- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.241
Biraz tecrübesiyim bu konuda ilk kez hamilelik testi bu ay aldım elime. Kafamı karıştırıyor . Kiminin hemen çizgi belirginleşiyorBence fark var canım sağlıklı artıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz tecrübesiyim bu konuda ilk kez hamilelik testi bu ay aldım elime. Kafamı karıştırıyor . Kiminin hemen çizgi belirginleşiyorBence fark var canım sağlıklı artıyor
Bat günü düşmezse hamilesin demek kuzum. Bat gününe kadar yüksek gidip bat günü bile düşebiliyor çünkü kuzum bunu çok yaşadımKuzum peki ateşe göre ne kadar beklemem gerekiyor bi fikrin var mı bat gününe kadar düşmezse mi hamile oluyoruz
Eylülün son günü de olsa eylülden çıkamadımKuzum biz batı 30 Eylül olarak değiştirelim Zumruduanka96
Olsun kuzumEylülün son günü de olsa eylülden çıkamadım
Bende tam bilmiyorum ama bana göre yumurtanın salındığı gün olduğu için önemliTek çözemediğim şey şu en düşük ateşten sonraki gün ateş fırlıyor ya. Fırladığı o gün yumurta çatlamış bitmiş mi oluyor? Çatladığı, yumurta olayı bittiği için mi ateş yükseliyor yani ateş yükseldiğinde ortada döllenecek yumurta kalmamış mı oluyor melegim can melisaa93 of umarım anlatabilmişimdir
Ayyy aşkım süper bak gördün mü yeni çatladı daha degerlendirme süper valla bugün olmuş zaten yarın akşamda yap tamam kaçacak yeri yok. Ayy çok heycanlandım 10 gün sonra güzel haberini alacaz inşallahSeni dinledim ve bırakmadım dün gece ve zor olsa da bu sabahı değerlendirdik. Sabahkinin çok verimli olmadığını söylüyor eşim arka arkaya olunca ama ne gitse kar değil mi ama tablomu bırakıyorum
Bu arada iki gecedir boğazım acayip yanıyor grip gibiyim melisaa93
Aynen senin yumurtlama da olmuş Hadi hayırla sağlıkla pozitif sonuç görelimEvet sabah 6da cogu. Yani regl doneminde namaza kalkmadigim icin 7 ve 8de olctuklerim var basta ama son 9 10 olcum hep ayni saatte. Bak fotosunu da koyayim canim
Çok güzel gidiyor ateşin İlişki sıklığı da çok iyi hadi inşAllah bu ay o ay olacak dikkat et bebeğim salgın var bulaşmasın sana çocuklar hastaysa mesafeli olsan okulda.Seni dinledim ve bırakmadım dün gece ve zor olsa da bu sabahı değerlendirdik. Sabahkinin çok verimli olmadığını söylüyor eşim arka arkaya olunca ama ne gitse kar değil mi ama tablomu bırakıyorum
Bu arada iki gecedir boğazım acayip yanıyor grip gibiyim melisaa93
Hepimiz gorelim insallah kuzum pozitifi ama umudum biraz azaldi. Dunu degerlendiremedim. Esim arkadaslariyla bulusmus gec geldi. Geldiginde de ben uyumustum. Sabah da baktim hic o havalarda degil. Halbuki bu 4 gun onemli demiştim. Ben de sinir oldum biraktim artik. Olacagini da pek sanmiyorum. Hangi gunu degerlendirmesem o gun yumurtlama olacakmis gibi geliyor ama hic de sasmiyor yani su ovulasyon donemindeki gerilimlerAynen senin yumurtlama da olmuş Hadi hayırla sağlıkla pozitif sonuç görelim
Ahhh ahhh beklemek çok zor . Çok teşekkür ederim bu ay ateş takibine yeni başladım hepiniz çok destek oluyorsunuz ne zaman sorsam çok sağolun rabbim hepimizin dualarını kabul etsinBat günü düşmezse hamilesin demek kuzum. Bat gününe kadar yüksek gidip bat günü bile düşebiliyor çünkü kuzum bunu çok yaşadım
Aynen öyle yumurtlama döneminde muhakkak bir gerginlik yaşanıyor. Bugün gün içinde yada akşam değerlendir canım. Kendini sakinleştir nasılsa barışacaaksın bunu biraz öne çek sonra pişman olmaHepimiz gorelim insallah kuzum pozitifi ama umudum biraz azaldi. Dunu degerlendiremedim. Esim arkadaslariyla bulusmus gec geldi. Geldiginde de ben uyumustum. Sabah da baktim hic o havalarda degil. Halbuki bu 4 gun onemli demiştim. Ben de sinir oldum biraktim artik. Olacagini da pek sanmiyorum. Hangi gunu degerlendirmesem o gun yumurtlama olacakmis gibi geliyor ama hic de sasmiyor yani su ovulasyon donemindeki gerilimler
Bugün silindiyse yarına 1 diycen canım Zaman artık biraz yavaş geçecek senin için ama bir şekilde geçecekKızlar çatladıımmm dimiii Ben şimdi bugünden mi saycam pik gördüğüm günden itibaren mi hemen test yapmaya başlamak istiyorum 1 hafta geçsin çabucak edahandro fnd_50 B bernaad genc-anne melisaa93 Zumruduanka96 @Blue_girll
Bu silik biraz koyu ama dün aşırı koyuydu çatlamıştır dimiBugün silindiyse yarına 1 diycen canım Zaman artık biraz yavaş geçecek senin için ama bir şekilde geçecek
Çatlamış tabikiBu silik biraz koyu ama dün aşırı koyuydu çatlamıştır dimi
Çatlamış aşkım gözün aydın hadi bakalım bugün yarın Allah ne verdiyse inşallahKızlar çatladıımmm dimiii Ben şimdi bugünden mi saycam pik gördüğüm günden itibaren mi hemen test yapmaya başlamak istiyorum 1 hafta geçsin çabucak edahandro fnd_50 B bernaad genc-anne melisaa93 Zumruduanka96 @Blue_girll