- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.690
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.381
canım tebrik ederim sağlıkla koyulaşsın inşallah. Darısı bizlere. Ben de bugün dpo 8 deyim test yaptım nego. Bakalım bekliyorum
Sağol canım inşallah hepinize nasip olur canım dualarimdasiniz daha çok erken yapmişsin hayırlısı olsun inşallahcanım tebrik ederim sağlıkla koyulaşsın inşallah. Darısı bizlere. Ben de bugün dpo 8 deyim test yaptım nego. Bakalım bekliyorum
canım 2 çıktıysa yükselir mi ki acaba? Ben hayatımda 3 test yaptırdım hepsi de sıfır küsürlü çıktı ve testlerde silik bile göremedim. Ben şüphelendim bu durumdan tavsiyem 4 5 gün sonra tekrar kan ver beklerim dersen 1 hafta sonra. Böyle 2 3 çıkıp hamile kalan çok okudum seni umutlandırmak gibi olmasın daHiç bilmiyorum ya umudum da yok artık yine olmadı
Amin inşallah canım ama korkularım varCanımmm okurken duygulandım inan gözlerim doldu inşallahhh sağlıkla kucağına alıp sağlık ve huzurla büyüteceksin bebeğini...
İnşallah hayırlısı böyle demekkiHayırlısı olsun bitanem üzme kendini inşallah vardır yinede ne diyelim
İnşallah öyle olur canım bide 10. Gün yerlesme kanamasına benzer lekelenmem oldu o beni umutlandirmisti adet olmazsam tekrar kan veririmcanım 2 çıktıysa yükselir mi ki acaba? Ben hayatımda 3 test yaptırdım hepsi de sıfır küsürlü çıktı ve testlerde silik bile göremedim. Ben şüphelendim bu durumdan tavsiyem 4 5 gün sonra tekrar kan ver beklerim dersen 1 hafta sonra. Böyle 2 3 çıkıp hamile kalan çok okudum seni umutlandırmak gibi olmasın da
Ya biri açtım demişti sanki. Ama bulamadım kim olduğunu. Acmazlarsa açarım fark etmez bana.Ben beceremem günüm günümü tutmuyor. Sen açcanmı
Heh aç da gelelimArkadaşlar ben ocak ayını açıyorum o halde :)
Sadece Ocak aç ama çok uzun olmasın bence grup süresi uğraşması zor olur sen bilirsin amaArkadaşlar ben ocak ayını açıyorum o halde :)
Perşembe falan yapicam bugun yaptım negatif 10.günBenim 11 bugün evet erken canım
Korkma canım güzel düşün güzel olsun herkes için inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız :)Amin inşallah canım ama korkularım var
açınca bilgi ver bari canım :)Sadece Ocak aç ama çok uzun olmasın bence grup süresi uğraşması zor olur sen bilirsin ama
Gebeliğe Hazırlık - 🌺 OCAK AYI GEBELİK BEKLEYENLER 🌺
Evet hanımlar, değerli arkadaşlar. Bu topiğin sonuna geldik. :KK42: Ocak ayı benim için bambaşka bir ay oldu bana uğur getirdi görüyorum ki 15 tane kadın arkadaşıma da öyle olmuş ki bence burası bambaşka bir enerjisi olan sanki tek aylık olmayan bir topik oldu. Hepinize bu güzel enerji için...www.kadinlarkulubu.com
Geldi hanımlar
İnşallah canımKorkma canım güzel düşün güzel olsun herkes için inşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız :)
Hayırlısı canım bekle belli olmaz adet günü geçince pozitif gören var adet olmadığın sürece umut varPerşembe falan yapicam bugun yaptım negatif 10.gün
gördüm canım teşekkür ederim yazdım ordan bilgileri :)letitbee Açtım canım
Bat günümüz aynıydı kuzum benim nerdeyse bitmek üzere acaba mevsimsel gecikme mi yaşıyorsun ki geçen ay benim de geç gelmişti ay inşallah geç döllenme olmuştur inşallahAnaa biri beni hatırladıgecikmenin dördüncü günü adet yok dünkü testim negatif çok garip bir şekilde ilk gebeliğimdeki belirtiler başladı ama testim negatif kan vermeyede gidemiyorum offf ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Sen hiç unutulur musunAnaa biri beni hatırladıgecikmenin dördüncü günü adet yok dünkü testim negatif çok garip bir şekilde ilk gebeliğimdeki belirtiler başladı ama testim negatif kan vermeyede gidemiyorum offf ne yapacağımı hiç bilmiyorum
canım ben göremedimZumruduanka96 @L A L @simurgggg @Merveeee57 ve diğer kızlar predictor early testim de çizgi çıktı kan verdim 12. Gün bugün