- Konu Sahibi Zumruduanka96
Ayy inşallah yaa ağzından bal damlıyorKızlar nasılsınız enerjiniz modunuz yüksektir umarım dün çok fazla giremedim hepinizden çok güzel enerjiler alıyorum bu ay en geçe öbür aya herkes hamiş olucakkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah yaa ağzından bal damlıyorKızlar nasılsınız enerjiniz modunuz yüksektir umarım dün çok fazla giremedim hepinizden çok güzel enerjiler alıyorum bu ay en geçe öbür aya herkes hamiş olucakkkk
canım tabloya benide ekler misin Sat 7 Eylül Bat 5 EkimKızlar nasılsınız enerjiniz modunuz yüksektir umarım dün çok fazla giremedim hepinizden çok güzel enerjiler alıyorum bu ay en geçe öbür aya herkes hamiş olucakkkk
Rabbim herkese nasip etsin kuzum onun için buradayız birbirimizle bilgi alışverişi için herkes burda kendinden çok başkasını görünce daha çok mutlu okuyoEnerjiler tavan herkesi heyecanla takip ediyorum kendime ne kadar istiyosan herkes için o kadar çok istiyorum
Kısmet canım, iptal etmediğin de iyi olmuş belki farklı şeyler söylerevet canım biliyorum ona göre almıştım randevuyu hatta ama erken geldi bu ay randevuda bulamadım başka o yüzden böyle oldu artık bende iptal etmedim gideyim bakiyim bi fikir falan alırım belki dedim
Ben balık tutarak kuzumGünler geçmiyor kendinizi nasıl oyaliyosunuz
Ekledim kuzummmcanım tabloya benide ekler misin Sat 7 Eylül Bat 5 Ekim
Ayy inşallah yaa ağzından bal damlıyor
Ayy bizim burda deniz yok maalesefBen balık tutarak kuzum
Ben sana çıkıcak demedim mi kendini strese sokuyosunS sea7483 Bak çıkmaya başladı bugün canım oh be dedim sonunda yani 2 3 güne olur gibi geldi bana ama bilemedim Eki Görüntüle 3299958
O zaman başka bi uğraş bulman lazımAyy bizim burda deniz yok maalesef
Evett bal peteğim ama işte ilk defa denediğimden bi korkmadım değil ama sonra rahatladım sayenizde tabi, iyi ki varsınız hepiniz yaaaBen sana çıkıcak demedim mi kendini strese sokuyosun
Sende iyiki varsın canım benim bu işlerde stresten uzak durman lazımEvett bal peteğim ama işte ilk defa denediğimden bi korkmadım değil ama sonra rahatladım sayenizde tabi, iyi ki varsınız hepiniz yaaa
Doğru söylüyorsun canım bu ay niyet ettim ona mümkün olduğuncaSende iyiki varsın canım benim bu işlerde stresten uzak durman lazım
sanırım yine 12. 13. güne falan denk gelecek çatlama . Hadi artsın bakalım hayırlısıylaS sea7483 Bak çıkmaya başladı bugün canım oh be dedim sonunda yani 2 3 güne olur gibi geldi bana ama bilemedim Eki Görüntüle 3299958
Hadi bakalım inşallahDoğru söylüyorsun canım bu ay niyet ettim ona mümkün olduğunca
Oh çok sevindim gün geçtikçe belirginleşir inşallahEvett bal peteğim ama işte ilk defa denediğimden bi korkmadım değil ama sonra rahatladım sayenizde tabi, iyi ki varsınız hepiniz yaaa
Ay inşallah teşekkür ederimmsanırım yine 12. 13. güne falan denk gelecek çatlama . Hadi artsın bakalım hayırlısıyla
İnşallah inşallah canımm teşekkür ederimOh çok sevindim gün geçtikçe belirginleşir inşallah