- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
L A L kız sen diğer topikten mi çıktın benim yakaladım topikten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikri olanlar varsa bekliyorumO zaman başka bi uğraş bulman lazım
Çalışmıyormusun kuzumFikri olanlar varsa bekliyorum
Hoşgeldin kuzummSat 12.09.2023
Bat 10.10.2023
İşte geldim burdaym ben bu işte ustaym şimdi ikinci femara denemesine başlayacağım bakalım edahandro Zumruduanka96
Bu kız beni görmüyor nasıl başkansın sennnYa ben burayı şimdi gördüüüüm hayırlı olsuun bebişim beni de ekle beni de ben niye yokumm Zumruduanka96
Yok evde kös kösÇalışmıyormusun kuzum
Oyy inşallah canım yaa hepimiz görelim inşallah en kısa zamanda
AminOyy inşallah canım yaa hepimiz görelim inşallah en kısa zamanda
Anca çatlayacaktır kuzum 14. Güne kadar yolu var dahaBen hala yumurtlama göremedim ya aramızda 1 gün var
Ya kızlar aç dedi için açtım yoksa açmaya hiç niyetim yoktu asla seni kırmak gibi bi amacım da yok canım az çok beni tanımışsıındır seni bilerek üzecek kırıcak gibi birşey yapmaya hiç niyetim yoktu bende 2 ay veriyorum kendime kuzum onun için Kasım açmadım 2 ay daha olmazsa elimi ayağımı çekincem heryerden ne kadar mutlu görünsemde yıpranıyor insan uzaklaşmam gerekiyor biraz herşeyden kızlar aç dediği için 2 aylık açtım seni kırdıysam bilmeyerek cidden özür dilerimOooo topik hayırlı olsun, inşallah sen ve buraya ismini yazdıran kim varsa topikten hamile çıkarsınız
Ancak Neden Eylül ayından başlandı o konuda biraz üzüldüm. Ben zaten sizler için uzatmışken Eylül ayını Arkamdan pıçaklanmış gibi hissediyorum şu anda. Bu başlık Ekim - Kasım olmalıydı.
GEç olsun güç olmasın inşallah canım ama çok sabırsızlanıyorumAnca çatlayacaktır kuzum 14. Güne kadar yolu var daha
Kuzum duphastonumu içtim akşamda progestan fitil kullanacağım. 10 gün böyle devam bakalım. Sabah değerlendirdik akşam da değerlendiririz sonrası Allah'a emanet inşallah Bebişim göbüşümdedir. Sen naptın kuzum?edahandro naptın kuzum
Onun için biraz zorlanacaksınYok evde kös kös
Sen çatladın mı kuzumGEç olsun güç olmasın inşallah canım ama çok sabırsızlanıyorum
bende varımEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül B Butterfly193 22 Ağustos 22 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül Z zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Ağustos 10 Eylül @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim
Bende değerlendiriyorum canım her akşam artık yoruldum vallaKuzum duphastonumu içtim akşamda progestan fitil kullanacağım. 10 gün böyle devam bakalım. Sabah değerlendirdik akşam da değerlendiririz sonrası Allah'a emanet inşallah Bebişim göbüşümdedir. Sen naptın kuzum?
Sat bat kuzu ekliyimbende varım
Amaan önceki mesajı karıştırmışım ben bana yazdın sanmışım Ben daha yumurtlamayı göremedim canım testlerde çizgi çıkmıyordu bugün çıkmaya başladı şükürSen çatladın mı kuzum