- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.581
Inşallah canım insallah çok da kendimi var olduğuna inandırmak istemiyorum.ama işte böylede biseyler görünce sizlere sormadan duramiyorumEvet gördüm inşallah giderek koyulaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım insallah çok da kendimi var olduğuna inandırmak istemiyorum.ama işte böylede biseyler görünce sizlere sormadan duramiyorumEvet gördüm inşallah giderek koyulaşır
Ayyy seninkide kat kat artmistir inşallah canim haberdar et biziBugün geçen verdiğim saatte vericem yani 7 de saatler de geçmiyor
Bende 2 aydır düzensizlik yaşadım bat tarihimi bilmiyorum bende eğer dayanabilir sen 2 gün sonra tekrarla testiniNormalde geçen ay 3 unde olmuştum ama korunmayı bıraktığımdan beri 5 6 gün gecikmeli oluyorum 3 aydır yani.acikcasi bende net bilmiyorum ne zaman olucam.3 üne kadar bekliycem artik
Ederim tabi aminnnAyyy seninkide kat kat artmistir inşallah canim haberdar et bizi
Aynen öyle yapicam canimBende 2 aydır düzensizlik yaşadım bat tarihimi bilmiyorum bende eğer dayanabilir sen 2 gün sonra tekrarla testini
Çok teşekkür ederim aminnn evet bayadır göremedik seni nasılsın iyi misinL A L uzun zamandır girmiyordum bazı sorunlar yaşadığım için bir bakayım dedim ki haberini gördüm çok sevindim kuzum inşallah sağlıkla devam etsin
Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum evet ihmal etme kan pıhtılaşması çok önemli bir sorun mutlaka iğne kullan bende bu konuyu gebelik olursa doktorumla konuşacağıgebe kalma
aminn canım benım ınşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişineEvet malesef ben üç düşük yaptım sonra pıhtılaşma olduğu sonucuna ulastim zor herkes başka başka şeylerle uğraşıyor işte bende iki aydır kan Sulandirici kullaniyrm bakalım bu ay inşallah vardır gebelik ve devam eder hepimize rabbim nasip etsin o güzel duyguyu
Teşekkür ederim kuzum. İyi diyeyim iyi olayım inşallah tansiyonum yüksek kuzum kontrol altına alınamadı ve mecburen ilaca başlamak zorunda kaldım. Riskli gebeyim inşallah ilaçla kontrol altında kalır bir sorun yaşamamÇok teşekkür ederim aminnn evet bayadır göremedik seni nasılsın iyi misin
Saatin önemi yok kimkuzum neden beklıyosunBugün geçen verdiğim saatte vericem yani 7 de saatler de geçmiyor
Ayy çok uzun zmndr bu gruba yazmamıştım, şimdi anneler grubundayım. Rabbım sizlerde basıp etsın.
Ovulasyon takıbı gebeliği kolaylaştırıyor. Bnde kullanmıştım 3 kımyasalım var üst üste. Eşinizle birliktelıgınız günaşırı olsun, zaten sperm vucutta kalıyor.bişey kaçırmassın merak etme. Pik iken bırlıktelık olursa sperm içeride olacagı için, yumurta çatladığında, hazır sperm içerde bekledgı için şans daha fazla olur. Önemli olan çatlama yani silikleşmedir, pik ya 2 gun sürer ya da 3 gün. Ama silikleşme oldugun da sperm içerde hazır beklemeli
3 kımyasalda sonra genetik teste gttık. Yaş 39 olunca bide. Pıhtılaşma cıktı bazı doktorlara gore, bazılarına göre buna pıhtılaşma dıyemeyız dıyolar, tedbir amaclı hergun iğne kullanıyorum.Pıhtılaşma sorunun varmiydi bende yaşadım üç kimyasal şimdi coraspirin kullaniyrm kalmadan önce
İnşallah kontrol altına alırlar rabbim kolaylık versinTeşekkür ederim kuzum. İyi diyeyim iyi olayım inşallah tansiyonum yüksek kuzum kontrol altına alınamadı ve mecburen ilaca başlamak zorunda kaldım. Riskli gebeyim inşallah ilaçla kontrol altında kalır bir sorun yaşamam
5 de verdim kanSaatin önemi yok kimkuzum neden beklıyosun
Amin kuzum inşallahİnşallah kontrol altına alırlar rabbim kolaylık versin
canım negatif demek için çok erken ayın 25 pik olduğunu söyledin daha 4 gün olmuş 10.gün görüyorlar en erken pozitifi inşallah seninde pozitifdir
İşteyim kuzum devam çalışmalarına bence ben bu ay anne olduğumu öğreneceğim öyle inandım kabul ettim diyelimmm sen nasılsın napıyosun unutmamışssın biziKızçelerim neler yapıyorsunuz uzun zaman oldu çok özledim sizleri, muhabbetinizi Zumruduanka96 melisaa93 imagination forever The Little Mermaid maaaavi S Sunshine1 Perlitik fnd_50 ve etiketlemeyi unuttuğum kizlaar
Rica ederim canım. Eğer birkaç gün öncesini bile değerlendirdiysen umut var artık gerçekten inanıyorum şu “sperm içerde 3-5 gün yaşıyor” olayına yeterki Rabbim ol desinDegerlendiremedigimiz için bana öyle geliyor ama inşallah herkesle beraber benimde öyle olur Allah razı olsun güzel dileklerin için