- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.121
Bat 7Kızlaaaaaarrr nerdesiniz hepiniiz test yapan yokmu ya bize güzel haber verecek. Canım test çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 7Kızlaaaaaarrr nerdesiniz hepiniiz test yapan yokmu ya bize güzel haber verecek. Canım test çekti
Cuma canım seninİnşallah canım senin bat ne zaman
Ben Türkiye de değilim canım Türkmenistan dayım burda genel olarak anestezisiz çekiliyormuş ama çektirmem gerekirse iyice araştıracamDevlette anestezisiz cekiyolarmış galiba ama özelde anestezi ile çekiliyomuş galiba demi
Aaa yarın ne zaman yapcan test
Benimde cuma ama pazara kadar yolu var takip yapmadım ama biraz geç yumurtladım galiba bakıcazCuma canım senin
İnşallah gerek kalmaz kuzumBen Türkiye de değilim canım Türkmenistan dayım burda genel olarak anestezisiz çekiliyormuş ama çektirmem gerekirse iyice araştıracam
İnşallahİnşallah gerek kalmaz kuzum
geçen ay 6 gün grcikmem oldu normalde düzenlidir aslında bu ayda takip edicem malesef hemde evde testim varken yapmıcamAaa yarın ne zaman yapcan test
Bende aynı testim var ama yapmıyorum pazar günü negatifi gördükten sonra hiç elim varmıyor yapmayageçen ay 6 gün grcikmem oldu normalde düzenlidir aslında bu ayda takip edicem malesef hemde evde testim varken yapmıcam
Yaaa bak ben sana var dedimmSelamlar dayanamadım yaptım. Silik bir şey var gibi ama herhalde ben yanlış hayal görüyorum ya da 7. dk bakmayı akıl edebildim kuruma çizgisi.... ne dersiniz kızlar bir şey var mı bunda @Vavelya09 haticemm42 Candy7777 Fatmaben Eki Görüntüle 3347462
Ben bu ay hiç yapmadım test. Zaten 3-4 kere anca oldu ilişki iki senedir olmayan bu ay hiç olmaz dedim kendimce Allah günah yazmasınBende aynı testim var ama yapmıyorum pazar günü negatifi gördükten sonra hiç elim varmıyor yapmaya
bilemiyorum yaaa enfeksiyon var falan demedi doktor baktılar tahlillerime falan adetimde düzenlidir bilmiyorum denesem mi denemesem mi
Hsg çektirmedim ama diğer değerlerin hepsi iyi yumurtalık hormonlar falan 2 ay önce hepsine baktırdım. İlk gebeliğimde hsg çektirmek için adet beklerken adet olmamıştım testim pozitifdi inşallah çektirmeme gerek kalmaz korkuyorum biraz hsg den
Hep de böyle diyen hamile çıkıyor niyeyseBen bu ay hiç yapmadım test. Zaten 3-4 kere anca oldu ilişki iki senedir olmayan bu ay hiç olmaz dedim kendimce Allah günah yazmasın
Devlette anestezisiz cekiyolarmış galiba ama özelde anestezi ile çekiliyomuş galiba demi
Hanımlar eşimin sperm testi normal geldi sayısı hareketi hepsi normal. Şimdi benim son basamak hsg kaldı. Bilenler cevaplayabilir mi ne zaman cektirilmeli? Yarın bat günüm. Ben agustos ayında bi arkadaşımın tavsiyesi ile yumurtalık takibi ve folik asitle denedik ama gebelik oluşmadı.daha sonrasında arkadaşımın doğumundan sonra bi sorunu oldu usg de onu göremedi bende o dra devam etmeyeceğim artık farklı dr araştırıp gideceğim.
Bende eğer çektirirsem anestezi almayı düşünmüyorum 10 dakikalık bir işlem için gerek duymuyorum bilgi için teşekkürlerCanım ben hsg özel merkezde çektirdim regl sancısı gibi dediler ki benim regl çok sancılı geçer çok minik sancım oldu ve canım çok tatlıdır bence hiç korkulucak birşey degil anestezi boş yere almak istemedim anestezilik bir işlem bile degil
Kızlar şimdi paylaşacağım bilgiyi anneannemden de duymuştum köylerinde çok eski ebeler de bunu yaparmış bende instada denk geldim. Yapmanızda fayda görüyorum.. sonuçta bu şekilde teknolojik tıp yokken alternatif tıp varmış bitkilerle tüm hastalıkların çaresine şifa bulunurmus. İnşallah deneyen arkadaşlara şifa olur ...