- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.341
Evet öyle neşe dolu öyle masum öyle saf oluyorlarki onun yeri hep bizde ayrı tek istedikleri sevgi ve sevkat.babasi içinde benim içinde çok farkli.iyikide testlerde çıkmamış diyorum o zaman yaşım daha 19du belkide cahillikle sağın solun etkisiyle yanlış bi karar verecektim belkide.simdi rabbime onun varlığı için hep şükredip ona layık olmaya onun bizden razı olmasına çalışıyoruz.biz ondan razıyız çünkü.2.cocugu da sırf onun için istedim onu anlayacak merhametli vicdanli bi kız çocuğu istedim rabbimden çok şükür onuda verdi şimdi kucuk kizim ablasına ablalık yapıyor.3.yüde ikiside istiyor bakalım hayırlısını diliyoruzGerçektende melek onlar sende çok güçlü kahraman annesin. Böyle özel çocuklara karşı içimdeki sevgi başka oluyor benim oğlumda küvezdeyken erken doğum sebebiyle çok fazla atak geçiriyordu beyninde kanama alanı oluştu ve karnımdayken sağlıklı olan oğluma bu sebeplerden ötürü engelli olma olasılığı var dediler inanırmısın hiç kuşku etmeden ben onu her haliyle severim bağrıma basarım dedim tabi bunu duyan kaynanam mırın kırın etti ne olucak şimdi diye hiç unutmuyorum.