- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.841
Olmasi gereken bu zaten cnm.Kızlar kasıklarımda.nasil.bir baskı nasıl bir dolgunluk var ya bir sikinti yoktur dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmasi gereken bu zaten cnm.Kızlar kasıklarımda.nasil.bir baskı nasıl bir dolgunluk var ya bir sikinti yoktur dimi
Dedim acab sikintimi var yaOlmasi gereken bu zaten cnm.
Canım valla ben hiç böyle yapmıyodum ama bu ay hep sabah 6 da kalkıp duş aldım işe öyle gittiö epey zor oluyo ama bence böylesi daha garantiKızlarım iyi akşamlar ilişki olunca ne zaman duşa giriyorsunuz ertesi gün işe gittiğim için akşamdan alma mecburiyetinde kalıyorum sabah zor oluyor sıcak duşta spermleri öldürüyor diye biliyorum size sorayım dedim
Sanırım ben de böyle yapıcam yorucu bir hafta beni bekliyorCanım valla ben hiç böyle yapmıyodum ama bu ay hep sabah 6 da kalkıp duş aldım işe öyle gittiö epey zor oluyo ama bence böylesi daha garanti
Valla kuzum 6 gün üst üste böyle oldu 1 hafta perişan oldum üstelik babam misafirliğe gelmişti o haftaSanırım ben de böyle yapıcam yorucu bir hafta beni bekliyor
Oy kıyamam kuzum yaValla kuzum 6 gün üst üste böyle oldu 1 hafta perişan oldum üstelik babam misafirliğe gelmişti o hafta
Bize bebiş getirsin inşallah bu çabalarımızOy kıyamam kuzum ya
Doğru söylüyorsun canım inanılmaz üzdü beni bu durum Allahım kimseyi bekletmesinMaalesef oluyor böyle şeyler canım üzme kendini Rabbım herseyin iyisini bilir. Ben de yaşıyorum buna benzer şeyler insan böylece kim dost kimdegil anlıyor iste
İnşallah kuzucumBize bebiş getirsin inşallah bu çabalarımız
İnşallah canımGüzel gönlünü ferah tut inşallah
Aynen kuzum varsa hemen gostersin kendini yoksa da hemen yeni surec baslasin. Doktora gitmeyi dusunuyor musun. Sanki 1 yila yaklasti xanim son hamileliginin ustune
Benim de öyle oluyorEvet ya batmalar bugün çok adeten önce yoktu adet günü.cogaldi batmalar birde sanki böyle uzun süre idrara cikmazsin ya birikir ağrı olur öyle ağrım var
Ah ben de öyle öğrenseydim keşke 3+4 de öğrendimValla ben o zaman şaşkınlıkla mm falan sormamıştım kuzum evde test yapıp dr a gitmiştim betam 2200küsurlardaydı 5+6 haftalıktım öğrendiğimde
Maşallah kuzum maşallah saglıkla artsın inşallahKizceler sonucum çıktı salı günü 8.35 di bugün 61 çıktı melegim can
Oğlum sürpriz yapıp geldi planlı değildi kuzum o yüzden geç öğrenmiş oldum. Öğrendikten bir hafta sonra da kalp atışını duymuştumAh ben de öyle öğrenseydim keşke 3+4 de öğrendim
Ben de hergun heyecanla bakıyorum birileri test yaptı mı acaba diye sıra bize de gelsin inşallah hepimiz gobusleri dolduralım sonra da kucaklarimiziYarın sabah kimler test yapacak bakalım
Kan verdim 1 gün gecikti regl 1850 çıktı beta , kızlar kafadan atınca oluyormuşCpk güzel yazmişsin allah artmasın ama umudumda kalmadi boşverdim gerçekten düşündükçe olmuyo istedikçe olmuyo yani ben kimyasal bile geçiremedim ya hiç olmmadi bzm sebebi de yok dkktorlar açikalanamayan inter diyo