- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.690
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.281
Sağol canım teşekkürler darısı başınıza
Ay ne güzel maşallah ne bereketli gün tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel maşallah ne bereketli gün tebrik ederim canım
Süper canım inşallah çok güzel geçer bütün bu sürecinRegl tarihimden 1 hafta sonrası için randevu aldım 5 haftalık olmuş oluyor
Yok canım pemve kuruma cizgisi bende tanıyorum artık test yapa yapa renkleri çözdüm.Er baya belli canım bu kırıma çizgisi gibi değil inşallah yanılmıypruzdur
İnşallah canım test yaptım mi hiçHayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin bende bunay yaki yaptim insllah olur benimde
Amin canım amin bu ay olsun benimde çok istiyorumSağol canım teşekkürler darısı başınıza
Bende randevu arıyordum kadın doğuma yoktu hep gebelik vardı ben hayla şok yaaBiz şubat gibi aşılama düşünüyoduk artık ocakta 1 sene doluyordu artık. O kadar çıkarmıştım ki kafamdan bu ay. Çekmecede testle göz göze gelince dedim son erken gebelik testini de yapayım çıksın aradan. 3 dakikada çıkınca elim ayağıma dolandı hemen
İnşallah canım benimSüper canım inşallah çok güzel geçer bütün bu sürecin
İnşallah olucak canım kafadan atttin takilmayin emin ol umadiginda oluyormuşAmin canım amin bu ay olsun benimde çok istiyorum
Bende kan sonucu gelene kadar heyecanım gitmeyecek gibiBende randevu arıyordum kadın doğuma yoktu hep gebelik vardı ben hayla şok yaa
Kendini sıkıntıya sokma canım inşallah duyarsın canım bazı doktorlar insanın moralini bozuyor canım takmaBen mecbur kaldım bugün eşim çok yoğun görevlere gidiyor merkezde 2 saat, hadi bi gidelim dedik içimiz rahatlar en azından diye. 1 hafta sonra izne çıkıyoruz orda medicana ya da acıbademe giderim güzelce her şeye baktırırım kalp atışını da duyarım diye düşünüyordum ama pişman etti beni doktor. Yarın gitmeyecek işe özele gidcez inşallah bakalım
Aynen benimde ya cuma günü adet günü pazartesi kan verriim inşallah bir sıkıntı çıkmaz yaBende kan sonucu gelene kadar heyecanım gitmeyecek gibi
Benim yarın bat kiii ilk idrar olmamasına rağmen kaset testim baya belirgin çıktı. Yarın vericem hemen kanıAynen benimde ya cuma günü adet günü pazartesi kan verriim inşallah bir sıkıntı çıkmaz ya
Senin bat yakın koyu çıkar canım ver kanı bize yaz güzel haberlerle gelBenim yarın bat kiii ilk idrar olmamasına rağmen kaset testim baya belirgin çıktı. Yarın vericem hemen kanı
İnşallah inşallahSenin bat yakın koyu çıkar canım ver kanı bize yaz güzel haberlerle gel
Yaaaa kuzuuuuummm ay çok tebrik ederim sağlıkla gelsin tüm zorlukları unuttursun sana güzel bebeğin bizlere de dua et önümüzdeki ay müjdeli haberler alalım biz deAynen benimde ya cuma günü adet günü pazartesi kan verriim inşallah bir sıkıntı çıkmaz ya
Az kalmis heyecanla bekliyor olacagim iyiyiz kuşum biz de sukur soyle boyle derken 10.haftayi buldukAh kuzum benim inşallah o günler de gelicek hemen etiketlicem seni şu an çatlamadan sonraki 5. Gündeyim daha var yani anlayacağın sen neler yapıyorsunn yeğenim nasılll
Çok teşekkürler canım hepinize dua ediyorum canım inşallah güzel haberler alıcaksıniz canımYaaaa kuzuuuuummm ay çok tebrik ederim sağlıkla gelsin tüm zorlukları unuttursun sana güzel bebeğin bizlere de dua et önümüzdeki ay müjdeli haberler alalım biz de
Malesef elimde değil canım heran düşünüyorumİnşallah olucak canım kafadan atttin takilmayin emin ol umadiginda oluyormuş
Bugün yumurtlamadan sonra 9.gunum daha erken benceİnşallah canım test yaptım mi hiç