- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.386
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.541
Ben bunun sahte olduğuna inanmıyorum ya yokVar 1 tane awox oda başka kalmadı
Bak gün gün artması çok saçma geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunun sahte olduğuna inanmıyorum ya yokVar 1 tane awox oda başka kalmadı
Bak gün gün artması çok saçma geldi
Enee kız git başka test yap kız ya hamileysenZumruduanka96 bugünkü sahte artimed testim
Diğer gurupta bir arkadaşa da daha kırmızı çıkarttı başka test yaptım negatif çıktık diye Hatırlıyorum yakın zaman da oldu hayırlısı olsun çiçeğim bende doğru olması taraftarıyımBen bunun sahte olduğuna inanmıyorum ya yok
2 yada 3 gün sonra yapıcam bu sahte hiçççç güvenmiyorum test elimde bir tane kaldı başka alma şansım da yok harcamak istemiyorum hemenEnee kız git başka test yap kız ya hamileysen
Neden olmadı dedin anlayamadım canım. Hamile olma ihtimalin daha yüksek bence. Yarın sabah testine yinelemelisin.Kizlar iyi aksamlar esimin semen testinde ileri hiz %30 dubbizde bazi seyler denedik 2 gun once test yaptim sonradan golge cizgi cikti hep yaptigim test onceleri cikmazdi ve adetim iki gun gecikti bugun asiri sanci cektim ha oldu ha olacam diye gogusleri cok agriyordu bugun dindi ama agrilarimda gecti galiba bu aydami olmadi ya
Başka testin varsa yapsana canım gerçekten pozitifte olabilir? Banada denk gelmişti artimed sahtesi aynısı ve negatifti hiç çizgi yoktu. Sende de olmasa çıkmazdı benceDiğer gurupta bir arkadaşa da daha kırmızı çıkarttı başka test yaptım negatif çıktık diye Hatırlıyorum yakın zaman da oldu hayırlısı olsun çiçeğim bende doğru olması taraftarıyım
Çıkan çok kişi var ama bekleyim biraz dahaBaşka testin varsa yapsana canım gerçekten pozitifte olabilir? Banada denk gelmişti artimed sahtesi aynısı ve negatifti hiç çizgi yoktu. Sende de olmasa çıkmazdı bence
Ay bilemedim hiç bu kadar net çıkmamıştı sanki senin testlerin daha önce. Ben olsam nöbetçi eczane arardım ama sen bilirsin kuzum bekle bakalım2 yada 3 gün sonra yapıcam bu sahte hiçççç güvenmiyorum test elimde bir tane kaldı başka alma şansım da yok harcamak istemiyorum hemen
Ne zaman yapacaksın son testiniiiiiDiğer gurupta bir arkadaşa da daha kırmızı çıkarttı başka test yaptım negatif çıktık diye Hatırlıyorum yakın zaman da oldu hayırlısı olsun çiçeğim bende doğru olması taraftarıyım
Gün gün artması beni de şüpheye düşürdü açıkçası köyde olduğum için öyle bir şansım yok o yüzden beklemek zorundayımAy bilemedim hiç bu kadar net çıkmamıştı sanki senin testlerin daha önce. Ben olsam nöbetçi eczane arardım ama sen bilirsin kuzum bekle bakalım
2 yada 3 gün sonra Allah nasip ederseNe zaman yapacaksın son testiniiiii
Ay kuzum inşallah "hamilesin" diyeceğiz sana bu ay ya Rabbim nasip etsin innşalah bence çizgi çok koyu. Ve bak koyulamış gün gün. Umut var.Gün gün artması beni de şüpheye düşürdü açıkçası köyde olduğum için öyle bir şansım yok o yüzden beklemek zorundayım
Aminnn Rabbim hepimize nasip etsin ben hala inanmıyorum bu test herkesi yaktı çünkü 3 gün sonra kesinleşir öğrenirizAy kuzum inşallah "hamilesin" diyeceğiz sana bu ay ya Rabbim nasip etsin innşalah bence çizgi çok koyu. Ve bak koyulamış gün gün. Umut var.
Sen gör bak sen hamilesin Habibe demişti dersin2 yada 3 gün sonra Allah nasip ederse
Aminnnn sabretmem lazım 2-3 gün inşallah yapmam sabahSen gör bak sen hamilesin Habibe demişti dersin
Hepimiz merakla sipserin testini bekliyoruzSipser meraktan çatlamak üzereyim
Evet evettt kendim test yapıcak gibi heyecan var içimdeHepimiz merakla sipserin testini bekliyoruz
bende senin gibi diyordum hep ama sabredemiyodum. Ama senin alma imkanın yokmuş bekle dediğin gibi kaç gün var adetineAminnnn sabretmem lazım 2-3 gün inşallah yapmam sabah