- 14 Haziran 2023
- 6.336
- 5.078
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.281
Benimde öyle şuan su gibi arada şeffaf uzuyorBen de seffaf akinti olmustu su gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle şuan su gibi arada şeffaf uzuyorBen de seffaf akinti olmustu su gibi
Insallh gebeliktir. Zaten adetten farkli belirtisi olmuyor.Benimde öyle şuan su gibi arada şeffaf uzuyor
İnşallah bat yarın görecezInsallh gebeliktir. Zaten adetten farkli belirtisi olmuyor.
Kuzum o sanırım değişken ya bak benim geçen ay 19. Günde geldi@Fatmaben canim ovulasyon yaptin mi bugun ben yanlis gunleri mi degerlendiriyorum acaba.
Kizlar catlamadan sonra 14. Gun kesin regl gelmiyormu herkeste bu degisken bir sayi mi yoksa. Ben nette degismez 14. Gun regl olur diye okumustum.
Canım nasılsın yarın test yapmayı düşünüyor musunGelmedi kuşum ama geldi gelecek öyleli hissediyorum
ilacın adı klomen canım. Yumurtalık gelişmesine ve çatlamasına yardımcı oluyor. Regl bitince 5 gün aynı saatlerde içiyorsun doktora klomen tavsiye eder misiniz diye sorabilirsin. Ek olarak inofolic(320₺ fiyatı günde 2 taneolacak sekilde 2 kutu bitirdim) kullandım bu da folic asit ama yumurtalık gelişmesinde katkısı var ben bu ay ikisinden de fayda gördüm o yüzden tavsiye ediyorumCanım ben tam anlayamadım ama ne kullandınız sanki benimde çatlamadı yumurtam gibi hissediyorum doktora hani ne dememiz gerekiyor
Doktorum devlet hastanesinde özele de gittim medicanaya ekole ama bu doktorumu çok seviyorum özel sigortam olmasına rağmen devlet hastanesindeki doktoruma gittim Allah ondan razı olsunBöyle iyi dr lara denk gelemiyorum en büyük sorunum o
İyiyim canım benim napayım bekliyorum bugünün geçmesini, gecikmeye gireceğim yarın test yaparım diye ama regl ağrıları devam. sen nasılsın napıyorsun?Canım nasılsın yarın test yapmayı düşünüyor musun
Yarın regl olmazsan test yaparsın artık inşallah hamilelik belirtisidir ağrıların hem senin testinde çizgi görmüştük birdahaki yapışında daha koyu çıkar inşallah. Bende kendimi dinlememe çalışıyorum yarın bat bakalımİyiyim canım benim napayım bekliyorum bugünün geçmesini, gecikmeye gireceğim yarın test yaparım diye ama regl ağrıları devam. sen nasılsın napıyorsun?
İnşallah canım benim yarın sen de bir test yap istersen erken gebelik. Bir baş ağrısı tuttu beni hem de nasıl bir ağrı. Ağrı kesici almaya da emin olamıyorum. Garip bir bekleyiş bizimkisi deYarın regl olmazsan test yaparsın artık inşallah hamilelik belirtisidir ağrıların hem senin testinde çizgi görmüştük birdahaki yapışında daha koyu çıkar inşallah. Bende kendimi dinlememe çalışıyorum yarın bat bakalım
Canım bende de yok daha gelen giden kaç gündür sol kasigimda ağrı var gecikmeli oluyorum ya belli olmuyor benimki kafasına göre takılıyor test yaptım Bisey de yok kanda verdim o da 2.30 4 5 gün daha olmazsam bi kan daha bakarım artık napimKızlarrr batı bugun olan ne durumdasınız benim gelmedi daha
Bilmem belki yaparım ama elimde maalesef güzel kaliteli bir test yok hassas olmayan bir test var onu yapıp yapmamak konusunda kararsızımİnşallah canım benim yarın sen de bir test yap istersen erken gebelik. Bir baş ağrısı tuttu beni hem de nasıl bir ağrı. Ağrı kesici almaya da emin olamıyorum. Garip bir bekleyiş bizimkisi de
Bilmem belki yaparım ama elimde maalesef güzel kaliteli bir test yok hassas olmayan bir test var onu yapıp yapmamak konusunda kararsızımİnşallah canım benim yarın sen de bir test yap istersen erken gebelik. Bir baş ağrısı tuttu beni hem de nasıl bir ağrı. Ağrı kesici almaya da emin olamıyorum. Garip bir bekleyiş bizimkisi de
Inşallah ikinizde de vardır kızlar benim pek umudum kalmadı bu ay sizden güzel haberler gelsin bariBilmem belki yaparım ama elimde maalesef güzel kaliteli bir test yok hassas olmayan bir test var onu yapıp yapmamak konusunda kararsızım
Yani bugün ve yarın bat ı olanlardan güzel haberler bekliyoruz kizlarInşallah ikinizde de vardır kızlar benim pek umudum kalmadı bu ay sizden güzel haberler gelsin bari
Hemen öyle umutsuzluğa kapılmak yok canım sen geçen gün kan verdim demiştin o günden sonra test yaptınmı hiçInşallah ikinizde de vardır kızlar benim pek umudum kalmadı bu ay sizden güzel haberler gelsin bari
Evet işte yaptım negatifti canım olsaydı çıkardı artması gerekiyordu o yüzden regliyi beklemekten başka çarem kalmadı malesefHemen öyle umutsuzluğa kapılmak yok canım sen geçen gün kan verdim demiştin o günden sonra test yaptınmı hiç
Geçen ay 6 gün gecikmem oldu ama bi geldi öldürdü beni öyle ağrılı olacağına gününde bari gelse ağrısız olsaGelmedi kuşum ama geldi gelecek öyleli hissediyorum
Tövbe yapmam geçen ay 6 gün gecikmem oldu biliyosunO zaman testttt