💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Haklısın canım. Bundan iki ay önce ara kanama yaşamıştım doktor iki aydır her gün birer duphaston iç sonra 10 gün ara ver dedi. Şimdi duphaston biteli 2 gün oldu 10 günlük ara tatildeyken dolmuş olacak eğer adetim gecikirse ve test yapamasam bile ilaca hemen başlasam mı onu bilemiyorum ya doktor daha üç ay bu ilaca devam edelim demişti
Bu konularda hiç bilgim yok canım bilen kızlar yorum yapıcaktır sana🥹🫶🏻
Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşAllah🤲🏻🤍

Kuzum allah kolaylık versin mesleğin yeterince yorucu değilmiş gibi bir de nelerle uğraşmışsın. Dikkat et kendine🙏🏻
Ateşten anlamıyorum biliyorsun ama hep duamdasınız inşallah çabalarının karşılığını alacaksın kuzum♥️
Amin kuzum Allah razı olsun ateşi anlayıp merak edenler için ekledim 🥰 benim için duanı eksik etmeyi unutmuyorsun değil mi

Bence başka bi dr a gidin. Baştansavma muayene etmiş sanki. Fsh o değerde emin değilim ama düşürülebilir bence.
Tek doktorda kalmak istemiyorum zaten muhakkak başka bi yere daha gidicem. Gerçi şöyle bisey var 1 ay önce devlet hastanesine gittim kist filan yok herşey normal dedi smear testi yaptı temiz cıktı. Kan değerlerim normal cıktı bi de adetliyken gel hormon testi yapalım dedi. (Ama o çok ilgilenmedi ve asistandi) sonra adet olamayınca bi de özele gideyim dedim özemdeki doktor kistimin olduğunu söyledi şok oldum. Hormon testi de böyle çıkınca tabi ikinci şok

Çok yeni ya doktor acele etmen lazım diyince benim etekler tutuştu kariyerdi, aman kendi evimizi alalım borclar bitsin, iki ülke gezelim dedim 31 yaşında evlendim, 35 e gidiyor yaşım.
Bebeğin geleceği zamanı çok iyi biliyordur en mutlu hissedeceğin, en ihtiyacın olduğu anda sana gelecek inanıyorum❤️

Bebeğin geleceği zamanı çok iyi biliyordur en mutlu hissedeceğin, en ihtiyacın olduğu anda sana gelecek inanıyorum❤️
Çok duygulandım çok sağol kuzum benim zaten aşırı duygusallık var bu ara ❤️ kucaklarimiz boş kalmasın insallah hep olumlu düşünüyorum bende buraya yazan tüm kadınlar için içimden hep bir dua ❤️🙏

Tablon güzel görünüyor bebeğim. Sen yinede dikkat et çok ağır kaldırmamaya çalış. Belini incitme. Okul görevlisi yok mu o bari yardımcı olsa
Mecbur kuzum yaptım yoksa kimse yapmıyor hatta tek ben ses çıkardım bu bizim görevimimiz mi hadi ben hastaysam rahatsızsam dedim ama,hocalar dedi napalım hocam işte yapan yok mecbur dediler onlar da haklı. Mecbur kalıyorsun bir yerden sonra. Mecbur ittim çektim kaldırdım😢 Allahım büyük dedim, herkes bir şeyler taşıdı yerleştirdi

Çok duygulandım çok sağol kuzum benim zaten aşırı duygusallık var bu ara ❤️ kucaklarimiz boş kalmasın insallah hep olumlu düşünüyorum bende buraya yazan tüm kadınlar için içimden hep bir dua ❤️🙏
Burası çok iyi geliyor insana biliyor musun ben ilk başta yazmaya çok çekiniyordum ama sonra yazan güzel hanımları gördükten sonra bende içimi buraya boşaltmaya karar verdim sağolsun herkes çok destek çıkıyor her soruyu cevaplıyorlar. Aynı şey için çabalayan insanlar anca birbirini anlıyor. İnşallah hepimizin karnına kelebeği konar🦋 bu aralar bende de çok duygusallık var ya🥹

Mecbur kuzum yaptım yoksa kimse yapmıyor hatta tek ben ses çıkardım bu bizim görevimimiz mi hadi ben hastaysam rahatsızsam dedim ama,hocalar dedi napalım hocam işte yapan yok mecbur dediler onlar da haklı. Mecbur kalıyorsun bir yerden sonra. Mecbur ittim çektim kaldırdım😢 Allahım büyük dedim, herkes bir şeyler taşıdı yerleştirdi
Uzanma hareketleri yapmayın demişti bir yerde canım benim bir şey olmamistir inşallah ❤️

Burası çok iyi geliyor insana biliyor musun ben ilk başta yazmaya çok çekiniyordum ama sonra yazan güzel hanımları gördükten sonra bende içimi buraya boşaltmaya karar verdim sağolsun herkes çok destek çıkıyor her soruyu cevaplıyorlar. Aynı şey için çabalayan insanlar anca birbirini anlıyor. İnşallah hepimizin karnına kelebeği konar🦋 bu aralar bende de çok duygusallık var ya🥹
Valla eşten bile daha destekçi buradaki kadınlar herkes çok yardımcı hemen düşeni kaldırıyorlar güzel kalpli kadınlar herkes iyi ki var Zumruduanka96 Zumruduanka96 ya ayrıca teşekkürler ❤️🙏

X