- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.321
Hiç belli olmuyor bu işler herkesin bünyesi farklı moral bozma bak ciddi söylüyorum çünkü ben yaşadım kaç ay stres insan bedenini cok etkiliyor. İlkgebeliğimi süpriz yaşadım. Hatta doğururp doğurmama konusunda kararsızdım ilk öğrendiğimde. Şimdi iki senedir ikinciyi arıyorum. Bi saniye de olsa aldırma düşüncesi oluştu allahım şimdi nasip etmiyo diye psikolojim bozulmak üzereydi. Oğlum arkadaşlaeımın cocuklarının magmetlerini bile gördükçe kardeş isteğini devamlı dile getirmeye çalışırken ben kendimi eksik hissediyodum ona karşı bile. Çok hırpaladım kendimi. Her adetimde banyoya kapatıp kendimi ağlıyodum. Sonra sonra aklıselim ol diye telkin ettim kendimi. Ne kadar üzülsen ağlasan sızlasanda allah nasip etmedikçe olmuyor zamanı değil demek ki, zamanı geldiğinde o sana gelecek dedim durdum kendime cok şükür eski halim yok kurtuldum. Kadın psikolpjisini cok yıpratıyor kendine eziyet etme hiç nacizane tavsiyeO da bisey. Benim gogus agrim vardi yumurtlamadan sonra simdi o da gecti bu ay da olmayacak galiba. Ne koku hassasiyeti ne akinti ne siskinlik sifir ya moralim bozuluyor.