- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.441
Yok ben ilk defa kan testi yaptirdim2 den 8.35 mi çıktı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben ilk defa kan testi yaptirdim2 den 8.35 mi çıktı canım
artar belki canım yok ta değil çok düşük değil sonucun bata kaç gün varKizlar sonucum 8.35 çıkmış iğnenin 11. Günü
7 ile öğrenen bı arkadaşımız vardı onun kaçıncı gün 7 çıkmıştı acaba
6 gün var inşallahartar belki canım yok ta değil çok düşük değil sonucun bata kaç gün var
Yükselir canım hayırlı olsunKizlar sonucum 8.35 çıkmış iğnenin 11. Günü
İnşallah yaaYükselir canım hayırlı olsun
daha çok erken canım bukadar çıkması bile iyi bence kötü düşünme var sanırım bebişin güzel düşün iyi olsun inşallah6 gün var inşallah
ecevekedileri yanlis hatirlamiyorsam canimKizlar sonucum 8.35 çıkmış iğnenin 11. Günü
Sürekli kimyasal yaşayınca ama haklisiniz bekleyelim bakalım inşallah yukselirdaha çok erken canım bukadar çıkması bile iyi bence kötü düşünme var sanırım bebişin güzel düşün iyi olsun inşallah
Canımm çıktı mı sonucunn ?Zumruduanka96 L A L @simurgggg Merveeee57 ve diğer kızlar predictor early testim de çizgi çıktı kan verdim 12. Gün bugün
Alıcaksın bak gör hiç canını da sıkma biz de yetişicez sana inşallah ikizlerimleCok sukur iyi gidiyor kuzum insallah haftaya olan randevuda guzel haberler alirsam bir tık daha rahatlicam galiba
canım durumunu ve öncekileri bilmiyorum ama bukadar erken 6 gün önce böyle sonuç almışmıydın hiçSürekli kimyasal yaşayınca ama haklisiniz bekleyelim bakalım inşallah yukselir
Biraz beklicemsen bilirsin canım ben giderdim
tövbe tövbeeeAy kızlar garip bişey geldi başıma L A L önerisiyle gece yatmadan 21 tane falan ismi azam duası okudum sabah bi uyandım elimde kına var yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyoor
İnşallah yukselicek canım daha 6 gün kız yükselir dikkat etSürekli kimyasal yaşayınca ama haklisiniz bekleyelim bakalım inşallah yukselir
Korktum kıztövbe tövbeee
Canim 2024 hamis ve hamiş adayları grubunu burası kapanacak diye ben actiydim. Çoğu arkadaşta yazdı oraya. Oraya geçin isterseniz .Daha açan yok galiba. Anaaaaa ortada kaldık
2024 hamiş ve hamiş adaylar uğurlu topik doye açtık kizlar burdaki arkadaşlar için. Çoğu kişi de yazmıştı. Ordan devam edebilirsiniz.Ya biri açtım demişti sanki. Ama bulamadım kim olduğunu. Acmazlarsa açarım fark etmez bana.
Oy kıyamam en güzel heyecan umarım hepimiz yaşarız bu heyecanlarıÇok çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım anlatamam