- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.161
Gün-de kac tane aliyorsun canim doktor bunu banada yazdı ama almadım daha.inofolic kullandım ven
1 TANE CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün-de kac tane aliyorsun canim doktor bunu banada yazdı ama almadım daha.inofolic kullandım ven
Gönül ister takilmayalim ama ne mümkünKızlar eltim doğum hemşiresi az önce onunla konuştum.bu ay bebk istediğimi biliyordu bende sordum erken belirtileri nelerdir diye.
Erken hicbir ayırt edici belirtisi olmaz hepsi reglle aynıdır dedi.ayrica reyle 10 gün 7 gün yada 5 gün hala asla belirti olmaz cunku daha yeni olamaya başlamış oluyor,ancak regl gecikince 1 hafta sonra belirtiler oluşmaya başlar dedi.ve bana asla ama reglim gecikmeden gebelik olustumu acaba diye düşünme bile dedi,cünkü bu ay yasadigin bu hayal kırıklığı doger ayida etkileyecek.hicbir sorun olmassada psikoloji olarak hamile kalmayacaksın dedi.yani burada bata 10 gun var 1 hafta var şu belirtim var bu belirtim var diye kendimizi kandırmayalım kizlar.ne olur kendimizı stresten uzak tutalım regl geciken kadar kapılmayalım bu aldatici oyunlara.sonrasi daha fazla hayal kırıklığı oluyor
Kızlar eltim doğum hemşiresi az önce onunla konuştum.bu ay bebk istediğimi biliyordu bende sordum erken belirtileri nelerdir diye.
Erken hicbir ayırt edici belirtisi olmaz hepsi reglle aynıdır dedi.ayrica reyle 10 gün 7 gün yada 5 gün hala asla belirti olmaz cunku daha yeni olamaya başlamış oluyor,ancak regl gecikince 1 hafta sonra belirtiler oluşmaya başlar dedi.ve bana asla ama reglim gecikmeden gebelik olustumu acaba diye düşünme bile dedi,cünkü bu ay yasadigin bu hayal kırıklığı doger ayida etkileyecek.hicbir sorun olmassada psikoloji olarak hamile kalmayacaksın dedi.yani burada bata 10 gun var 1 hafta var şu belirtim var bu belirtim var diye kendimizi kandırmayalım kizlar.ne olur kendimizı stresten uzak tutalım regl geciken kadar kapılmayalım bu aldatici oyunlara.sonrasi daha fazla hayal kırıklığı oluyor
Yarın test yapmayayım mı diyorsun? Adete 4 gün kala kan verdim negatif çıktı, gerçi 24-25 günde bir adet olduğum için yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçmişti kan verdiğimde çok erkendi. Şimdi ovulasyondan sonraki 14. Günüm çıkmaz mı ki bebek varsa.
kizlar ben de suan heycanla bekliyenlerdenim malesef kan testi yaptiramiyorum . Bu hafta ya adet olucam yada hamileyim ama heycandan duramiyorum. Dun test yaptim negatif cikti son kullanma tarihide gecmisti testin. Adetimde cuma gunu baslamasi lazim. Napsam acaba hemen gidip test alip tekrar mi yapsam yoksa cok mu erken ?
Aslinda hamile oldugumu pek sanmiyorum ama yinede iste bir umut beklemekteyim
Ben canımKızlar ates ölcerek ovulasyon takibi yapan var mı? Naısl oluyor?
Bekle canım adetinden bir hafta geçsin
Sende beklemelisin .d
elim mahkum napcam beklicem mecburen.
Bari iyi haberini alsak bazilarinn ben hamileyim diyen yok mu huhuuuu ?
Öyle bir ağrı değil canım çok farklı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum son 4,5 gündür sürekli var .hatta birisinde sancidan yuruyemedim...Benim bat da kasımın 4 ünde canım daha çok yeni olabilir hemen hemen aynı zamanda ovulasyon tarihimiz hatta senin bundan sonra başlıyor sanırım ovulasyon zamanlarında benimde kasigima ağrı giriyor
9 unda yumurta beyazı akıntıyı gördüm ama test çizgisi silikti 11inde koyulaştıBenimde 11 de oldu catladigi gün ne zaman
Sanırım yok
9 unda yumurta beyazı akıntıyı gördüm ama test çizgisi silikti 11inde koyulaştı
Öyle bir ağrı değil canım çok farklı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum son 4,5 gündür sürekli var .hatta birisinde sancidan yuruyemedim...
Merhaba canım ben Özel doktora gidiyorum hamile kalmayı hızlandırırbilecek bir tedavi istedim aslında doktora Klomen niyetiyle gitmiştim fakat doktorum aşılamanın tutma ihtimali daha fazla diyerek beni aşılamaya yönlendirdi. ilk başlarda yumurta geliştirici iğne veya klomen adlı ilacı veriyorlar yumurtanın büyümesi kontrol ediliyor.doktor ara da seni muayenehanesine çağırıyor büyüdüğünü kontrol etmek icin. yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiği zaman yanlış hatırlamıyorsam 36saat öncesi çatlama iğnesi vurmanı istiyor . tabi bu işlemlerini sen evde kendin yapıyorsun sana nasıl vurman gerektiğini anlatıyorlar zaten. çok basit eşin sana yapabilir mesela. daha sonra aşılamanın yapılacağı gün eşinizden sperm testi isteniyor. en az iki gün perhiz olması lazım iki ve üç gün idealdir. daha sonra bu spermler yıkanarak en hızlı ve en sağlıklı spermler seçilerek aynı gün size enjekte ediliyor. ağrısız çok basit bir işlem aşılamadan sonra yaklaşık yarım saat 45 dakika uzanmanız gerekiyor bu benim fikrim bazı doktorlar uzandirmiyor bazıları 5 dakika ama bence en az yarım saat uzanmanız lazım. bir veya iki gün sırtüstü dinlemeniz yeterli zaten doktorunuz sizi yönlendirecektir ilişki konusunda. fakat bence doktorunuzdan kesinlikle aşılama tedavisinden önce âdetinizin ikinci günü rahim filmi çektirmesini isteyin!
Merhaba cnm ben eylülde klomen kullnadim ise yaramadı dier ay doktrda asilama istiycem sen bu yöntemle mi gebe kaldın. Bu arada rahim flminden korkuyorm sanırım sadece asilama deniycemMerhaba canım ben Özel doktora gidiyorum hamile kalmayı hızlandırırbilecek bir tedavi istedim aslında doktora Klomen niyetiyle gitmiştim fakat doktorum aşılamanın tutma ihtimali daha fazla diyerek beni aşılamaya yönlendirdi. ilk başlarda yumurta geliştirici iğne veya klomen adlı ilacı veriyorlar yumurtanın büyümesi kontrol ediliyor.doktor ara da seni muayenehanesine çağırıyor büyüdüğünü kontrol etmek icin. yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiği zaman yanlış hatırlamıyorsam 36saat öncesi çatlama iğnesi vurmanı istiyor . tabi bu işlemlerini sen evde kendin yapıyorsun sana nasıl vurman gerektiğini anlatıyorlar zaten. çok basit eşin sana yapabilir mesela. daha sonra aşılamanın yapılacağı gün eşinizden sperm testi isteniyor. en az iki gün perhiz olması lazım iki ve üç gün idealdir. daha sonra bu spermler yıkanarak en hızlı ve en sağlıklı spermler seçilerek aynı gün size enjekte ediliyor. ağrısız çok basit bir işlem aşılamadan sonra yaklaşık yarım saat 45 dakika uzanmanız gerekiyor bu benim fikrim bazı doktorlar uzandirmiyor bazıları 5 dakika ama bence en az yarım saat uzanmanız lazım. bir veya iki gün sırtüstü dinlemeniz yeterli zaten doktorunuz sizi yönlendirecektir ilişki konusunda. fakat bence doktorunuzdan kesinlikle aşılama tedavisinden önce âdetinizin ikinci günü rahim filmi çektirmesini isteyin!
bu ay pek verimli degil heralde usaklar yolu mu bulamiyor napiyo
Napalim bizde onumuzdeki maclara bakicaz artik.
Merhaba cnm ben eylülde klomen kullnadim ise yaramadı dier ay doktrda asilama istiycem sen bu yöntemle mi gebe kaldın. Bu arada rahim flminden korkuyorm sanırım sadece asilama deniycem
Canim ben battan 3 gün önce yapmıştım negatifti. Ama regl gecikti 4. Gününde yaptım ve pozitif çıktı. Sen bide 6 gün önce yapmışsın herşey olabilir. Takma kafana üzme kendini. 4 ay da çok kısa bir süre umutsuzluğa kapılmak için.Selam kızlaarr benim bu ay da ümitler çöp galiba ya bat a 6 gün kaldı, dün evde kalan son gebelik testimi yaptım belki silikte olsa bişe çıkar diye ama bembeyaz çıktı Ayrıca hiç bariz bir belirtim yok her ay olan şeyler.. bu şekilde olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı bilmiyorum. Erken mi umutsuzluğa kapılıyorum onu da bilmiyorum
4 aydır deniyoruz her seferinde olmadıkça daha çok uzaklaşıyorum sanki Allah uzun seneler deneyenlere sabırlar versin ben 4 ayda yıldım galiba bu ay da olmazsa uğraşmayı bırakıcam. Çok mutsuzum
Aynen canım önümüzdeki maçları 1-0 yenmiş olarak baslicaz ins bakalım Kasım ayında neler olacak :)