- 14 Haziran 2023
- 6.316
- 5.040
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.661
Gerçekten inanılmazYa gerçekten mii inanılmaz bi olay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten inanılmazYa gerçekten mii inanılmaz bi olay
Ayyy bebişmi geliyor yoksa kız inşallah belirtidir canım hem normalde olmaz diyosunCandy7777 tatluboncuk ArasaNillGerek kizlar ben belirti yok dedim ama benim gogus hassasiyeti vardi 3 gundur. Azalir gibi olmustu ama bugun dokunamiyorum bile daha adete 8 gun var olmamasi lazimdi. Gecen ay regl olana kadar kontrol ettim hic hassas olmadi.
Kuzum bebis bata 8 kala gogus hassasiyeti yapar mi ki bilemedim. Tamam bu hamilelik belirtiside daha cok erken degil mi.Ayyy bebişm geliyor yoksa kız
Kuzum sen takip yapmadın belki de erken oldu senin bu ay yumurtlamanKuzum bebis bata 8 kala gogus hassasiyeti yapar mi ki bilemedim. Tamam bu hamilelik belirtiside daha cok erken degil mi.
Hayır canım hiç erken değil göğüs hassasiyeti kasık batması gibi belirtiler yumrtlamadan 6-8 gün sonra başlıyor yani yerleşme olduktan sonraKuzum bebis bata 8 kala gogus hassasiyeti yapar mi ki bilemedim. Tamam bu hamilelik belirtiside daha cok erken degil mi.
kız senin bat ne zaman belirti varmı sendeKuzum sen takip yapmadın belki de erken oldu senin bu ay yumurtlaman
Kuzum benim kanamam bitti 16. Gün regl oldum.. kanamamda 1 ay 5 gün sürdü regl günümden sayarsak kürtajdan sayarsak 26 gün ilk doz iğneden sayarsak 25 gün kanamam sürmüş.Darısı bana kuzum bi adet olsam rahatlıcam ama bi aya geliyormuş sanırım
Suan o kadar pismanim ki yapmadigima boylesi de cok belirsiz ya bat da belli olmuyor benim neyime guvenip yapmadiysamKuzum sen takip yapmadın belki de erken oldu senin bu ay yumurtlaman
Oyle mi dersin benim tahminim en gec 29unda coktan catlamis olmasi lazimHayır canım hiç erken değil göğüs hassasiyeti kasık batması gibi belirtiler yumrtlamadan 6-8 gün sonra başlıyor yani yerleşme olduktan sonra
İlişki oldu eczaneye giidp ertesi gün hapı almadan adetim geldi bende sallamıştım adet oldum yine o ilişkiden hamile kalmışım. Herhalde ilk ve tekti benimde ablanızı tebrik ediyorum ne yeyip içiyorsa bildiirn muhakkakAblama iki kere oldu doğum kontrol hapını bıraktığı ay hamile kalıyor
Aşkım benimde başladı geçtiğimiz bu iki gün sütyeni zor taktım markete cıkarken nasıl sızlama ağrı var anlatamamCandy7777 tatluboncuk ArasaNillGerek kizlar ben belirti yok dedim ama benim gogus hassasiyeti vardi 3 gundur. Azalir gibi olmustu ama bugun dokunamiyorum bile daha adete 8 gun var olmamasi lazimdi. Gecen ay regl olana kadar kontrol ettim hic hassas olmadi.
Herkesin bünyesi farklı bitanem sen temkinli ol. Biznsenle aynı gün değil miydik bata 8 gün mü var seninKuzum bebis bata 8 kala gogus hassasiyeti yapar mi ki bilemedim. Tamam bu hamilelik belirtiside daha cok erken degil mi.
Gecenin bu saati bir avuç deli goguslerimiz sizliyor diye mutlu oluyoruz AllahimAşkım benimde başladı geçtiğimiz bu iki gün sütyeni zor taktım markete cıkarken nasıl sızlama ağrı var anlatamam
Gecen ay dongu 33 gundu ondan once 30 gundu bat tahminim 10 12 aralik arasi canimHerkesin bünyesi farklı bitanem sen temkinli ol. Biznsenle aynı gün değil miydik bata 8 gün mü var senin
Gerçekten yiyip içtiğiyle alakalı olabilir bu arada Çok uzun yıllardır organik olmayan yumurta, tavuk, mısır, baklagil tüketmiyor. Tamamen soğuk sıkım zeytinyağ tüketiyor. Aynı şekilde tereyağ ve meyve kuruları da hep organik. İşlenmiş ürünleri de neredeyse tüketmiyor desem yeridir.İlişki oldu eczaneye giidp ertesi gün hapı almadan adetim geldi bende sallamıştım adet oldum yine o ilişkiden hamile kalmışım. Herhalde ilk ve tekti benimde ablanızı tebrik ediyorum ne yeyip içiyorsa bildiirn muhakkak
Kuzum benim kanamam bitti 16. Gün regl oldum.. kanamamda 1 ay 5 gün sürdü regl günümden sayarsak kürtajdan sayarsak 26 gün ilk doz iğneden sayarsak 25 gün kanamam sürmüş.
Yok ben ikisini de aynı anda yaptım ya bi kere en yüksek haline geldi bana yetti sürekli pik değil en azından diye düşündümKuzjm bende bir gebenin gublugu kullaniuorm ama 3 aydir net bir pik goremedim sen gordunmu acaba bendemi bir problem var
Kafaya huni takıp gezmek de bedava benim az kaldı bu level aGecenin bu saati bir avuç deli goguslerimiz sizliyor diye mutlu oluyoruz Allahim
Heee geçen ay beraberdik o zaman demi bemim gecikmişti geçen ay baya benim hesap şaştı o yüzdenGecen ay dongu 33 gundu ondan once 30 gundu bat tahminim 10 12 aralik arasi canim
Anammm maşaallah maşallah ne kadar da doğurgan bir sülale ee seni sordum mı ben sen kaç aydır deniyosun şimdi sen böyle deyince anladığım sen daha yenisin bu kulvarda ayy espiri bi yana ailene çekesin erkenden alıverirsin kucağına bebeğini ❤❤❤Gerçekten yiyip içtiğiyle alakalı olabilir bu arada Çok uzun yıllardır organik olmayan yumurta, tavuk, mısır, baklagil tüketmiyor. Tamamen soğuk sıkım zeytinyağ tüketiyor. Aynı şekilde tereyağ ve meyve kuruları da hep organik. İşlenmiş ürünleri de neredeyse tüketmiyor desem yeridir.
Sürekli bu şekilde beslendiği için espri yaparız hatta biz aramızda Ancak genel olarak çok zor hamile kalmıyor akrabalarımız da yaşı ileri olan kuzenim bile evlendikten 4 ay sonra doğal yolla hamile kaldı. Umarım ben de onlara çekmişimdir de çok beklemeden hamile kalabilirim