- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.676
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.041
Ay ben hırkayla oturuyorum az önce üşüdüm çorap giydim. Konum KayseriAy hiç deme gelmiyor kış resmen, bi tek akşamları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben hırkayla oturuyorum az önce üşüdüm çorap giydim. Konum KayseriAy hiç deme gelmiyor kış resmen, bi tek akşamları
Ben yaptım 3 tane 8 gün 7 gün 6 gün kala hepsinde hayalet çizgi çıktı sadece testin içini açınca görünüyor bugün göğüs ağrısı kasik ağrısı var inşallah testler doğrudur sen naptın
Yakiniz bende Konyadayimm bende uzun kol giydim evde serin biraz cam kapı acik oluncaAy ben hırkayla oturuyorum az önce üşüdüm çorap giydim. Konum Kayseri
Azıcık havanızdan yollasanıza be 30 derece hala burasıAy ben hırkayla oturuyorum az önce üşüdüm çorap giydim. Konum Kayseri
Bende ağrıyi hissettiğim gece dedim ki eşime galiba yumurtluyorum hadi dedim Artık hayırlısı o zaman tuttuysaBelki de piki yakalayamadın canım belli olmaz İnşAllah hayırla sağlıkla bu ay nasip olur Bende ovü yapmadım. Bol bol adaçayı ve inofolic kullandım. Gün aşırı değerlendiriyoruz, sabah ateşim yükselmiş dün de hafif ağrım olmuştu demek ki dün yumurtladım Bakalım devamını bekliyorum ateşin. Bu ay östrojen arttırmaya çalışıyorum İnşAllah kullandıklarım fayda etmiştir bir de üstüne pozitif görsek müko olur
Ben 9. Gün öğrenmiştim ama en garantisi bence de 12den itibaren
Akşam bı bakayım olmazsa ovulasyon testi yapmaya devam ederim onunla öğrenen de çökmüş baktım koyulasti gebelik testi yaparimKız 1 haftada bile öğrenen var ama kısmet, çıkmadışında üzülmeyeceksen yap tabi bazen bat a kadar belli olmayan bile oluyor
Cam açamıyorumYakiniz bende Konyadayimm bende uzun kol giydim evde serin biraz cam kapı acik olunca
inşAllah tutmuştur :)Bende ağrıyi hissettiğim gece dedim ki eşime galiba yumurtluyorum hadi dedim Artık hayırlısı o zaman tuttuysa
İstanbul'du dimiÖzgeye katılıyorum gönderin o serinlikten bize. Cehennemden bir önceki durak gibiyiz
Siz neredeydiniz canimmÖzgeye katılıyorum gönderin o serinlikten bize. Cehennemden bir önceki durak gibiyiz
İstanbulda yanayruuuzAzıcık havanızdan yollasanıza be 30 derece hala burası
İstanbul'du dimi
Siz neredeydiniz canimm
Ovulasyon testim de bat günü koyuydu öncesinde anlaşılacak gibi değildi siliktiAkşam bı bakayım olmazsa ovulasyon testi yapmaya devam ederim onunla öğrenen de çökmüş baktım koyulasti gebelik testi yaparim
Aynen canım bi dene bakalım inşallah gönlünce olur sonuçAkşam bı bakayım olmazsa ovulasyon testi yapmaya devam ederim onunla öğrenen de çökmüş baktım koyulasti gebelik testi yaparim
Göz ucuyla bakayım dedim sayfaya. Direkt senin grafiği gördüm. Maşallah maşallah Allah daha çok yaksınBelki de piki yakalayamadın canım belli olmaz İnşAllah hayırla sağlıkla bu ay nasip olur Bende ovü yapmadım. Bol bol adaçayı ve inofolic kullandım. Gün aşırı değerlendiriyoruz, sabah ateşim yükselmiş dün de hafif ağrım olmuştu demek ki dün yumurtladım Bakalım devamını bekliyorum ateşin. Bu ay östrojen arttırmaya çalışıyorum İnşAllah kullandıklarım fayda etmiştir bir de üstüne pozitif görsek müko olur
Aaa kayseri de misin bende kayserideyim cidden değişik havası var üşüyorum giyiniyorum yanıyorum çıkarıyorum kısır bir döngüAy ben hırkayla oturuyorum az önce üşüdüm çorap giydim. Konum Kayseri
Daha anca 36 derece olabildim kutuplarda doğdum galibaGöz ucuyla bakayım dedim sayfaya. Direkt senin grafiği gördüm. Maşallah maşallah Allah daha çok yaksın