- 10 Mayıs 2022
- 1.122
- 726
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
geçen ay sat12.08.23 dü bu ay bat 17/09/23 olması lazımdı ama bu sabah adet oldum döngüm 35 gün ama bu ay erken olduSat bat kuzu ekliyim
17 eylülmü bat kuzumgeçen ay sat12.08.23 dü bu ay bat 17/09/23 olması lazımdı ama bu sabah adet oldum döngüm 35 gün ama bu ay erken oldu
yeni sat 12/09/23 bat 17/09/2023
17 eylülmü bat kuzum
Tamam canım sat 12 Ağustos bat 17 Ekim mi böylede yanlış var sanki17 ekim pardon
Geç döllenme olabilirmiKıslarDün regl olmam gerekiyordu, bugün çatlama sonrası 17.gün. Hcg testi yaptım bu sabah ama bir şey çıkmadı.
Çatlamam 26 ağustos, sat 8 ağustos..
Yardım edin
Rabbim hayırlısı ile birdahaki döneme nasip etsin inşallahben bu ay çok heveslenmiştim çünkü gün aşırı düzenli değerlendirdik duphaston 6 aydır kullanıyorum adetim düzene girdi herşey tamam derken dün koyu kahve lekelenme yaşadım ahaa dedim yeleşme kanaması bu elim ayağıma dolandı gece 1 e kadar başka kanama da olmadı sonra sabah bir uyandım adet olmuşum 5 aydır deniyoruz ama sonuç yok
20 eylül olacaktıbende varım
Geç döllenme olabilirmi
Kız şaka yaptımYa kızlar aç dedi için açtım yoksa açmaya hiç niyetim yoktu asla seni kırmak gibi bi amacım da yok canım az çok beni tanımışsıındır seni bilerek üzecek kırıcak gibi birşey yapmaya hiç niyetim yoktu bende 2 ay veriyorum kendime kuzum onun için Kasım açmadım 2 ay daha olmazsa elimi ayağımı çekincem heryerden ne kadar mutlu görünsemde yıpranıyor insan uzaklaşmam gerekiyor biraz herşeyden kızlar aç dediği için 2 aylık açtım seni kırdıysam bilmeyerek cidden özür dilerim
5 ay çok kısa bir süre kuzum. Bunun için stres olma. Ben geçtiğimiz kış boyu yaptım gün aşırı değerlendirmeyi. Herşeyin zamanı var sadece zamanını bekliyor. Beklemek gerçekten zor ama beklediğine değecekben bu ay çok heveslenmiştim çünkü gün aşırı düzenli değerlendirdik duphaston 6 aydır kullanıyorum adetim düzene girdi herşey tamam derken dün koyu kahve lekelenme yaşadım ahaa dedim yeleşme kanaması bu elim ayağıma dolandı gece 1 e kadar başka kanama da olmadı sonra sabah bir uyandım adet olmuşum 5 aydır deniyoruz ama sonuç yok
Cidden çok kötü hissettim kendimiKız şaka yaptımseni seviyorum. Topik devretme diye bişi olsaydı da keşke sana devretseydim direkt.
amannnnn sen hamile olmayasın kız, bu duygusallık nedir acebaCidden çok kötü hissettim kendimibende seni seviyorum keşke öyle bişey olsaydı gördüm yorumunu seni kırıldım üzdüm diye valla bu topiği açmış olmasam direk üyelik iptali yapardım o derece
Ay keşke olsam ama yok daha yeni piki gördüm kuzum ben seni sevdiğim için o kadar çok duygusallaştım. Başkası olsa asla takmamamannnnn sen hamile olmayasın kız, bu duygusallık nedir aceba
Evet maalesefOnun için biraz zorlanacaksın
amin inşallahRabbim hayırlısı ile birdahaki döneme nasip etsin inşallah
2 hafta sonra güzel haberini alacağız hayırlısıylaAy keşke olsam ama yok daha yeni piki gördüm kuzum ben seni sevdiğim için o kadar çok duygusallaştım. Başkası olsa asla takmam
Benim hamiş sembolümü ilk sen koyucaksın2 hafta sonra güzel haberini alacağız hayırlısıyla
evet aslında normalde 5 ay kısa bir süreç birde uzun süreler deneyenler için daha kısa ama insan yaşarken bu durumu her bat beklenirken heyecanın tavan yapıp sonra yere çarpması biraz yoruyor insanı sanırım. Rabbim daha zorlu dönemlerden korusun inşallah bu dönem hayırlısıyla diyip yeni döneme başlıyorum :)5 ay çok kısa bir süre kuzum. Bunun için stres olma. Ben geçtiğimiz kış boyu yaptım gün aşırı değerlendirmeyi. Herşeyin zamanı var sadece zamanını bekliyor. Beklemek gerçekten zor ama beklediğine değecek