- 4 Ekim 2023
- 2.364
- 1.657
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.361
Çok yeni olma ihtimali var mı acaba benim yokken 0.2 falan çıkıyor değerim2 çıktı maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yeni olma ihtimali var mı acaba benim yokken 0.2 falan çıkıyor değerim2 çıktı maalesef
1.5 yıl olduNe zamandır deniyorsunux
Hafta sonuna daha var canim o zamana kadar havuc falan ye mevsimi de zaten catlamayi kolaylastiriyormusAy inşallah kuzum eşim bu hafta sonu şehir dışına gidecek 10 gün yok çatlasa şu yumurta rahatlasam ya
12.gune cok igne etkisi kalmaz sanki kuzum. Takip yapmis miydin peki testlerle? Silinme takibiVar mıdır sence iğne etkisi diye korkuyorum ya
Kuzu yok mu sende bir gelişme gecikmenin kaçıncı günündesinDaha açan yok galiba. Anaaaaa ortada kaldık
2 çıktı maalesefSenden de Allah razı olsun canım güzel haberini bekliyorum beni etiketlemeyi unutma
Evet kaset test dün akşam negatif çıktı sabah yaptığım kaset testte negatif çıktı sabah erken gebelik pozitif çıkınca umutlanmistim12.gune cok igne etkisi kalmaz sanki kuzum. Takip yapmis miydin peki testlerle? Silinme takibi
Hiç bilmiyorum ya umudum da yok artık yine olmadıÇok yeni olma ihtimali var mı acaba benim yokken 0.2 falan çıkıyor değerim
O zaman rahim filmi çektir canım ben sürekli kimyasal yaşıyordum rahim filminde hafif tıkanıklık çıktı sonra kese olusmustu1.5 yıl oldu
koyulaşmış baya hadi bakalım sonucunu bekliyoruz canım hayırlısı ileGünaydınn kızlar. İlk idrarlada bu şekilde çıktı testim. Saatim gelince ben hemen kan vermeye
walla canım çizgi var gibi kuruma ters dönme ile ilgili degildir çizgi gözüküyor var gibi gibi akşama bir daha tekrarla yine aynı çıkarsa kan verirsin inşallah vardırKızlar heyecandan ölücem az önce test yaptım reglime 3 gün var. Novacheck marka erken gebelik testi ile. 5 dk sonra böyle silik çizgi oldu. Yapar yapmaz işyerinde olduğum için cebime attım testi kimse görmesin diye. Ters dönmüş vs diye mi böyle çizgi çıktı acaba bir fikri olan var mı? boşuna heveslenmek istemiyorum lütfen biri yol göstersin
walla canım çizgi var gibi kuruma ters dönme ile ilgili degildir çizgi gözüküyor var gibi gibi akşama bir daha tekrarla yine aynı çıkarsa kan verirsin inşallah vardır
Ben beceremem günüm günümü tutmuyor. Sen açcanmıHahah kıyamam. Acilmadiysa açalım ordan devam ederiz
canım tebrik ederim sağlıkla koyulaşsın inşallah. Darısı bizlere. Ben de bugün dpo 8 deyim test yaptım nego. Bakalım bekliyorumSağol canım darısı başınıza
Döngün de uzunmuş kuzum bugün yarın görürsün bence modunu düşürmeden devam yapmayaEderim kuzum ama baya da oldu normalde herkes 14. Gün pik görürken ben 19da gördüğümü sanıyordum 33 günde bir regliden dolayı bugün 21. Gün oldu
Anaa biri beni hatırladı gecikmenin dördüncü günü adet yok dünkü testim negatif çok garip bir şekilde ilk gebeliğimdeki belirtiler başladı ama testim negatif kan vermeyede gidemiyorum offf ne yapacağımı hiç bilmiyorumKuzu yok mu sende bir gelişme gecikmenin kaçıncı günündesin
Her akşam iki tane yiyorum kuzumHafta sonuna daha var canim o zamana kadar havuc falan ye mevsimi de zaten catlamayi kolaylastiriyormus
Hayırlısı olsun bitanem üzme kendini inşallah vardır yinede ne diyelimHiç bilmiyorum ya umudum da yok artık yine olmadı
İnşallah kuzum benim herşeyim bir garip zatenDöngün de uzunmuş kuzum bugün yarın görürsün bence modunu düşürmeden devam yapmaya
Bugün pik görürsün inşallah