- 2 Haziran 2023
- 456
- 345
- 39
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.481
kuzum çok bariz çıkmış. Çok çok silik testleri gördü bu gözler burda pozitif olan. Çok silik çıkmamış hatta kan verin bence hemenYaaa nerden anladınız tecrübeniz varmı acaaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum çok bariz çıkmış. Çok çok silik testleri gördü bu gözler burda pozitif olan. Çok silik çıkmamış hatta kan verin bence hemenYaaa nerden anladınız tecrübeniz varmı acaaba
Inşallah. Allah isteyen tüm arkadaşlara sağlıkla nasip etsin.ay hadi hayırlısı olsun kuzum. şöyle yeni yıla girmeden hepimiz hamile kalsak ne güzel olur
İdrarda böyle koyu çıkıosa kanda çok daha net çıkar.Önce kana sonra idrara geçio beta hcg hormonuBugün regli günüm olmadım ama kanda çıkarmı erken mi bilemedim
Canım Beta HCG hormonu yani hamilelik hormonu önce kana sonra idrara gelir. İdrarda çıkan testler arızalı değilse hatalı değilse hayli hayli çıkar.Bugün regli günüm olmadım ama kanda çıkarmı erken mi bilemedim
Çok teşekkür ederim öğle sonu kan vermeye gideceğimİdrarda böyle koyu çıkıosa kanda çok daha net çıkar.Önce kana sonra idrara geçio beta hcg hormonu
İnşallah hamişimdir teşekkür ederim aydınlattığın içinCanım Beta HCG hormonu yani hamilelik hormonu önce kana sonra idrara gelir. İdrarda çıkan testler arızalı değilse hatalı değilse hayli hayli çıkar.
Tamam canım çok teşekkür ederimKuzum laboquick güzel ben memnun kaldım yani
Öncesinde iki ay bir gebenin günlüğü kullandım öyle rezil bir test yok ya
Kaç aydır çocuk sahibi olmak istiyorsunuz, yumurtlama takibi yapmışmıydınız? Bize de biraz tüyolar versenizBugün regli günüm olmadım ama kanda çıkarmı erken mi bilemedim
Canimmm tebrikler. Allah'a hamdolsun. Gebesin. Bende bu şekilde öğrendim.Sizce hamilemiyim rengli günüm bugün olmadım göğsümde ağrı var aşırı dercede
İdrarda çıkmış. Kanda kesin çıkar. Önce kana sonra idarara geçiyor.Bugün regli günüm olmadım ama kanda çıkarmı erken mi bilemedim
Süper bakayım canım çok teşekkür ederimMerhaba canım. Ben innovitayı hiç ama hiç sevmedim çizgileri silik silik çıkıyor. Ben freely alıyorum trendyolda bir satıcım var ondan toptan alıyorum ve çizgileri çok net.
Aynen yaaa, toplaşıp gidelim hep birlikte ya da gitmeden topumuz hamile olduğumuzu öğrenip hamişler grubu açalım innnnşallahben bu topiği çok sevdim ee bu topiği aralık ayından sonra göremeyecek miyiz başka topic başka arkadaşlar istemem banane
Hayırlı olsunnnSizce hamilemiyim rengli günüm bugün olmadım göğsümde ağrı var aşırı dercede
Çok heyecanlandım kan testi vermek için sabırsızlanıyorumHayırlı olsunnn
Kesin cıkar kan testinde merak etmeyinÇok heyecanlandım kan testi vermek için sabırsızlanıyorum
topiğin adı değişmiyor mu acaba ?Herkes burda kalsın yine ocak-şubat mart olarak dewamke İnşallah gerek kalmaz canım dediğin gibi hepimiz hamile olarak çıkarız :)Aynen yaaa, toplaşıp gidelim hep birlikte ya da gitmeden topumuz hamile olduğumuzu öğrenip hamişler grubu açalım innnnşallah
Ay inşallah süpriz yapar canım öyle daha heyecanlı . Benimde kasıklarımda garip bir rahatsızlık var arada sağlı sollu batma oluyor ama genelde böyle bir doluluk rahatsızlık var ilk defa yaşıyorum böyle birşeyBakalim canim belirti olacak illa diye birsey yok tabi gittikce azalan gogus hassasiyeti var bata 10 gun kala sol kasigimda biraz baski vardi hatta gecen ay da aynisi sagda vardi ama adet oldum. Ne belirti ne birsey gelirse supriz olacak bana.
27 ağustos düüüünden beri hiç korunmadım ve yeni evliyim yumurtlama günlerinde olumşu sonuç alamadım nasıl oldu bende anlamadım yada hamilemiyim suan onuda bilmiyorumda net olarakKaç aydır çocuk sahibi olmak istiyorsunuz, yumurtlama takibi yapmışmıydınız? Bize de biraz tüyolar verseniz