- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.961
Canım bat 26 Eylül kasık ağrım var. Cumartesi başladı diyebilirim dün sağ taraf bu gün sol taraf inanılmaz ağrıyor Sipser
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yoğun ağrı yaşadım bu ay dün silindi 1.günümdeyim bakalım14 u pikti kuzum 15inde silindi. O 2 gun yogun agri oldu gercekten
Ben de rüyamda çift çizgi ve eşimin elini tutan 4 yaşlarında erkek çocuğu görmüştümBugün herkes rüyalardan gitmiş. Ben de rüyamda çarşafları batıracak kadar regl olduğumu gördüm, sabah kalktım regl falan yok ortada.Cumartesi sabahı da çift çizgi görmüştüm rüyamda, o da yoktu
Yok mu aramızda bizi kurtaracak psikolog, psikiyatr falan
Canım zaten erken gebelik testinde çıkmıştı koyulaşmasını aynı test ile denemen gerekiyordu kuzum bence yarın ondan al dene koyulaşmasını ama var kuzum için rahat olsunYaptım canım artımed ama testin markası bir çok kişide yalancı pozitif çıkarmış yine muallakta kaldım. Testi geç aldığım için kahvaltı felan yaptım ilk idrarla yapamadım testi böyle çıktı
Rahat takılan arkadaşlardan da aldık gebe haberi hadi inşallahİnşAllah bebeğim Bu ay rahat takılıyorum olmazsa doktora gidicem
Evet kuzum 3 gün başladım ben stok yapmıştım test eve 20 tane bu kullancam hepsini dedim 8 gün biraz acaba dedim 9 gün vardı gölge erken yaptım zaten sonra olduğunu anladım hadi inşallah güzel haber vereceksiniz içime öyle doğuyorTabi canım sen 3. 4. Gün başlamıştın sanki test yapmaya ben öyle hatırlıyorum walla seni
İnşallah canım yaa alalım artık bu ay pozitif haberlerimizi Allah'ın izniyle
Seninki koyu benimki hayalet çizgi gibi çıktı zahten 7 gün var âdete imkansız göstermesi meraktan yaptımAy çok merak ettim sakıncası yoksa atar mısınız ? Bana da ilk 3 dakikada böyle çıkarmıştı.bata 3 gün kaldı ısrarla bi daha sipariş verdim bekliyorum birazdan gelir. Eğer varsa daha da koyulaşmış olması lazım mantıken. Yoksa direk şikayet.
Hhahhaha aynen vallahi boşluk anında burdayiz ️ birde merk ediyruz kizlar ne yapti falan diye yoldaş ariyruz aslinda derdimize ortak rabbim insallh bu sınavida alnimizin akiyla vermeyi nasip etsin dualarimizi duysunSürekli aklımızda şöyle bi akışa bırakabilsek çok güzel olacak ben bırakıyorum da 10 dakika sürüyor, sonra bi bakıyorum yine burdayım
Bir yandan da yalnız olmadığımı, bir sürü bekleyen olduğunu görmek çok iyi geliyor. Burdan biri hamile kalınca, çift çizgi görünce çok heyecanlanıyorum mutlu oluyorumHhahhaha aynen vallahi boşluk anında burdayiz ️ birde merk ediyruz kizlar ne yapti falan diye yoldaş ariyruz aslinda derdimize ortak rabbim insallh bu sınavida alnimizin akiyla vermeyi nasip etsin dualarimizi duysun
Yok canım rahat ol sen bu süreçte yaşanabiliyor bunlar. Ne kadar rahat olursan o kadar iyiAy iyi bari ya şimdi bi de o kafama takıldı..
Sen neymişsin beeeKandirmadım yaaa ayın onu pik iştteee
İnşAllah bende de olurRahat takılan arkadaşlardan da aldık gebe haberi hadi inşallah
Ne bulursan yedin dimiBen de önümüzdeki ay için çakşır suyu siparişini verdim. İnşallah sağlam gelir
Bu aydan umudu kestiğim için paso buraları okumaya devam edebilirim. Benim kadar salmayın bayanlar yemenize içmenize asgari düzeyde dikkat edin
Başka eczaneden almıştım da şimdi de köydeyim hayırlısı artık merkeze gidebilirsem özelde kan vermeyi düşünüyorumCanım zaten erken gebelik testinde çıkmıştı koyulaşmasını aynı test ile denemen gerekiyordu kuzum bence yarın ondan al dene koyulaşmasını ama var kuzum için rahat olsun
Ortalık karıştı kızzzz kandırmadım diyorum inanmıyolarda ayın 10 pik pikkkkSen neymişsin beee
Yaaaaaaa bu nasıl bir ay maşallah diyelim bence. Bir sürü şansın olduKızlar inanmıcaksınız ama ovu testi yaptım yine pik. Bu sefer daha koyu. Sanırım bu ay da birden fazla yumurta oldu. Şoklardayım ama sperm kalitesi düştü üst üste çok oldu ya adamda da hal kalmadı ya melegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac S simurgggg Safransari ay akıl kalmadı unuttun etiketlemeyi kim vardı başka
Yaaa bak olduKızlar inanmıcaksınız ama ovu testi yaptım yine pik. Bu sefer daha koyu. Sanırım bu ay da birden fazla yumurta oldu. Şoklardayım ama sperm kalitesi düştü üst üste çok oldu ya adamda da hal kalmadı ya melegim can melisaa93 Papatyamaviss A Afratafrac S simurgggg Safransari ay akıl kalmadı unuttun etiketlemeyi kim vardı başka