- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.021
Ay insallh ya yoksam yoksam yoksam ben yumurtlamiyrmuyum diye deli sorular hahahhaahYarını bekle canım benimde 14.günde geldi yaklaşıyor seninde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay insallh ya yoksam yoksam yoksam ben yumurtlamiyrmuyum diye deli sorular hahahhaahYarını bekle canım benimde 14.günde geldi yaklaşıyor seninde
Ben yazarken sen atmışsın canımYaptim canim yazdim ya yazilar ust ustemi mi geliyr acaba anlamadimki canim benim ben hala pik yok ama akintim ve sisiklik var bir dolu bir bos olcak bizim sprm sorunumuz var ama mucize gelir belki iste yarin gelicek gibi sag tarafim agriyir
Seninle aynı gidiyor benim de 9 gün kaldı 22 sinde yapmaya başlarım sen ne ne zaman basliycan9 günüm kaldı kuzum ya senı. Kaç gün var vallahı günler yaklaştıkça stres sarıyo
İnofolic ve d vitamini kullandim kuzum ben de bu ay. Ama reglin bitiminde basladim. Ovulasyona kadar kullandim. Bakalim neler olacak
hadi inşallhhh vurdugumuz gol olsun allahımmmm çok aminnnnn:):):)Benimde 4 eylül sat benm hala silik dun degerlendirdik sprm sorunu oldugundan dolayi kizlar bir dolu bir bos ilerleyin dedi bakalim
Cok amin guzel haberlerimiz olsun topik hamile ile dolup dolup taşsınhadi inşallhhh vurdugumuz gol olsun allahımmmm çok aminnnnn:):):)
Aynısını yazacaktım sen yazmışsın. Biz hala yandığımız için tabi poları görünce şokkkkSenin üstünde polar mı var ben mi yanlış görüyorum nerde yaşıyosun kız
Oooo pikin de pikiÖyle valla bekliyor olacağım ay çok heyecanlandım her ay aynı heyecan aynı umut
Evet ya ama hissettim tanıyorum artık vücudumu yumurtlama zamanı içi kuru olmuyor ıslak oluyor ordan biliyorum ilişki esnasında. O yüzden hala olabileceği ihtimaline karşılık bırakmadım eğer ateş takibi yapmıyor olsam kesin bırakırdım yine ateş beni yarı yolda bırakmadı Rabbim vücudumu da tanımamı sağladı. Testi paylaşıyorum
melegim can @Papatyamaviss @edahandro bebekheyecani @simurgggg @bliiss @tweeetyyy @Safransari Zumruduanka96
Kuzum bayağı yükselmiş sen bugün de değerlendir bence. Bizim de gün aşırı oldu bu ay ama bugün ve yarın üst üste değerlendirmeyi düşünüyorum sonra yine gün aşırı gider eğer Rabbim de nasip ederse. Güzel yükselmiş ama 0.5 lik artış olmuş çünkü. Ben bugün sağ tarafımda batmalar hissettim.Belki de piki yakalayamadın canım belli olmaz İnşAllah hayırla sağlıkla bu ay nasip olur Bende ovü yapmadım. Bol bol adaçayı ve inofolic kullandım. Gün aşırı değerlendiriyoruz, sabah ateşim yükselmiş dün de hafif ağrım olmuştu demek ki dün yumurtladım Bakalım devamını bekliyorum ateşin. Bu ay östrojen arttırmaya çalışıyorum İnşAllah kullandıklarım fayda etmiştir bir de üstüne pozitif görsek müko olur
Az önce yedim bir taneHadi hep birlikte havuç yemeye
Aynen kuzum bugün yarın değerlendirme olur Allah nasip ederse sonra yine gün aşırı olur sanırımSüper canım bak eger ateş takibi yapmazsan kaçıracaktın kuzum
Amin inşallah kuzum ya çok sağ olasınİnşallah bu ay o ay kuzum vurduğunuz gol olsun
Ayyyy ağzından bal damlıyor inşallah yarın çatlar bence öyle hissediyorum bakalımYarın veya sonraki gün çatlar diyorum bebiş için rota belirlendi hedef: göbüş
Ay hiç deme gelmiyor kış resmen, bi tek akşamlarıAynısını yazacaktım sen yazmışsın. Biz hala yandığımız için tabi poları görünce şokkkk
Hemen ultrasona girmeyin dediği gebe kalınca mı hemen gitmeyin diyo canım? Merak ettim niçin öyle dediğini. Ben karşı değilim kuzum. Kocakarı yöntemi dedikleri şeylerin büyük kısmı sonradan değere biniyor. Elbetteki hepsi değil. Denemekten zarar gelmez canım. Bazen tıbbın yetmediği yerlerde faydalanılabilir benceBen normalde çok karşıydım canım hiç gitmedim hatta gebe de kaldım ama düştü.Bu gidip bakayım ne çıkacak ki diye.Teyse bayağı ilgiliydi.Bana dedi hemen ultrasona girmeyin 4 ay bekleyin de gel de dayan aşırı pimpirk olan ben için imkansız Ama bakalım pozitif görürsem buraya mutlaka yazarım
Aay hadi hayirlisi kuzum mutlu haberlerini bekliyoruzPzt bekliyorum canım
Bugün evde olmıycaz bilmiyorum değerlendirme olmaz büyük ihtimalle Nasip olacaksa dünkü ilişkiden tutar İnşAllah.Kuzum bayağı yükselmiş sen bugün de değerlendir bence. Bizim de gün aşırı oldu bu ay ama bugün ve yarın üst üste değerlendirmeyi düşünüyorum sonra yine gün aşırı gider eğer Rabbim de nasip ederse. Güzel yükselmiş ama 0.5 lik artış olmuş çünkü. Ben bugün sağ tarafımda batmalar hissettim.
Evet canım gebe kaldıktan sonrası için dedi ama malesef günümüiz şartları ile eski zamanlar bir değil ki mecbur kalıyoruz.ben zaten evde testte koyulaşma takip etmiştim hemen kana gitmemiştimHemen ultrasona girmeyin dediği gebe kalınca mı hemen gitmeyin diyo canım? Merak ettim niçin öyle dediğini. Ben karşı değilim kuzum. Kocakarı yöntemi dedikleri şeylerin büyük kısmı sonradan değere biniyor. Elbetteki hepsi değil. Denemekten zarar gelmez canım. Bazen tıbbın yetmediği yerlerde faydalanılabilir bence