuştu bi arkadaşın mendilleri çok şirindi
bide bizde tülbent verilir kadınlara ama o şal koymuştu hem daha şirin hemde daha kullanışlı olmuştu
sanırım bende yapıcam ona benzer birşeyler![]()
ben bizim ailede hiç öle şey duymadımda görmedimde o yüzden tereddütteyim işte:18::18:
bide benim erkek arkadaşım öle sizin adetleriniz yok bzim adetlerimiz sevmez saolsun
onlardada bizdede nişanda bohça verilir o kadar :26:
benim annemde geç kaldın diyo
oysa daha 24üm ne var yani![]()
valla canım benimkide hoşlanmaz pek ama ben gene yapmayı planlıyorum.
sonuçta çokzorda kalırsam onun bilmesine bile gerek yok
ay bende bilmyordum sevgilim bizimkiler son anda yapmış unutmuşum söylemeyi derim lur biter
onu pek etkileyen bşey değil nasılsa tamamen kız ailesyle alakalıbirşey
ama napiim çok beğendim valla yapamazsam aklıma kalır![]()
aaaaa ne güzel benim annemin yaptığı zaman kalırsa
29 umda falan evleniyorum
amatabii anne nası bi hesap yapıyorsa kendince o yapınca 27 yaşında ben yapınca 29çıkıyo =)
ufak hediyeler vermek lazım aslında
bende 3 görümce var bide hepsine ayrı ayrı bişeyler yapmam lazım![]()
bende hatıralık bişeyler yapmak istiyorum bende hiç görümce yok ikimizde tek çocuğuz ama bişeyler istiyorum öyle hatıra kalcak gibi
Söz Mendili.|.Pelin Home
canım buraya bir bak istersen değişik söz mendilleri var ben bunlardan fiir alıp kendim bişeyler yapmak istiyorum zaten kalabalık olmaz kaç kişi olucak ki =)
sanada fikir olur bi bak istersen![]()
çok güzelmiş bunlar çok teşekkür ederim
bizde en fazla 10 kişi oluruz daha fazla olmasın heyecandan napıcamı şaşırırım zaten :78::78:
ne demek canım=)
bene bunlardan birini düşünüyoum ama kısmet tabi önca annemi kandırmam lazım :18: