- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Sistem diye vücudundan bahsettim ayHormon değerlerim her defasında iyi çıkıyor ama olmuyor işte sorun yok ama olmuyor niye çünkü zamanı var
sistem nasıl ayarlıyor nereden biliyor benim o topiğe geçeceğimi ya cidden bilmiyorum
Peki bu yaptığınız da erken gebelik testi değil miydiBen çok inanamadım çünkü bunu gece yaptım iyi bir marka hassasmış. Sabah normal kasetle yaptım onda çıkmadı o yüzden emin olamadım. Erken gebelik aldım bakalım onu da denicemyarın 13.gün olacak artık çıkar dimi sizce varsa
Evet katılıyorum yarın bende erken gebelik testi alıp denicem hemen inşallahKaset testler biraz daha geç veriyor sonucu siz yarın erken gebelik ile deneyin mutlaka inşallah çıkar
2 gün de çıkıyor erken gebelik sen yarın yap mutlaka sabah sonucu yazİnşallah canım? Yarın regl 2 gün var olacak. Dogru çıkar mı yoksa bekleyeyim mi
Allah benim iyiliğimi versin ya nolacak benim bu halimSistem diye vücudundan bahsettim aybu topicte etiketlenmişindir muhabbet devam edince buranın bildirimleri gelmeye başlamıştır
A merhaba bana da doktor kullan dedi ben bi türlü almadım sonra da yumurtlama geldi zaten bu ay inşallah regl olmam ama olursam başlicamValla canisi bende maxigo alacaktım bu ay inafolic combi kullan dedi doktorum ama kararsizim
Canım amin inşallahsanırım yine 12. 13. güne falan denk gelecek çatlama . Hadi artsın bakalım hayırlısıyla
Bu yaptığım test canım beklenen regl günü yapın diyor üstünde. Ben 4 gün erken yapmıs oldum bu testiPeki bu yaptığınız da erken gebelik testi değil miydi
Tamam o zaman yapayım ben2 gün de çıkıyor erken gebelik sen yarın yap mutlaka sabah sonucu yaz
Ya evet insan kendini tanıyor bir süre sonra. Hele ki bir cok acidan takip ediyorsan.. ates akinti ovu testi vs. Ben de onceki aylara bakarak cuma ya da cmtsi bekliyorum mesela. Ama iste mevzu bu da degil ki. Kac aydir yumurtlamayi hic kacirmadim. Tam o gunde, oncesinde, sonrasinda, 1 defa 2 defa yeri geldi gunde 3 defa da oldu iliski.. ama tutmayinca tutmuyor. O yuzden bu matematiksel hesaplara da cok kaptirmak istemiyorum kendimi. Rabbim ne zaman ol diyecek bakalimKuzum benim çatlama yakın hissediyorum. İlişki sırasında içerisi sıvı oluyor ilişki daha kolay oluyor bu dönemde. Şimdi değerlendirdik ya mesela acayip sıvı vardı yani akıntı yumurtlama akıntısı sanırım. Ben yumurtlamanın yakın olduğunu o dönemde de anlıyorum. Yarının ateşi ve yarının ovu testleri de önemli. Sıvı tüketimine ve bekleme süresine de çok dikkat etmedim bu sefer testleri yaparken belki ondan da olabilir. Yumurtlama akıntım var dünden beri. Bence yakın çatlama. Ateş yakında belli eder
Anladım canım ama arkadaşın dediği gibi kaset testlerde çok sonradan çıkıyor betahcg o yüzden erken gebelik testi yap inşallah sabah,hassas olan zaten çift çizgi duruyor :) inşallah vardır bebişin :) sabah haber et bize de ibşallahBu yaptığım test canım beklenen regl günü yapın diyor üstünde. Ben 4 gün erken yapmıs oldum bu testi
Ekle kuşum , sat 3 Eylül , bat 1 Ekim
Kuzum sen ne yaptin? Nasil gecti islem? Iyi hissediyor musun kendini?Amiin amiiin biraz da burada şansımızı deneyelim bakalım kuzum
En sondaki galibaS sea7483 Bak çıkmaya başladı bugün canım oh be dedim sonunda yani2 3 güne olur gibi geldi bana ama bilemedim Eki Görüntüle 3299958
İnşallah canım o kadar ihtiyacım var ki güzel habere Allah tüm isteyenlere nasip etsinAnladım canım ama arkadaşın dediği gibi kaset testlerde çok sonradan çıkıyor betahcg o yüzden erken gebelik testi yap inşallah sabah,hassas olan zaten çift çizgi duruyor :) inşallah vardır bebişin :) sabah haber et bize de ibşallah
Aşkım ekliyim ayıp ettin