- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.581
Insallah rabbim gönlüne göre verir canım güzel haberlerini bekliyoruzG
ünaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
0.01 sonucum negatifInsallah rabbim gönlüne göre verir canım güzel haberlerini bekliyoruz
Olsun sıkma canını. Hayırlısı olsun.0.01 sonucum negatif
Cnm adete 10 gün kalamiCanım Saraçoğlu adet olursanız ikinci ay adetinizin son 10 gününde yapin diyor ben bu ay fırsat bulamayacağım gibi başka şehirde olacağım ama yapmayı düşünüyordum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sende yap istersen
Aynen canimCnm adete 10 gün kalami
Ben göremedim Canım üzgünüm ama inşAllah vardır. ..Eki Görüntüle 2055859 Kızlar sizce silik cizgi varmi
İnce bi çizgi var sanki benmi yanlış goruyrmBen göremedim Canım üzgünüm ama inşAllah vardır. ..
Canım kaç günün var adete yeni mi yaptın testiEki Görüntüle 2055859 Kızlar sizce silik cizgi varmi
Regl günün geçti mi canım. ..İnce bi çizgi var sanki benmi yanlış goruyrm
Canm adetim gecikeli bugün 9. Gün testi 7. Günü yaptimCanım kaç günün var adete yeni mi yaptın testi
Evet 9 gunRegl günün geçti mi canım. ..
Ooo bayağı geçmiş. Kan testi yaptir bence en garantisi o.Evet 9 gun
İdrarda net çizgi gorene kadar gitmeyi düşünmüyorum canisiOoo bayağı geçmiş. Kan testi yaptir bence en garantisi o.
Yaw nasıl dayaniyirsunuz anlamıyorum, herhalde ben bu konuda çok sabirsizim.o zaman sabah kalkınca bir daha test yap inşAllah çift çizgiyi görürüz. Hayırlısıyla. ..İdrarda net çizgi gorene kadar gitmeyi düşünmüyorum canisi
Fotoğrafı yakinlastirinca var sanki ama acaba testin kendi çizgisi mi bence kan testi yaptırın emin olmak içinEki Görüntüle 2055859 Kızlar sizce silik cizgi varmi
Benim de öyle kan verdim sonucunu bekliyorum heyecanlaBen hala beklemedeyim canım adetim 2 gün gecti hala yok sen naptin
Kizlar bat 29 Ekim listeye benide eklermisin[
ben yokum bu bir işaret olmalıYeni Ekim Ayı Listemiz
@Lemise :Bat 20 ekim
@Yukakita :Bat 12 ekim
@mf.aysegul :2 ekim
@Selay ay: Bat 5 ekim
@Arel13 :bat 21 ekim
@sozkan56 :BAT 5 EKİM
@patisserieyumyum :Bat 16 ekim
@gcm19944 :bat kasim 1
@kbrnr1993 :bat 16.eylül
@gulsahali88 :bat 15 ekim
@fairywas :BAT 20 Ekim
@efulim_61 :bat 14 ekim
@Elmira2017 :15 Ekim
_citygirl_ :bat 15 ekim
@Dmmmttt :BAT 31 Ekim
@Svghzr :15 ekim
Z Zeyzeyerva25 :19 Ekim bat
@Smartanne :bat 22 ekim
@emi01 :bat 24 ekim
@kbrnr1993 : bat ekim 16
@juliet55 :Bat 23 ekim
@fatos_sam :bat 14 ekim
@arkeolog0635 :12 ekim
@acem55 :21 ekim
@aallmmiirraa :Bat 9 ekim
@Nehirr6 :11ekim
@Ahsen2015 : bat 20 ekim
@Dimplesbaby :bat18
Bebis27 :14 ekim
@NARGIZA_DOVLET : bat 23 Ekim
@yelsem :31 ekim
@arzucuk44 :bat 6 Ekim
@Delfin_ : bat 2 Ekim
@Sevvvv :12 ekim
@mhnds_ :Bat 11 Ekim
@D-E :Bat 12 ekim
Bebis27 :bat14 Ekim
@seza-_- :Bat : 8 ekim
@arzucuk44 : bat bir sonraki adet tarihin ?
@Defnelfin :Bat 11 ekim
@seza-_- :bat 5 ekim
@Nehirr6 :bat ?
Onu tam cizgiyi görmeden yapmak istemiyorumFotoğrafı yakinlastirinca var sanki ama acaba testin kendi çizgisi mi bence kan testi yaptırın emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?