- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ikisi de askim ben tam adetin başlangıcından 14. gün ovülasyon gördüm 16. gün çatladı. Tam 1 hafta önce oldu bu, beklediğim adet tarihimde 26 eylül. Ama ara ara kasık ve bel ağrım oluyor hic erken yada gecikmeli adet olmadım daYumurtlamadan sonra mı 1 hadta geçti regle mi 1 hafta var canım, ben 11 gün geçince pozitif gördüm yumurtlamadan
İnşallah canım 6 gün vartamam canım hahaha inşallah gelir bebiş günün ne zamandıı
Hahaha insallah hepimizde gebelik vardıır
Aa anladım canım bence 4-5 gün kala bir deneyebilirsn erken gebelikleHer ikisi de askim ben tam adetin başlangıcından 14. gün ovülasyon gördüm 16. gün çatladı. Tam 1 hafta önce oldu bu, beklediğim adet tarihimde 26 eylül. Ama ara ara kasık ve bel ağrım oluyor hic erken yada gecikmeli adet olmadım da
İnan bende öyleyim ne hissediyorsun diyorum ya bir git ya diyor bir şey hissetmiyorum diyor zaten kendimizi de onlarla yiprattik vallahiBende aynı adam artık çıldıracak .hissediyor musun diyip duruyorum . Ulema mıyım ben diye geçen kızdı soramıyorum artık . Zaten yumurtlamada fiziksel olarak yıprattık .şimde de mental olarak yıpratıyoruz
Ay yine regl olacak diye çok korkuyorum dua edin bana lütfennAa anladım canım bence 4-5 gün kala bir deneyebilirsn erken gebelikle
O belki yerleşmedir canım çok öyle var korkma içini ferah tutAy inşallah canım yarın sabah 8de bakalım test :) benim kanama oldu da perşwmbe cuma ben ondan korkuyorum
Kaç gün gecikti ben de bu ikilemi yaşıyorum 28. Gündeyim 29 ve 30. Günlerde de adet görmüşlüğüm var iki gün daha sabredicemYarın sabah test yapsam mi yoksa Perşembe yi mi beklesemm
Ay senin de çok az kalmış hadiiiİnşallah canım 6 gün var
Evet canım baya güzel 5-6 gün kala bana hamile çıktı;O da test mi canimm begmsss
Ay edelim hepimiz birbirimize canımAy yine regl olacak diye çok korkuyorum dua edin bana lütfenn
Daha gecikmedii benimde 26. Günum 28 de adet olurumm da var mi yok mu bilmiyorumKaç gün gecikti ben de bu ikilemi yaşıyorum 28. Gündeyim 29 ve 30. Günlerde de adet görmüşlüğüm var iki gün daha sabredicem
Evet öyle yapmaya calısıyorum kan testini görene kadar canımO belki yerleşmedir canım çok öyle var korkma içini ferah tut
O zaman iki gün sonra yap kuzumDaha gecikmedii benimde 26. Günum 28 de adet olurumm da var mi yok mu bilmiyorum
Doktora gittiniz mi5. Hafta içerisinde kurumuş kirli kan gibi kahverengimsi ve pütürlü leke yaşayan var mı Normal mi bu. Leke dedim ama baya var ben daha önceki gebeliğimde hiç yaşamadım şuan ondan dolayı biraz korktum. yoruldum biraz ondan mı oldu acaba